Търсят опонент на Тервел за боксовата гала вечер

Броени дни преди боксовата гала "Final Countdown" в София Тервел Пулев остана изненадващо без съперник, съобщи БТВ.

Обратно в новината

Коментари - Търсят опонент на Тервел за боксовата гала вечер | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се обадят на Киро Роки

Да му намерят някой дебел американски пенсионер, като на брат му. Важното е в Армеец да се пищи Българи-юнаци... и да се кефим колко сме най-велики на света!

Обадете се на Динко ямбослкия тигър, чеда мои... ми да не вземе да тръшне малката кобра чи резил...

Да звъннат на Олександър Усик, ама тогава Тервел да не се откаже

Не може ли и двамата да се бият с един! И без туй няма да ги различим!

Хем парите ще останат във фамилия Пулеви! Засега Тервел ще пада, а като се пенсионира Кубрат - Тервел ще е победител и кандидат за "некой" от петоразрядните пояси!

Аман от тези туруци.Зейнали са им гъзовете за пари като майска роза.Иначе по нашите кръчми са първи побойници. Поне да имаха достойни противници,за да кажеш евала. А то хора от шкембеджииниците са събрали за опоненти.Срам.

Не са му платили достатъчно за предварително уговорената Загуба! Няма паре за двете уговорени срещи! Цирк Пулеви лъже българските баламурници, защото в чужбина няма кой да се хване на игричките им- и на техните мениджъри разбира се!

Чудя се откъде 4000 балами са се намерили да си купят билети за палячовците Пулеви. В Германия за такъв сеир(резил) и без пари няма да идат . ВИП Място - 400 лева, пардон .. намалено е на 300 лв.

Наистина ли 4000? Търсят се поне още 8-10000!

Как звучи а - Мустафа Амиш , французина?

Предлагам себе си - на 66 години, пенсионер, 76 кг, 170 см, обхват 90 см, преди 46 г. в казармата намерихме 2 чифта полускъсани боксови ръкавици и ги докъсахме. Ще стане чудно шоу! Всички балами да бягат на касите, че билетите са на привършване!