Съдът в Лозана: Няма пречки за ЦСКА в Европа

ЦСКА би трябвало да участва в турнира Лига Европа сезон 2017/18, става ясно от решението на Спортния арбитражен съд в Лозана, публикувано днес.

Обратно в новината

Коментари - Съдът в Лозана: Няма пречки за ЦСКА в Европа | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кои са най-голямите победи на уефски на европейска сцена?

Бившите чорбари - сега оранжеви фенове не трябва да се чудят, че левскарите им се подиграват. Ами вие чорбарчета сами сте си виновни, като припознахте Литекс. Да си бяхте извървяли пътя с ЦСКА 1948 и щяхте поне морално да имате право да си искате историята. А сега сте си просто фенове на провинциално ГМО!!!

Ей, говеда от Гей-рена, ко тана? Пак ли мучите от злоба? Искаше ви се великият ЦСКА да бъде елиминиран за участие в Европа, но не би! А скоро пак армейският чук ще ви удари по телешките кратуни.

Телефониста, не мучим от злоба. От кеф безкраен мучим. ЦСКА е елиминиран от този свят и вече е на онзи, другия. ЦСКА е rigor mortis habeas corpus. Това, на което викате "ЦСКА", са оранжеви прасета, навряни в къщичка за пиленца. Малко ви е тесничко, ама вие така се уредихте... Ай честито! И не се притеснявай, гладни няма да останете...

Допускането на ЦСКА в настоящия списък на отбори за жребия е чисто на база спортните резултати и издадения лиценз от БФС, тълкуването на казуса подлежи ли ЦСКА-Сф на санкция по 3-годишното правило е оставено за последния момент именно, за да няма предварителен натиск от юридическа институция (съд) върху УЕФА и в момента на вземане на решението тя да го вземе изцяло на база собствената си нормативна уредба. Явно са били "стреляни зайци" преди и някой ги е вкарвал в съда, където нормативната база на УЕФА е била пренебрегната и им са извивани ръцете да допускат отбори със съмнително финансово и юридическо състояние.

КАС реално отказа да се намеси в л...ата, които сътвориха от БФС и УЕФА и остави УЕФА да реши казуса по правилник. ЦСКА-Сф реално не е допуснат до турнира с решение на КАС и никой реално не взема решение по казуса имат ли право да участват или не, а се констатира просто, че все още никой не им е забранил участие с решение. Окончателното решение по случая ще бъде взето този уикенд и ще бъде оповестено в понеделник непосредствено преди жребия по правилата на УЕФА и реално няма и не може да има юридически спор преди понеделник. Шансовете на ЦСКА-Сф се увеличиха от 1 на 10%, но още първият евентуално отстранен от тях отбор може да внесе жалба и ЦСКА-Сф да бъдат служебно отстранени.

БФС в нарушение на правилата на УЕФА е дал лиценз на ГМО Литекс-Етрополе. Решението УЕФА обаче ще е дпоред правилата.

Късопаметна синя измет,забравихте ли ,че ви направиха служебни шампиони.Не дадоха лиценз на ЦСКА след като ви водехме с 16 точки,марш в кочината помияри такива.

Съдът в Лозана има ли нещо общо с Лозан Панов или е просто съвпадение?

Поне да имаше някакъв футбол в България да си заслужават коментарите,благотворителният мач на Бербатов показа по добър футбол от цялото ни,,първенство,, Тези измислени футболисти не заслужават да носят имената на легендарните ЦСКА и Левски.

Мастиите на Бербатов срещу мастиите на ману не играха футбол бе, олигофрен. Всеки отбор от Първа Лига и половината от Втора ще отнесат която и да е от двете трупи минимум с тройка.

Ега ти езуитската формулировка....?

Никога в този сайт не е имало категорично заглавие или точно изнасяне на факти,които не са в полза на ЦСКА.Евала на това политическо формулиране на ситуацията.Така се държат глупаците на "къса каишка".Когато вече се изтегли жребия и се ВИДИ,че ЦСКА-София няма да участва в Евротурнира, ще скочим отново но Домусчиев ,Михайлов и БФС или на всички заедно и ще сме пак 32 кратни шампиони а не ловешко- етрополска мисъл!

Абсолютно нищо не се разбира и не става ясно. Тълкуванието явно е на писалия статията. Лошо няма, нека играят, защото единнствените потърпевши, да не играят в евротурнирите, са футболистите. Феновете няма да си намразят отбора, те са го припознали.

Няма значение дали ЦСКА ще играе в Лига Европа или "да", важното е , че пак ще пляскаме сините цървyли с новия им 3 годишен план за развитие!

Хахахаха, еми вие припознавачите утре си харесайте и Реал Мадрид - така редовно ще печелите и ШЛ!!! Баси комедиантите!

