Камата води Дрийм тийма на ”Барса” в България

Едни от най-великите футболни легенди на испанския гранд "Барселона" ще се изправят срещу звездния отбор на Христо Стоичков в паметен мач на стадион "Берое".

Обратно в новината

Коментари - Камата води Дрийм тийма на ”Барса” в България | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не можа и той да си намери място. Бил е дрийм много отдавна. Сега да гледаме едни палячовци. Мерси. По-добре да си остана със спомените за онова време когато играеха футбол.

Доста посредствена личност.Няма оправия в тази наша България,този ни псува,канеше се да не стъпва по вече в Бг и какво ли не още,но пак се нареди на яслата от беднотия.

Алооо , журналята , отбор загубил финал за КЕШ с 4 на 0 няма как да бъде дрийм тим !!!

как е ! Расте ли малкия Мемет, или там както го кръстихте внучето от Мика и зетя-резняк!?

Кофти необразован човек....велик футболист. Ако ме попитате кое предпочитам да бъда, много добър професионалист или добър човек отстъпчив човек ... бих избрал второто. Но това съм Аз за Вас не знам. Да отстъпиш, да дадеш път или да се стараеш да не влизаш в конфронтация със себеподобните го считам за една от най-важните ценности на човека. Това ни прави различни от животните. Състезанието, надпреварата самохвалството, изтъкването и възхваляването на хора със способности които ги имат по рождение или са придобити в последствие с много труд го считам за грешка. За това смятам да отгрия фондация за ... НЕ надарени деца, НЕ способни и т.н. Способните и надарените така или иначе ще се оправят в живота защото това което имат е сила. Но слабите ... те са на всеки ъгъл.