Джошуа ще прибере по-голяма сума от Кличко

Приходите на британеца Антъни Джошуа след победата над Владимир Кличко снощи ще бъдат около 15 милиона паунда, изчислява вестник "Дейли Мирър".

Обратно в новината

Коментари - Джошуа ще прибере по-голяма сума от Кличко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

симпатяга е Джошуа и не е устат като цигането фюри. За Кличко какво да каже човек. Време му е да се откаже. Той остава един от най-великите боксьори. В един евентуален реванш, Джошуа вече има двойно предимство: по-млад е и е с по-голямо самочувствие, така, че не вярвам да има реванш.

спорта си е спорт и ако някой се бие, то той се бие не заради ФЛАГА а за парите. Шовенизъмът да не играе роля - по добрият да печели! А кой колко ще получи -ха ха , победителя е получавал винаги повече Юлиане - нищо ново

На 41 години Кличко танцува все още, като газела на ринга, постигнал е толкова много победи и успехи на ринга за последното десетилетие, че останалите могат само да си мечтаят и сънуват в сънищата, както и да му дишат прахта. И въпреки това, като българин, ще подкрепям Кубрат, защото защитава родния флаг и се представя достойно със само една загуба в този тежък спорт. Това са фактите, а на всички онея, които принизяват труда и успехите на другите, да си църкат, като мишки по форумите.

Ето така трябва да говори един у-образен глист. Браво Кънчо! Но за Кличко мааалко така не съм съгласен, все пак 41 години не са 85 години. Кличко за 69 мача освен ляв прав, десен прав и нон стоп прегрътки не научи друго.

3 от най-големите фармацевтични компании преговарят с Кличко, искат го за рекламно лице. В рекламата 3 тира един след друг блъскат Кличко, а той се изправя светкавично и продължава със спринт.

Един внимателен анализ,показва,че и двамата са далеч от класата на Кубрат Пулев.Само с мускули бокс не се прави(справка К.Клей).Кобрата ще им откачи компютъра без проблем ,но не виждам как ще ги накара да се боксират с него.Страхът е голямо нещо и мускулистите мишоци го знаят това.

Най после един коректен пич.

Не си отговаряй сам, защото така правят само шизофреничните у-образни глисти.

незнам ако вкара на кубрат такъв ъперкът дали ще успее да стане :)

От кого ги ограбихте ,за да ги дадете на тези уж спортисти!?Това част от западните ценности ли е?

Някой казват, че били дарени от Украйна...

от клета мажка балгария *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Оле, хора, английската мафия спря достойния Кличко. Победата му се изплъзна за секунди. Съдията пък спря по-рано мача. Всичко беше нагласено. Само аз ли го виждам това??? Достойният модерен тореадор има 64 победи, това не може да бъде случайно. Ако има реванш Кличко ще нокаутира Джошуа със сигурност.

съдията спря мача, така, че Кличко да не бъде откаран в реанимацията. Дори да беше станал пак на крака, следващия нокдаун му бе в кърпа вързан. Колкото и да си як, няма как да издържиш толкова бой.

На мен ще ми е интересно мач м/у балерината пуТков и космака фЪри.. Единствения който има някакъв шанс с/у Антъни е черния Донтей Walder..

пульо ако има грам мозък в главата ще хвърли ръкавиците и няма да се качи на ринга срещу този младок който ще му отнесе рекетьорско-чалгажийската кратуна.

Май се казва Пакиао...

всеки майстор рано или късно си намира майстора. Никога не е имало един единствен! Дори Бог е различен за различните вярващи.

бог е само един, но в различните религии има различни имена. това е така, защото езиците са различни. последното ти изречение е в противоречие с по-горе написаното. пък и това за майстора го кажи на Роки Марчиано. сигурно сега ти се смее от гроба.