Печелят титли футболистите на терена. Ти и аз сме кибици (фенове). Ако искаш да печелиш - ставай футболист! Мноооого сбъркан народ сте това лумп.низираните фенове - "печелите" титли, ама в друг живот! А вземи пусни жалба до УЕФА и до ..... Римския папа да не признават коефициента на ЦСКА, щото били с "тире"!

Колега, как така ще припознават Реал Мадрид? Ма ти...??? Най-вероятно е да припознаят "БЪрЦилона", местната супа, която за разлика от -софийската не е изстинала...

ти от кое цесека си???

От СеСеКа.

19 юни ( понеделник ) , Празник на войските за ядрена , химическа и биологическа защита в България . . . Лелеее , на оранжевото Гмо яко му дупе . . . :-) :-) :-)

От Лозана казват, че цска тире София ще игра в Европа, ама в Лига ТИРЕ Европа! ХАхахахахахахахаха

Определено най-големите дебили са феновете на оранжевото тире!!! Абе вместо да си заврат главите в г...а от срам, че припознаха чужд отбор за свой пак Левски коментират! Абе вие на разбирате ли, че връщане назад няма - цял живот ще ви се натяква това!!!

..Ядове ли имаш теле,пак се провалиха плановете ви ?!)))

Ей оранжеви другарю, ама ти кво очакваш, ами така ще бъде - гавра с мелезите винаги и по всяко време! А за Левски не берете грижа - слаб, смешен, ама е ма 103 години!!!

От това решение нищо не се разбира. Отхвърлят искането ни за участие, отхвърлят жалбата срещу УЕФА, но казват, че ЦСКА имал право на участие. Да, ама забраната е наложена от УЕФА и тя реално те допуска да участваш. Тия са по- зле и от нашите съдилища.

Даже и в Лозана разбраха, че българският армеец е горд, и с чест и достойнство не плаща дългове!

ЦСКА ще бъде елиминиран още в 1-я предварителен кръг на Лига Европа. Голямата работа, че са го допуснали да играе там.

А Левскето от ГеренЯ ще е финалист нали ? )))

В крайна сметка така трябва да стане и победителя на терена, а не от канцелариите на БФС и УЕФА да играе в Европа! Казва им го съда в Лозана, а подуенци разбраха ли що се наложи да играят бараж, а не Дунав?

Не се косете подуенци! Нали борето и митов имат 3 годишен план!

Няма, няма. Засега доволно.

Всъщност ни казват, че молбата трябва да се подаде отново в понеделник след 14 часа, когато официално се оповести, че ЦСКА няма права.... хахахах

Извод: Основното правило на УЕФА и БФС е че няма правила. Пълен абсурд е, че УЕФА забранява уастието но не отменя издадения лиценз от БФС. БФС издава лиценз заучастие без да се съобразява с изискването за трите години. Всеки си прави каквото си иска!

Егати и уефата , едни мошеници-лайнари , си я разиграват както си поискат. Лайнари , защото пак го изтропаха и ако онези си държат на правилата , пак ще чистят.

Само да не прецакат Дунав Русе и от УЕФА ни оставят само с 2 отбора. Иначе успех на ЦСКА ,ако ги допуснат .

Много моля фалиралият подуенски отбор да си изплати 30-те млн дългове преди да разсъждава по въпроса с ЦСКА!

Когато вие си платите вашите.

Сините идиoти напълниха гащите от яд.

Роналдо да идва в ЦСКА София Тук всичко е възможно и няма да плати и едно евро данък !

Докато не се платят 8млн, никъде да се играе, ама говедата да си направят баража с Верея за всеки случай!

Егати какви тарикати са от БФС, уж натириха Левски вместо Дунав да играе бараж с Верея, а то всичко било много добре обмислено. Никога, ама никога българския футбол няма да прокопса, щото всички участници са селски тарикати. Напук на всички правила новото ЦСКА пак се сдоби с евро участие за сметка на бедняците от Дунав. Скромното русенско тимче натирено да играе по чужди стадиони заради абсурдните лицензионнни правила на БФС и с най-малкия бюджет в А група и нямаше да е незаслужено да участва в евротурнирите. Да ама не, тарикатите пак надвиха.

Ако ЦСКА участва в УЕФА Левскарите ще са насерът от яд.

От Подуене вятърът вече разнася вонята из София!

Hе бери грижа за левскарите, за тях цска няма, има гмо тире Cофия!

БФС е нарушило правилата. Издало е лицениз на клуб за участие в евротурнири , като нарушава правилата. Ако има санкция ,тя ще е за БФС , което не спазва правилника. УЕФА ще си измият ръцете ,защото не са лицензионна структура на клубове.

Ти не чети какво са писали неграмотниците от дир, ЦСКА-София ще участва като наследник на фалиралото дружество, което придоби. На този етап Европа ни признава титлите, мачовете и историята!

E, да, само са забравили емблемата! :-)