Роналдо с голям жест към тежко болен фен

Звездата на "Реал Мадрид" Кристиано Роналдо направи пореден голям жест извън терена.

Обратно в новината

Коментари - Роналдо с голям жест към тежко болен фен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евтин ПиАр.

Дай Боже повече такива истински добри и красиви хора! И по-важното да са добри, защото красиви кукли произведени в Китай за стотинки има колкото искаш, за това душевната красота, т.е. добротата и човечността са много по-важни и ценни.

Пак ли пишат за Нарциса- Чичовото. Тоя, тая година няма победа срещу силни отбори. Продължава напред( не побеждава, а просто продължава) след равни мачове. .. Имаше и един друг футболист в България- Чичовото, който, добре че не игра на световното първенство през 1994 г., щото можеше да вкарва голове само на празна врата... Португалия има само една победа в редовното време на това Европейско първенство 2016 г, а България през 1994 г, със Стоичков, стигна САМО до полуфинал, но имахме цели три победи в редовното време.... Ей това е разликата между Португалския Чичовото- Роналдо ( който сам си плаща да си прави реклама- едва ли има по- голям НАРЦИС в футбола- май трябва да стане манекенка) и Стоичков, а и всички велики играчи... Стоичков е 10 пъти- по- голям футболист, а има САМО една златна топка за Футболист на годината, а оня португалец- Нарцис си е КУПИЛ досега цели три златни обувки...

Gugnelid

Смотльо, златните обувки са за голмайстор и не се присъждат по някакво решение на комисия с неясни критерии за оценка. Вземи се успокой, че от злоба ще се посереш!

Така си е батка, ама нашто ЧИЧОВО е праснал тройка на Реал Мадрид и то със Селта...Нема друг българин с хеттрик на Реал...

Много хора го плюят, но според мен Роналдо е много по-човечен от редица други, биещи се в гърдите, че са такива!

Напълни си прав ! Няколко пъти годишно дарява кръв и костен мозък. Кой друг го прави ?

Какво от това, че му подарил фланелка или носна кърпичка....да беше му платил евентуално скъпо лечение.

Ама си абсолютен ТЪПАНАР !!!! Само вземи и прочети за болестта !!!! Самият болен е на ясно и заявява , че иска да е ПЪРВИЯТ (!!!!!) , победил болестта !!!! За съжаление познавах двама млади младежи, които бяха ( мир на праха им) с такава диагноза и краят един. Няма човек с тази диагноза, който да е живял повече от 4,5 до 5 години !!! За жалост няма лечение !!! Гей, симулант, прекалено надут- вярно е !!!! Обаче , кой друг прави толкова дарения, а ???? Меси ли- той укрива данъци? Дрогба ли, Бейл ли, Уудс ли, Хамилтън ли, Леброн Джемс ли ???? Какъвто и да е на терена Роналдо показва, че не е забравил недоимъка, в който е израснал !!!! Затова по-добре такива като теб да замълчат !!!