”Лудогорец” отвя ”Монтана” и е четвъртфиналист

Шампионът на България "Лудогорец" се класира с лекота за четвъртфиналите в турнира за Kупата на България, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” отвя ”Монтана” и е четвъртфиналист | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗА КАКВО СЕ РАДВАТЕ, ТОПАНИ? ЛУДОГОРЕЦ С 9-10 КВАРТАЛНИ ФУТБОЛИСТИ, В ИГРА, ОТ ЧУЖБИНА, Е..ХА МАЙКАТА НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ... ТОЛКАВА СЪСИПАН БГ ФУТБОЛА НИКОГА НЕ Е БИЛ!...УТРЕ ПЛЕШИВИТЕ СИ ОТИВАТ И ХИЧ НЕ ИМ ПУКА!

С нетърпение очаквам да видя как Лудогорец ще "отвее" АРСЕНАЛ другата седмица.

Разбирам ловешките цесекари ,но дузпа няма.Натаниел изпревари и измъкна топката в страни което се видя ясно на повторенията.Силва беше длъжен да направи контакт и симулира фал.Не знам защо и коментатора толкова натрапващо внушаваше на зрителите ,че има нарушение.Ако за това се свири дузпа,значи трябва противников състезател стигнал наказателното поле ,да се оставя да играе без да му се отнема.

"Успешния бизнес проект" и когато е гост е домакин! Ама който плаща, той поръчва музиката!

10те малки негърчета :-)

...абе за Mонтана ..не знам ..ма Aрсенал как ги отвя !?!.....не злорадствам..само ви приканвам да сте по- внимателни сас заглавята...че ние гледащите футбол сме чувствителни...

Прав си!Ама резултатите в ШЛ тях вече не ги интересуват чак толкова.Планът е изпълнени и едни милиони постъпват в касата на клуба.Тези пари ще ги обезпечат за години напред.Едва ли някой от тях е имал надежда за преминаване в следващия кръг.И колкото и да ми е противен Домусчиев,явно е добър бизнесмен и си разбира от работата!

Стефо , опитал си се да вкараш логика , ама не си съвсем прав......значи дай като сме взели милионите от ШЛ всеки да ни бие като маче у дирек и да поставяме анти - рекордии...( едва ли мислят точно така , Стефо ) , освен това всяка спечелена точка е 500 000 евро....та едва ли няма за какво да играят , Стефо.........

Абе направо си злорадстваш!Какъв е българският футбол, какво е българското първенство, че да ..си го мерим със световните лидери?! Точно Монтана, и Левски, и ЦСКА, и т.н са си от нашият аршин.И тук Лудогорец е лидер, без конкуренция.Последните 5 шампионски титли го доказват. А това , което постигат на вън - евала на момчетата, дори и за самото им класиране в групите на шампионската лига!

Точно това те питам, какъв е българския футбол ? Отговорът е ясен. Но, защо е такъв ?