Коментари - Прецедент: Оправдаха Силвия Дънекова за допинга | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли някой, който да вярва, че елитните спортисти не вземат допинг?!

беше оневинена от Дисциплинарната комисия към Българския олимпийски комитет?!

Тя не е успяла да докаже, че е невинна. Просто са и загубили втората проба и така не могат да докажат, че е виновна. Но все пак юридически е невинна и не трябва да има наказание, въпреки че антидопинговата комисия има 14 дневен срок да обжалва - т.е. оправдаването все още не е окончателно.

Много добре, но остава и МОК да потвърди.

Ха сега да попитам - кой ще се извини на това талантливо момиче ? КОЙ ? Не помните ли тя като се оправдаваше , че всичко е манипулация преди игрите на какво я направиха и спортния министър , че и доста журналисти !!! Цялата ни държава е построена и функционира на темела на манипулации и измами !!! Пфу !!!

Дари

Ехоооо... редактори няма ли? "... родната атлетИка е първият спортист..." Може и друго да има, но това се набива дори и когато статията се чете "по диагонал".

и още " ... е първият спортист >,< хванат с допинг в Рио." Освен това "кръвен допинг" и еритропоетин са различни неща. Първото е техника за манипулация на кръвта, а второто е хормон.

Гадни мошеници. Нашето момиче имаше гарантиран медал, дори за златен беше готова. Но мафията на Олимпийската допинг контрола я спря по безумен начин. Е, и сега, какво - нямаме медал, момичето изкрейзи, изпадна във вакуум. Няма ли поне компенсация? Все пак, това безобразие беше директен удар срещу нашата федерация. Стефка трябва много остро да застане на позиция в подкрепа на Силвия.

браво момиче..!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Надявам се това да не е увеличило външния дълг на България.

... надаи се... ама, надали...

И външния и вътрешния знаеч кой го увеличава ТОЙ - Пожарникарят