Пулев е най-желан за съперник на Антъни Джошуа

Мениджърът на световния шампион на IBF (Международната боксова федерация) Еди Хърн, посочи Кубрат Пулев като най-желан съперник за Антъни Джошуа.

Обратно в новината

Коментари - Пулев е най-желан за съперник на Антъни Джошуа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както я е подкарал /мач на година/ и трупане на килца, след 3 - 4 години Тиквун Пулев, ще стане желан и в нашата зала.

Стига с тоя допинг.Вие си мислите,че като вземеш допинг и готово...само ще побеждаваш.Ами Пулев и с килограми да гълта допинг няма да стане боксьор.Допинг ...та допинг...

В момента Кобрата е най силен и всеки един ще яде пердах ,затова го избягват.Ало...

Кубратов става само за спаринг,затова е най-желан.

По добре дилиан уайти. Че нещо не може да стъпва и нашето момче да се надява .. ама антони е с добра защита

Е много ясно, че ще е най-желан, щото е най-смешен! Момчето (Джошуа) иска да му напука каската, ама нашия е шубе и ще се измъкне с някое извинение от сорта, че парите са малко и т.т.!!

Щука

Както да го въртим и сучем, при евентуален бой между Кличко и Джошуа, Кличко пада. Но надали ще бъде нокаутиран, все пак е висока класа. А нашето момче просто би продължило рекорда на Джошуа, който от 17/17, бързо ще стане 18/18 (мача/нокаута).

може и да не падне, но си е прав да иска повече от една заложена титла. Той заложи всичките си срещу Фюри.

Щука

Ще падне. Явно няма да му дадат повече от една титла за един бой, затова ако се бие поне за малко чест, няма да си избира противниците. Ако се бият без да си правят театрални постановки, не виждам как Кличко ще набие Джошуа... И двамата зобят, ама черният май повече ;)

На тоз Джошуа, антидопинговата комисия само по снимка трябва да му спре състезателните права. Без да му прави тестове. На Кличко също.

ами ако Кубрат бие джошуа и след това си върне на кличко ,интересно какво ще пишете ,чудо стана и с гришо ,защо не и с кубрат има опит има шанс, и без това не сме сащ да имаме във всяко село спортисти,малка държава сме във всеки един смисъл на думата,УСПЕХ НА КУБРАТ И НА ГРИШО И ДАНО ДА БИЯТ ВСИЧКИ

Да проследим поредното скатаване на мишока Пулев от силен противник.

педал..

ти!

Засега, "проследяваме" скатаването на Кличко и поредното ти злобно тъпеене в коментарите.

Констатирам факти- Пулев се скатава от силни противници и се изправя само срещу треторазрядници. Единственият му класен бой беше с Кличко, направи го заради парите, и беше позорно размазан. Ако наистина си вярваше, щеше да се изправи и срещу Адамек, и срещу Чагаев, които му предлагаха сблъсък, да не говорим, че вече веднъж се уплаши и от Джошуа. А вие си патриотарствайте.

Стига сте ни занимавали с този приключил боксьор!

Брееей!Защо ли е толкова търсен?Дали ако беше някоя стомана щеше толкова да го търсят.За Джошуа Кобрата означава много пари за нищо работа,защото Кобрата ще издържи най-много два рунда ...Е...хайде и от мен един ,та да станат три.

Дали, ако Кубрат имаше бележка от лекаря за "лечение" с допинг, щеше да е толкова "желан".

Брееееей, даже и Клинчко се отказа да се бие с Джошуа. А трябва добре да го познава, щото май му е бил спаринг-партньор. Нашия по-одобре да търси реванш с Клинчко, отколкото да се набутва срещу Джошуа.