Йорданеску с обръщение към феновете на ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску излезе с обръщение до феновете, с което опроверга информации за разделение в съблекалнята на отбора.

Обратно в новината

Коментари - Йорданеску с обръщение към феновете на ЦСКА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на микренското джудже, наричащи себе си цесекари, продадоха ЦСКА за жълти стотинки, а някои пък и за повечко и така си осигуриха не влизане и предсрочно излизане от пандиза. Какво ЦСКА ги тресе? ЦСКА фалира с тяхното дейно участие и не стига това, ами неправомерно използват емблемата, а ББПП им даде и Армията. Всички тези сега се бият в гърдите, че били ЦСКА. Я да видим, колко футболисти от ЦСКА сега играят за това недоразумение с минуса- един е. Това си е Литекс Чавдар Етрополе и е лъжа, че УЕФА и ФИФА са припознали Литекс за ЦСКА.

Дали това е ЦСКА или Литекс-Етрополе отговориха припознавачите от Левски. Най-посетения им мач беше този с ЦСКА.Явно защото Ловеч и Етрополе са ''изконния им враг''. Вчера с Варненския отбор интереса нулев. Защото вероятно Варна е мижаво провинциално градче по-малко от Етрополе ?!

Тази констатация ( с припознаването ) може да бъде изплюта само от безкрайно ограничен и неориентиран мозък...........значи като отидеш на мач с новосформирано дружество го припознаваш като нещо друго....................ох , Боже , слез да си събереш вересиите.........не , малоумнико , просто на левскарите винаги са им били интересни сформированията на микренския полуръст...по обективни причини ( включващи и "неистовата взаимна любов и привързаност" )...

Този румънски специалист знае ли , че това не е ЦСКА, а Литекс ?

Дреме му на румънския м.нгал ЦСКА ли е Литекс ли е.Мангизите да падат и толкова.Не знам друг треньор да излиза постоянно с обръщения към феновете.

А ти наясно ли си, че не си наред на втория етаж? Съдът признава един отбор, УЕФА го признава, само наш Ганьо с кухата лейка се мисли за най-велик!

Аз, ако се кръстя Nexus също ще ми го признаят, и съда и ЕС , ако щеш, ама няма да съм ти, нали?!

Този треньор още не е разбрал, че отбора му не се казва и не е ЦСКА. Какъв голям клуб, каква история/ може би има предвид "Кърпачев"/, какви фенове ? На този клуб "ЦСКА - СОФИЯ"/ А НЕ КАКТО ГЛАВАНАКА ПИШЕ/ фенове са само лумпени, наркомани и биячите на мутрата.

за кое цецка пак става гума онова литекс елхово ли?!?

За виртуалното, "съществуващо" само във виртуалната реалност, създадена и поддържана специално и само в нечии глави... Абе, весело да става!

Има и друга тема, ама май не ти се пише по нея. (говеждия мач имам в предвид)

Aбе, всичко оранжево облякло се в червено, което хвърля бутилки с вода и вика цска, и си мисли че е у дома в селската кочина!