В Италия: Съдията елиминира ”Байерн”

Италианският вестник "Кориере дело Спорт" също изрази възмущението си от съдийството на Виктор Касай в мача-реванш между "Реал" (Мадрид) и "Байерн" (Мюнхен).

Обратно в новината

Коментари - В Италия: Съдията елиминира ”Байерн” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съдията съсипа мача ! Ама що не се вижда засадата при автогола на Рамос, спестен втори жълт картон на Видал около 50-та минута, изключително спорната дузпа за Байерн, а само грешките в ущърб на баварците ??? Статистиката показва съотношението на силите на терена !!! Между другото съм привърженик еднакво и на Реал и на Байерн, ама последно истински "Баварски колос" съм гледал при великия Юп Хайнкес !!!! В името на парите го махнаха и взеха Гуардиола и к'во стана ???? Опита се и направи от Байерн една съвсем бледа сянка на Барса !!!! Играта, която изповядват каталунците е една магия, вълшебство ама всички , които ги копират са направо жалки, в това число и любимия Байерн !!!!

И Барселона яко ги подпомогнаха, така че "магията" е ясна -- сядат септември месец в УЕФА и си избират финал за май. От години се бута Реал - Барселона за финал, ама все някой се наси..