Волейболен скандал в Русия с Пламен Константинов

Нарекоха "Циганин конекрадец" националния ни селек­ционер по волейбол Пла­мен Константинов, съобщи novsport.

Обратно в новината

Коментари - Волейболен скандал в Русия с Пламен Константинов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пичове, извиняваите, но за руснаци и някои други винаги ще сте цигани. а за западняци ще сте между цигани и балканци, които наи си обичат тези дето се отнасят с тях като с цигани. ще смъмрят един, може да се извинят, но това е, другари дупедавци.

според този треньорите са цигани, а волейболистите коне. Може би се придвижват с каруци или кучешки впрягове за мачовете си. Да му имам разбиранията...

Какви нищожества! Все едно ние да ги обвиним, че не познават гъбите. Основното им ястие за прехрана. Те, които са това, което са постигнали само с кражба и плячка!?! Рашките нищожества са най-големите нищожества в света.

По-добре циганин конекрадец, от колкото Рафаел Хаби!

хабибулин, значи а татарин. демек пра българин. един циганин обижда друг, според руснаците, а те трябва да се извиняват.

Имаме и винаги сме имали добри спортисти и треньори. И е хубаво, когато са се реализирали в богати клубове, било то на изток, или на запад. Какво да правим, когато сме талантлива нация!

хаха! некакъв турчин долу пише, че в Русия ни наричали цигани конекрадци. Къде блеете бе редакторченцата? Блеее-блеее-блее?!? защо разрешавате такава ДЕЗИНФОРМАЦИЯ?

така ви наричат.

Ти отде знаеш? Да не си циганин, ходил до Русия? Или обикновен трол?

Хич, я няма, а и никога не я е имало т.н. "братска любов" от руснаци към българи. Отвратително се държат с нас, като с зависими, крепостни с една дума смятат ни за роби!!!

Руски гейове!

"Волейболната федерация на Русия защити българския специалист и заплаши "Сургут" със солена глоба". Ако нещо в този анонс ти звучи гейско, огледай се на кой тротоар си.

"Обидата дойде от президента и треньор на руския "Газпром-Югра Сургут" - Рафаел Хаби. " - чети! Не само, че са педераст, ами са долни изтръпнали алкохолици! Сега си замети тротоарчето!

Какви пари нямаме за да ги задържим у нас ? Пламенчо не знаеш ли как натиска на машинките в казиното денонощно,колкото и пари да му дават,пак ще си е комарджия. Какви резултати очаквате от един зависим болен човек,мислещ само как да натиска машинките?

Беги бе азиатец.

"Магарето като го яздеш,ще му душиш и пръд-ите!". Дано се върне жив и здрав,че там не се шегуват.

мда ариецът Хабибулин е обидил българин на циганин та и когото и да е на расистка основа ?! имперските руснаци съвсем са се самозабравили оня клоун жириновски искаше да му целуваме краката целувайте американските томахавки! имперското отношение на руснаците към по-малките народи отдавна в отблъснало всеки свободолюбив човек с поне малко гръбнак!

ей милиционер ти и от спорт ли разбираш бе?.Кви томаховки бе? те тия допотопни томаховки целият свят разбра че паднаха като пъпеши в морето.А "изостаналите" руснаци привличат във волейболната си лига половината елитни световни състезатели и Пл.Консантинов получава едни 1,5-2 млн.евро годишно в Русия и да са му честити.А др.българин спечели за трети път еврошампионската лига със Зенит Казан.Що не му кажеш да се върне да играе в Монтана бе. И още нещо -в статията пише че руската федерация се е застъпила за Пл.Константинов.

ариец като Шикългрубер, шефа на Лукойл или Назърбаев. Некъв джекатаец с неясен произхоз Хабибулин. Кво му се връзвате на джекатаеца. А отбора е от Сургут. Знаете ли къде е това?

Имаме уникални специалисти във волейбола. Нямаме си парите да ги задържим у нас ! Тежка обида е това към нац. ни тренер и руската федерация трябва да се намеси сериозно !

TIREX

що бе защо да няма пари я питай крадлев колко милиона троши никому ненужното министерство на спорта? а нали уж такова всите родолюбци и все за $ се карат и най вече з а$ и спират да играят за булгаристан. справка всички първенства до сега в демокрацията.

Не наричай България булгаристан.

Писна ми от тия руснаци, дори по време на комунизма не ни ги натрапвахте толкова много тия азиатци.

като ти еписнало скрий се на село в обора и гледай кокошки.Какво са ти виновнируснаците, че нашите спортисти отиват да играят там и да получават по 1-2 млн.евро годишно и оня ден Т.Салпаров спечели за 2-ри пореден път евпошампионската лига със Зенит Казан.