България шокира Холандия на ”Васил Левски”

С два гола на Спас Делев България постигна трета победа в Световните квалификации и вече има 9 точки, които нареждат нашите 3-и в група А.

Обратно в новината

Коментари - България шокира Холандия на ”Васил Левски” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лалетата увехнаха на Васил Левски !!!

Поздравления за Хубчев. Сложи подходящите момчета на постовете, с изключение на вратарския. Но нямаше избор. А иначе честито

Българи-юнаци ! Браво на момчетата и треньора Хубчев ! С класи бяхме над лальовците , имат луд късмет , че се разминаха само с два гола ..... Със здраве :))))

Изненадаха холандците с 2 бързи гола в началото и след това си заиграхме по типичния с нищо незапомящ се начин. Следващия мач няма да мине така с тия центрирания в наказателното поле. Просто късмет. Видя се, че 60-тата минута вече бяха изморени и не им се бякаше, дишаха с отворена уста. Малък Перукан с късмет хвана тия топки към вратата. Дано не се главозамаят и да продължат да се мъчат поне да правят нещо.

Защо въобще се пънеш да коментираш неща, от които не разбираш? Хубчев изнесе лекция по тактика на холандците. С това, което разполага като футболисти, той постигна максимума. И без НИКАКВА доза късмет. Къде видя глуха защита? Топката се атакуваше още от центъра и холандците разиграваха, но не стигаха до наказателното поле и за цял мач имаха 2-3 положения.

Значи можело, и що дремахте до сега? Все пак -честита победа!

Тактиката беше превъзходна и изненадваща.Бързи контраатаки и агресивна игра и по двата фланга в двете фази на игра.Ако се опитвахме с бавно изнасяне и разиграване щяхме да загубим.Най после, след токова годни, имахме номинални външни халфове ,които играеха много активно в нападение и отбрана. ТОВА КОЕТО ЛИПСВА Е ПОВЕЧЕ ЗАДЪРЖАНЕ НА ТОПКАТА със смяна на темпото .Много грешни пасове които допълнително натоварваха зашитата .Славчев , Тонев и Ивели Попов не бяха на нивото на останалите.Фантастичен мач за Делев.Браво на Хубчев

По правило следва жестока издънка.

Не издънка а нормална загуба следва:)

Не дай си боже да бият следващите десет мача...че ще чакаш дълго време за да изливаш лайна.

Първенството в Расия нема да се проведе щото никоя уважаваща се държава нема да отиде

Кой те пита дали ще се проведе първенството в Русия!? Само злобни тъпунгери са останали в тази държава...

Като изтрезнееш ела пак кажеш.Щото ми звучи като Русия пак фалира трети път път за днес ама те не знаели

Първенството в Расия нема да се проведе щото никоя уважаваща се държава нема да отиде

Брато , какво общо има поста ти с темата? Колко грешки имаш в две изречения.... мани, мани...

Бием ли сега през юни Беларус, после ще имаме директен мач с Швеция у дома за второто място в групата!!! Половината квалификации минаха...5 мача минаха, останаха още 5. Ако в тях бием Люксенбург, Беларус и Швеция у дома, ще вземем второ място в групата а от там и на бараж. Ясно е че Франция са първи. Но сме на точка зад Швеция. Бием Беларус задължително през юни, и после посрещаме Швеция у дома в директния сблъсък за второто място . Пред пълни трибуни у дома може да ги бием и така да се класираме за бараж. Швеция през юни играе с Франция, ние играем с Беларус. Ние бием, а Швеция взема максимум точка от Франция, така излизаме пред тях в класирането преди директния ни мач с тях. Бием ги у дома и си затвърждаваме второто място в групата. Накрая бием и Люксенбург. Може и Франция да вземем нещо у дома тъй като те ще са се класирали вече. Но с едни 9 точки от Беларус, Люксенбург и Швеция у дома, плюс сегашните ни 9, общо 18 точки май стигат за бараж. Евентуално и една от Франция - 19. В Холандия пишем загуба макар че не се знае.

А класираме ли се за световното първенство в Русия което е по трудната задача, съм почти сигурен че ще излезем от групата на световното и ще имаме поне 1/8 финал, тъй като да играеш в Русия си е все едно да играеш у нас. Все едно сме домакини.

