Мадридски сблъсък в полуфиналите на ШЛ

"Реал Мадрид" ще се изправи като домакин срещу градския си съперник "Атлетико" в първия полуфинал от Шампионската лига.

Обратно в новината

Коментари - Мадридски сблъсък в полуфиналите на ШЛ | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кънчо,не знам какъв деров си но от футбола разбираш и го бъркаш с политика. Двата испански гранда са ВИНАГИ толерирани в Испания и още повече от УЕФА в Европа. ВИНАГИ по 3-4 ЗАСАДИ И ДУЗПИ НЕ РЕ ДНО !!!. Ами при това е лесно. На мача на Реал с Байрен 3 подаръка на Реал иначе лапаше дръвцето. И това е ВИНАГИ!!!!!!!! Барса при ТОЧЕН судия беше слабачак,ЗАЩОТО това са без съдиите и РЕАЛ И БАРСА и в ИСПАНИЯ!!!

аз помня 2014, когато Реал РАЗЦЕПИ байерн с 5 на 0 общ резултат на полуфинала и си взе купата след тежък финал. Помня и Барса преди години как се гавреше с незнам си колко гола срещу същата "бав. машина". Ама в малка бг е така, гледа се прекалено много футбол (евтинджос кабел, нет, бира и семки - нормално), хеле па английското (да се свети Името Му и т.н. ...) и когато са им го натаков.... същите тия два гранда многократно изотзадзе на прехвалените английски тимчета и се пръкват разни смешни злобарчета-фенчета. Да си заклет фен на нещо си е вредна работа, вервай ми, особено на неща от днешния спорт, а колкото и да мрънкяш Реал и Барса са големи, ако не и най-големите футболни отбори в света, Реал са си форевър такива, откакто има КЕШ, Барса последното десетилетие - ФАКТ, пък ти си пиши в тоя незнаен сайт, колко са зле, и колко са подпирани, а нищо че Байерн от 210 мин игра вкара цеееел един нормален гол тази и мин. седмица. Айде със здраве и полека с нервите и бирата.

аз пък помня ,как по времето на генерал франко,реал натрупа европейски титли.най-добрите играчи на европа играеха за тима на генерала.реал са убиец на таланти.колко футболисти купени от тях търкаха пейката,вместо да играят в клубовете си-клубове не по-малко велики.и веднага давам пример с любимия ми ливерпул с макманамън,оуен,който беше резерва ,а беше голмайстор на реал,тоест имаше повече голове от титулярите,но търкаше пейката в най-хубавите си години.

Прав си във всичко с изключение, че купата ще я подаряват на Ривал. Тоя път Дузпентус ще я вземе, че от догодина китайците налагат хегемония в Джабарско и тоя сезон ще им е кулминацията с дубъл.

Всъщност може и требъл да е - забра'йх, че са и на финал за домашната купа.

Тикво , твоето мнение определено няма никакво значение ( особено когато се опитваш да съчиняваш на тема бг футбол............) , главицата ти ражда уникални малоумщини , но то друга страна не пропускаш да се отбележиш навсякъде........Евалла Тикво , Евалла , Комуняго................

Къде се загуби БарЦелоната или си остана само за вътрешна консумация с онова джудже.

Ха ха виждам доста те е изнервила Барселоната - на тях им остава купата на Краля и титлата на Испания - Барса с по-малко от две купи не се е задоволявала последните години ! За реал остава надеждата във финала на ШЛ съдията отново да изгони някой от другият отбор и да им даде отново голове от засада ! Представям си каква пяна ти е излизала от устата при мача на Барса с ПСЖ ха ха - още ти държи влага а уефскарче ха ха трепериш ли ?

pompai

Веднага казвам ,че е корупция..... Защо не е Реал Мадрид -Ювентус какъвто се бори да е финала на мафията и Монако -Атлетико ?

Реал е класа, останалите само могат да им дишат прахта. Роналдо е Бог!!!!!!!

Като е бог защо има по-малко титли и Златни топки от Меси ? Пак ще повторя - това, че роналдо те възбужда не го прави добър футболист, не бъркай секса с футбола !

Ха-ха - Мадридчани ще се хванат за гушите !

ФИНАЛ-Атлетико -Монако.Фалкао е в уникална форма

Нищо против, само че ще бъдат другите два.

дкми

Пак ще набутат реал... Работата е, че не гелосания са решили да му дадат още една златна допка.

колега, по-скоро за нещастие, но той си я е заработил вече.

Гаден жребий за двата мадридски отбора. Добър за Ювентус, въпреки че нямам моментни впечатления от Монако.

Монако ще играят финал.

Gugnelid

На PS4 ли?

И Бербатов капитан, а капитанската лента от станиол... Един мармот му я сложил...