Григор: На ”Уимбълдън” ще покажа най-доброто

Григор Димитров определено не бе в настроение след загубата от фелисиано Лопес с 5:7 6:3, 2:6 на полуфиналите в Куинс Клъб.

Обратно в новината

Коментари - Григор: На ”Уимбълдън” ще покажа най-доброто | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как Гришо става Дришо след първите кръгове...

Как малоумник "коментира" световна звезда.

Това е тавана на хасковския каун.Повече не може.

Абе, Федерер, Бекер, Виландер, Валверду... друго казват, за "тавана" му. Ама, щом ти казваш...

те друго казват,но той не постига това,което те казват! Реално нещо не му е наред щом не е това за което го мислят. Така ,че излишно го превъзнасяте. Точно тези ,които си изброил с тяхното мнение вдигат очакванията към него и след като той не може да ги оправдае е нормално хората да са недоволни от него.

Голям залък лапни, голяма дума не казвай ! Все пак успех и дано покажеш най-доброто!!!

"Просто имаше моменти, в които нямаше изобщо какво да направя срещу началния му удар." С тази настройка няма как да стане! Дано да е правилно преведено, де..

Не е до настройка, така си беше - първият сервиз на Лопез беше убийствен. Но Григор загуби заради непредизвикани грешки, както сам си признава.

на кого му дреме бе, пъпеш

ти(гриско)показа най доброто от себе си преди два дена ,на Куинс

Боже, помогни му да покаже "най-доброто" на финала, а не още в първия кръг!

Хвалете ме уста, инак ке ви посера!

успееехх

вервай си

Може ли някой да ми обясни как това момче, който го хване обикновено го бие, а е 12-13 в световната рангласта? Блондинка съм и ми е трудно....

също като при изборите,буда наи насран и мразен и винаги печели на бял кон

Какво е най-доброто което може да покаже едно презряно в родината си жиголо?Поза N 69 ли?

Ако успее да покаже най-доброто от себе си, това значи да спечели Уимбълдън без загубен гейм, дори. Но на този етап едва ли. Все пак - успех на турнира и за вбъдеще.

Еееее, чак без загубен гейм 7 мача в 3 от 5 няма как да стане и в най-смелите мечти. ;) Да му пожелаем късмет с жребия и търпението да е с него. Най-вече да е здрав, а това което чакаме ще се случи - десетки години българските фенове на тениса сме мечтали за титла в мъжкия тенис- някаква, каквато и да е - той ни даде 6 (за сега), и на големите титли ще им дойде реда.

Айде, сет - да не е гейм.

Такова нещо и Чък Норис не може да направи.

този младеж не разбра, че трябва да спре да се хвали сам и да се фука предварително. Коментарите след мача - това го знаят и децата.

С кое се е "хвали"? Четете ли изобщо, а ако чете осмисляте ли какво четете? Момчето казва какви са плановете и очакванията му - никъде няма и дума, която може да мине за самохвалство.

То неговите очаквания винаги се разминават с действителността ...... Затова излиза, че винаги се изхвърля с очакванията си, защото даже не може и да ги доближи ....

TIREX

ще ще покаже как да залагаме срещу надценения гей

замини веднага на сафари

Гриторе. Голям залък лапни. Голяма дума не казвай! Все се каниш и все се осираш. Първо вземи победа и тогава удряй барабана.

Ама това най-доброто ще е от позьорско-палячовския арсенал! например, ще вади заклещила се топка и ще я дава на подавачите, въздушни целувки към публиката, цветя за съдиите, фанелки с надпис "НАЙ" за организаторите и още купчина от изненади за феновете

Взел е 232 победи (само в АТР турнири) - значи може да бие барабани. А ти и останалите - шшшшшшшшшт и марш в ъгъла с наведена глава.

Когато вземе над 2 000 победи в турнири от АТП в кариерата си, тогава да се пъчи колко е велик, засега е едно голямо нищо, нула ..... Само приказки, а дела няма ....

Успех,Гришо!!!Ти си наша радост и гордост!!!

ще мине кръг , два и после ще ходи да се селфи по забележителните места на Лондон. леко с очакванията за да не сте много разочаровани накрая!

не обиждай, та той отдавна си е от Монако

А стига си дрънкал, кат куха лейка. Не викай хоп, преди да скочиш.

И на мен ми е любимия турнир, но още по-любим ми става които и да е турнир, за който истерясалите няма какво да пишат за най-най

трябва през тази седмица да се подготви наи-вече психологически и да играе сас самочуствие на победител вав всеки мацх,успех ти желая! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Покажи го в първия кръг,щото втори няма да има!

Тоест, как от 5:0 гейма за Гришо може да обърне резултата в полза на противника и в трите сета.

и 40:00 за него в шестия

TIREX

със сигнал от скамейката му -залозите са направени.и няколко милиона чакат.

К`ва "скамейка" бе смешко - ти тенис някога гледал ли си?