Гришо: Щастлив съм, оценявам този успех!

Просто съм щастлив, оценявам този успех! Беше вълнуващо, няма да лъжа. Вече четири седмици и половина съм в Австралия.

Обратно в новината

Коментари - Гришо: Щастлив съм, оценявам този успех! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хей,успеха е до теб.Грабни го,можеш!Време ти е.

Браво Гришо! Успех!

горе главата и ги отнеси всичките!имаш шанс,дано имаш и касмет!стискам ти палци григоре!

И съм малко ,проЗто,злобно плашип.утаче и съм и ку.росмуче!

Браво Гришо Пожелавам ти да продължиш великолепното представяне. Голям талант и спортист. Да си жив и здрав. Ние българите навън се гордеем с теб. !

а не е навън.

Гришо с теб сме!!!! А хейтърчето. ,"Nip" ще умреш от злоба бе човече!

гришка, бъди винаги себе си и няма да сбъркаш, ти го можеш! сташно се радвам за теб. кефиш ме. продължaваи с вдигната глава напрeд към титлите(не само тази)желая ти го от все сърце! дерзаи!!!!!!!!

Браво на Гришо! Здраве и късмет и за следващите мачове! Днес наистина имаше проблем в началото. Надявам де да не губи концентрация и да се самоизключва както каза английският коментатор!

бРАВО!

TIREX

щаслиФт съм.срещу еднокрак.

капут смотан, като ти е крив целия свят няма ли къде другаде да злобееш? Един свестен коментар не съм видял от теб под нито една статия. Що не вземеш да се гръмнеш, нещастник?

защото куршумът струва повече от живота ми.

Много труд, но и късмет това е формулата за успеха във всеки спорт. Пожелавам му по-дълго късметът да е с него. За труда, той вече го разбра.

Букитата са го сложили фаворит срещу Гофен, въпреки че е 4 места по-назад в ранглистата. Григор, обаче, трябва да вдигне нивото, щото днеска игра слабо и имаше късмет Истомин да идва от 2 петсетови мача, които в крайна сметка се оказаха решаващи след първия един час, в който нашия беше глътнал бастуна. Трябва да е поне толкова концентриран, колкото срещу Гаске, ако иска да се възползва от уникалния шанс, който му се отвори след отпадането на Джокович и Мъри. След Гофен го чака Раонич, когото победи само преди 2 седмици, така че един финал на АО няма да е никак изненадващ. Успех му желая!

Този руснак симулираше болки за да си почине, това е явно за всяко медицинско лице.

TIREX

по приличаше на тото ...

Браво Гришо, гордеем се с теб! Обаче се замислям, ао не беше медицинския проблем на съперника.... какъв щеше да е изхода от мача?!

Същия.

Не се замисляй много. Важен е крайния резултат.

Аз пожелавам успех на Григор не само на този турнир но и за бъдещите . Той го може и иска да побеждава

АЙДЕ И ДАВИДА!

Да е жив и здрав!!! Успех