Григор отстъпи с една позиция в ранглистата

Григор Димитров отстъпи с една позиция в световната ранглиста на АТП.

Обратно в новината

Коментари - Григор отстъпи с една позиция в ранглистата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

TIREX

и точно като на нея и скъсват задния двор от копане.. само ,че чернилки и шведи.

Абе ние, българите само знаем да плюем, да критикуваме, ама нищо друго да не правим. Григор направи много за България и тепърва ще продължава да прославя държавицата ни. Благодарение на него, много хора разбраха за съществуването ни, а много нашенци започнаха да се интересуват повече от спортните ни постижения. Да, Гришо има и както победи, така и спадове в кариерата си, но не може винаги да побеждава. Не е окей и когато побеждава всички да се кефят какво страхотно момче е, а когато се подхлъзне, веднага да се почва едно хулене. Момчето ни тренира усилено, а ние трябва да сме горди с него, че е достигнал такова високо ниво. Мачкай, Гришо! С теб сме!

какво е съдържанието или смисъла на призива "Мачкай, Гришо!" ? Май дрънчи на кухо!

А започна годината толкова добре... После пак старата работа. Умения не му липсват, липсва му характер.

Така плюехте и по Бербатов, сега гледате Джисъса и Валерката. Кого ще гледате след Григор? Сънували ли сте преди 5 години, че ще имаме тенисист в Топ 10?-Едва ли!

злобен си ти , ние сме обективни. Преди 5 г. се говореше за него като за бейби Федерер и тогава всички му възлагаха надежди за голяма кариера. Е той сам си я засра а сега искаш да изкараш нас виновни , че той се провали. Само,че вие, дето го подкрепяте , обикновено не сте гледали тенис преди и не сте в час кой как се е развивал.

Чак пък да се е провалил! Ясно е колко сте обективни...

Аз безхарактерен българин тип лигльо, не гледам!!!!!!!!!!!

Гришо не отстъпва, Гришо се засилва :)

Но не отстъпва в женската класация Там е номер 1

Не ни занимавайте с това нещо като нищо

Да .... Къде сме ние (григор 26г.), къде са другите (Зверев 20г.)!?!?! Как и защо другите го могат на 20г., а ние до 26г., а и до края на кариерата си, нищичко не правим?!?!?!?!?! А ... всъщност правим, уж сме тенисисти, ама играем на модния корт и си развяваме оная си работа насам натам ...... Григор напомня на Курникова, точно нейно копие , но от мъжки пол!!!

Айде стига. Григор ме накара да заобичам тениса. Толкова мачове не съм гледал на никой друг. В нито един друг спорт. Ама не бил номер 1. Чудо голямо. Играе често и го дават по телевизията а не по някоя азербейджанска кабеларка. Като се събере, играе на ниво 3. Просто досега не е успявал да се събере за цял голям турнир. Но и да не успее, пак ще си остане голяма работа.

значи не си гледал тенис щом само него гледаш!

Ти си от тия българските подлизурковци, трябвало някой наш спортист да заиграе, за да заобичал той съответния вид спорт!!!!!!! Жалък си!!!!!!!