Не разбрах-на каква трева си?

И Славчев и Делев играят в Полша - как така изведнъж без предупреждение тяхното първенство е по-силно от нашото? Тежко работещите от БФС знаят ли защо?

Смешен мач! Голям кеф за една нещастна победа над холандските друсалки!

Поздравявам най-сърдечно футболистите ни, за победата и себераздаването си! Браво на Хубчев! Откри централния нападател на националния отбор.Браво юнаци!

живо черно тото.не се заблуждавайте;)парите са си пари..:)това че няма да се класираме ще ви покаже колко измамен е бил този мач;)в цял свят има уговорени мачове за пари:)не се заблуждавайте;)

Регламентът на ФИФА или е променен, или след снощното фиаско на Холандия, от футболната централа са решили да добавят, съвсем уместно, в нашата група още един отбор със звучното име "Ари, де'а" - хвърлете едно око на класирането.

Холандците или са играли черно тото, или не им се ходи в Русия. Така или иначе, браво на нашите.

РАДОС ОГРОМНА РАДОС ЗА НАРОДА!!!!

"Т", "," и "т" - ей това ти липсва в поста. За домашно да научиш къде да си ги поставиш!

Браво! Браво на момчетата! Браво на Хубчев! Отдавна не бях гледал националния да играе дисциплинирано с някаква цел! Бранехме се след гола, да. Ама и нападахме! Вкарахме и втори! Можехме и още.. Хареса ми тичането, движението и движението на топката без много разтакаване, а рационалното и придвижване към вратата на противника и най-вече тупалката на Делев! Така трябва! Играем за удоволствие, чест и слава!

Да не си кривим душата и ги поздравим за победата! Изключителна работа на треньора Хубчев и щаба му - дано и занапред успяват да ги наредят и мотивират така добре!

какво е Неескенс, братя Крол, Бари Хулсхоф, Кройф....Това тук беше сбирщайн от отделни парчета, но общо ето къде ги доведе фукнята. Май ни става навик да сме най-силни точно когато са ни подценили тотално! Ами добре, щом казват..... Нека така ни недооценяват до края на квалификациите, няма лошо.

Българи юнаци ! ! ! САМО ЛЕВСКИ ! ! !

"мушване между ушите". Много яко беше, и болезнено, надявам се! Робен не щял да дава автографи при пристигането си. А сега дали ще спре да даде на изпроводяк? Вече няма нужда. Имахме нужда от глътка позитивизъм преди днешните избори, поне нещо да се случи. А гледахте ли Вальо Михов по "Европа"? Страхотен човек, но няма да го изберат никъде, защото е за единение и да няма Левски и ЦСКА, когато има само.....България!Както написа Ботев, "...тук свестните считат за луди."

В мача холандците играха толкова колкото им позволихме.Не се подигравайте на голмайстора,че бил от Петричко,той игра най-добре от българския народ.Честито!

Ако секи път националния бие, когато Гришо пада, ше станем световни шампиони!

мда, има много за какво да му завиждаме на Григор: богат, млад, красив и жените го обожават.

И говори много добре български !

Шило

Браво, момчета! Зарадвахте ме много! И не обръщайте внимание на хейтърите. Футболът е игра на голове. Успяхте срещу холандците, значи можете! Световното ви чака, само не се отпускайте!

Световното?

Шило

?

след гола всички в официалната трибуна скочиха радостни.......само един остана седнал....наѝ-вероятно не искаше да рискува...кога успя да се отреже....отрязана талпа.....иначе статистиката е важна....

Ся тия нашите ше се помислят за Бразилия и повече няма да победят.

Най се радвам, когато се радвам! Жълтото на гащите да не се зачита. Такава игра води до никъде.

ДВА на НУЛА. Футболът е игра на ГОЛОВЕ. Та, от време на време напомняме на холандците, че могат да Падат НЕОЧАКВАНО. Май ще ни стане традиция. Дойдоха с мисълта, че ще ни "прегазят", а как ли са си тръгнали? Спас със сигурност ще си спомня този мач цял живот.

Беше толкова хубаво, че още не мога да повярвам...