Кой е тоя Джошуа бе ? Кой е тоя Кличко ? Нашата "мелница" Кубрат ще ги "смели" и двамата за "закуска"...Ако се случи да се "изрепчи" на Джошуа ще го видите в истинския му вид - трагедия !! Това не са залязващите спаринг партньори с които нашия си правеше сеир последните 3 мачлета ...Евала, зрителите на Уембли гледаха наистина зрелищен мач !!

е най добрия да вземе най много!

Сензационна новина! Преди по-малко от 24 часа брутално е бил пребит братът на кмета на Киев. На всичко отгоре нападателят е получил 15 милиона паунда за това си дело.

путин е виновен.

току що изгледах отново бокса. ами колкото и да го гледам нищо не се променя. в нито един момент Кличко нямаше реален шанс да нокаутира Джошуа. получава се зрителна измама в края на 5-я и през 6-я рунд, че това може да се случи, но реално нещата са различни. въпреки, че Джошуа е силно разклатен и дори пада той продължава да размахва доста опасно ръце и Кличко трябва да рискува да бъде нацелен, ако иска нокаут. точно това се случи преди това с обратен адрес. Джошуа тръгна да го довършва, но получи удар от нищото в лакомията си и след това си размениха ролите. и двамата бяха адски изморени и едва дишаха заради изразходваната енергия в цел да нокаутират противника. дори Кличко потърси клинч след нокдауна на Джошуа. в 5-я и 11-я рунд Кличко се опита да "гушне" Джошуа, както е свикнал да прави, но англичанина просто го изблъска и го свали. стойката и начина на боксиране на Джошуа напомнят романтиката на този спорт. заслужена победа на по-добрият и на единственият истински боксьор в днешни дни. след победата при Капуа Анибал Баркид има възможност да тръгне към Рим и Картаген да завземе тази държава, но не го прави. дори да го бе сторил нямаше да успее, защото разбитата войска не означава, че града е без защита. същото бе и положението на Кличко - свали в нокдаун противника, но нямаше реален шанс за нокаут, защото Джошуа въпреки всичко имаше сили, а и сам украинеца нямаше сили да довърши опонента.

Кънчо, глист-паразитообразен... Кажи ни за кумира ти Кличко, не ни баламосвай? Хареса ли ти как игра? Трябваше ли съдията да ги остави още малко? Кличко по-добрият ли беше? От международната химическа организация са го предложили за рекордите на Гинес, като хомосапиенс с най-много зоб от всякакъв вид. Ти, Кънчо, искаш ли да спечели Кличко номинацията?

То само с далавери, нагласени дати и срещи, отлагане и шикалкавене, защото имал сърбеж, няма как повече... Кличко приключи с тази среща и това дори му е мното. Защото той не беще претендент номер 1. А си беше чиста далавера. Маркетинг заради Уембли и 90 хил. зрители с огромен бонус печалба дори при загуба. Евалла на мениджърите му.

К'ъв реванш, бе? Това е краят на Кличко! Толкова слаб и безпомощен боксьор-претендент не бях виждал, освен нашия Пулев срещу него! Такъв як мариз му наложи това младо мулатче, че съдията го спаси от по-голям резил с прекъсването на мача! Лошото е, че нашият е много далече от този младок! По всички показатели!

...кое му е лошото на тава , че Антони е далеч напред ...а нашия пуТев го няма...Антъни е супер бохър а пуТев рекетьор...

Това ли е слаб атлет, ти можеш ли да пробягаш 100м на цяло?

Кубрат ще ги бие и двамата.Ша ги изпочупи .За 5 милиона ша ги опердаши мъжки.

Кобрата ще ги бие но трябва да са с вързани ръце...))))))))

Кънчо, " по-късно настъпи" се отнася за теб. Според теб, ако Пичко беше отложил 2 пъти мача, беше сменил ръкавиците, и беше сложил на стринка си килима за настилка дали щеше да спечели?

Ще прибере по-голямата сума, защото е по-големият боксьор и нокаутира "непобедимия" Пичко-аржентинското танго.