Зверев подчини Джокович и триумфира в Рим

Германецът Александър Зверев спечели турнира по тенис на червени кортове от сериите "Мастърс" в италианската столица Рим с награден фонд 4,5 милиона евро.

Обратно в новината

Коментари - Зверев подчини Джокович и триумфира в Рим | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не обиждай човека,той има в предвид турнир от големия шлем.

Колко тенисиста са спечелили турнири от големия шлем, бе мухльо, та да чака, който и да било да го направи, за да го признаел!!!!!! И кой е той, че неговото мнение да е важно за който и да било!!!!!! Цървули!!!! Като не разбирате от спорт, не се обаждайте, да давате жалкото си мнение!!!!! На никой не му пука за него, а само се излагате с умствения си капацитет!!!!!!!!!

Да .... Къде сме ние (григор 26г.), къде са другите (Зверев 20г.)!?!?! Как и защо другите го могат на 20г., а ние до 26г., а и до края на кариерата си, нищичко не правим?!?!?!?!?! А ... всъщност правим, уж сме тенисисти, ама играем на модния корт и си развяваме оная си работа насам натам ...... Григор напомня на Курникова, точно нейно копие , но от мъжки пол!!!

"Германецът" е толкова германец, колкото аз съм Барак Обама. Е, вярно - знае немски и има немско гражданство.

Едни идват, други си отиват - такъв е животът. Една победа на Мастърс все още нищо не значи, всичко се случва. Ще го призная ако спечело Голям турнир. Засега, браво!

Глупак!!! Ти на турнир от сериите 250 ли викаш голям турнир?!?! Този турнир в Рим от сериите мастърс 1000 е от най-големите!!!!

ГРИГОРЕ, ГРИГОРЕ, ЧЕТИ И СИ ВОДИ БЕЛЕЖКИ!!!!

ЖИГОЛОТО ПАК В ПЪРВИЯ КРЪГ ЛИ ОТПАДНА ?

браво на "германеца"

След ерата на Джокович това ще е следващия номер 1 в световния тенис. Има качествата, има и наследствен ген- баща му беше в поколението на Виландер, Едберг, Бекер и Агаси. Обзалагам се на бутилка качествен алкохол.

Когато се разиграват много пари - така става. Все пак това е една индустрия със свои правила. Не знаем всичко от кухнята на тениса. Само глупаците дето пишат със злоба "знаят" защо, кога, как.

Много тъп коментар

Новата вълна млади тенисисти вече се оформя -Доминик Тийм,Ал.Зверев /какъв чист германец/,Киргиос,Джак Сок ,може и Дел Потро, да сложим в тази компания ,ако не се контузва,Нишикори ,Раонич,Гофен .Има и няколко млади руснаци,от които поне един ще пробие в топ 10.На Григор ще бъде много трудно да влезе ,камо ли да се задържи в топ 10.Но надеждата умира последна.В спорта всичко е възможно!

Направо сложи в списъка на "новата вълна" и Джокович (30) и Надал (30) , щом слагаш Дел Потро (28) и Нишикори, който след 6 месеца ще навърши 28!!!

...и не само влизането в 10-а наистина. Прекалено добри шансове пропусна дотук Г.Димитров, а само с "участие" в първи кръг на турнирите няма как да стане. Или това го устройва като цяло или просто е достигнал върха на възможностите си. Успех му пожелавам !

TIREX

тоз даже не е малкия федерер даже не титулован за талант за разлика от гиганта от хасковско дето значим повече от световни и олимпийски шампиони.

браво на това момче, а нашия на кой подиум е сега?

нашият - коя ли пердаши сега ... да ни е жиф и здраф ...лъф-трикульор ...