Въпреки расизма на западна Европа към нас, съжалявам холандците затова че пропускат световното. Най ниският централен нападател в света влезна с топката в тяхната врата, Няма значение какъв футбол играем важна е победата. МАЧКАААААЙЙЙЙЙЙ!

Чета заглавието, чета и цялата статия и така и не разбрах точния резултат. Защо не го пише никъде? Отварям чуждестранни медии, предимно английски и там още в заглавията виждам резултата.

Че взехме три точки - така е.... Или го получихме.... Спомням си за вица, където едни играели срещу варели.... И до полувремето резултатът бил 2:0 за варелите. Дайте да погледнем трезво на нещата : Холандците се биха сами! Нашите в нито един момент от мача не контролираха играта. Два случайни гола ( хубави..така е ) и победа :))) През цялото време топката се чистеше далеч от вратата...Нито една смислена атака... Отчайващ, както винаги И.Попов. Добре, че го смениха... Предпочитам нашите да падат, но да показват нещо стойностно... А не футбол тип " опълченците на Шипка"...

За Боби Михайлов,сега с кеф да се напие хе хе хе

Наще биха?!? Има ли още идиоти, които да си мислят, че нашите наистина са победили? Това трябва да си голям глупак да си го мислиш! На терена имаше един победител и това, както винаги, не беше отборът от България! Само и единствено Холандия може да се нарече победител, защото ни надиграха във всички звена и зони на терена! Не ни вкараха нито един гол само и само, защото лъв хлебарка не гази! Но при все това, според мен е редно трите точки просто да се дадат на Холандия, не на нас! Ние не направихме абсолютно нищо за тях!

Мача изгледа, хапчетата забрави да пиеш! Не забравяй, психиатъра в долния ляв ъгъл!!!

Пич, куците холандци два точни паса не можаха да вържат - поне ни показаха, че и т.нар. "големи" могат да играят като хлебарки!

Хо-хо-хо-хо! От години гледам мъката на националния отбор и веднъж да реша да пропусна мача и те да бият. Браво, сега дано продължат в този дух!

Спомените на ген. Георги Вазов, за битката: След половин час се получи радостната вест от началника на дясното крило, че Айджи йолу е взет още в 1 ч. и 45 мин. от 10-и Родопски полк. Боже, благодаря ти! Ето началото на края!. Пробивът е готов. Важното е да се там закрепим. Телеграфирах на Грънчаров да изпрати по-скоро артилерия и да подкрепи 10-и полк и с пехота от своя резерв. Изпратената артилерия проявява чудеса от доблест. Към 6 ч. преди пладне на 13-и пада после разни перипетии и Айвазбаба. Казах си: Боже, благодаря! Сега мога да умра!. УТРЕ 26 МАРТ ПО НОВ СТИЛ ПРАЗНУВАМЕ ДЕНЯ НА ТРАКИЯ .... АААААА !

Хахаха. А днес София бе пълна с холандци. Толкова радостни и пееха. Как са след мача :) Сигурно като немците '94 :)

Влизам да се информирам за резултата от мача, чета заглавие, чета цяла статия и така и не разбрах точния резултат. Т.е. никъде не го пише. Предполагам, че е 2:0, но мога ли да съм сигурна? Така ли ви учат в журналистическия... Пишете още в заглавието, а не до края да се чудя вкарали ли са холандците един гол или не.

Браво на момчетата! Опълченците на Шипка...! Редакторчето... колко му плащате на тоя тъпак описал двубоя?! Да се обзаложим ли, на една трета от заплатата му, ще се справям три пъти по-добре?

... клъучова дума: една трета... браво, български орли/лъвове (птеродактили, с една дума)!

Да, победихме с късмет, не с игра. Играта ни беше грозна, хаотична, накъсана, без точни пасове, без координация и замисъл. Момчетата се раздаваха, тичаха, но нямаха нито техника, нито бързина, нито достатъчно акъл, хубава работа, ама българска. Няма основание за много радост. Хубчев е селски треньор.

Гражданино, излез да видим ти какво можеш.

Холандците, от друга страна, играха перфектно - един пас не сбъркаха, на всяка от комбинациите им може да завиди световния шампион по шах, треньорът им изискан аристократ... Е, нямаха късмет момчетата. Сигурно заради екипа, да си бяха играли с оранжевия, че така излязоха предварително насинени.