Шеф в ЦСКА: На Боби Михайлов му трябва дрегер

Скандално изказване направи административният директор на ЦСКА - Милко Георгиев, който нападна БФС и Боби Михайлов заради неучастието на "червените" в Европа.

Обратно в новината

Коментари - Шеф в ЦСКА: На Боби Михайлов му трябва дрегер | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Затвор и запор за крадеца Ганчев!

Ако Боби Михайлов беше човек на мястО, честен е неподкупен сега Литекс, Етрополе, Цска София или кратко казано "ТИРЕТО", като наследник на Литекс трябваше миналото първенство да играе в Б група! А сега ТИРЕТО няма да участва три години в Европа! В Европа има закони, а не комунистически заповеди!

А на престъпника Ганчев и неговите подлоги им трябва конфискация на имуществото!

Преди години плюваха по Батето,че бил пияница.Може и такъв да е бил,но беше интелегентен.До като това кубе е само пияница.

Ако някой направи мръсно на някой българин,това ще е друг българин.Такива сме си.

батето назначи за свои замесник перуката,защото държи на пиене!

При положение, че един отбор няма право да играе в Европа 1, 2 или повече сезони, защо се допуска от перуката до "А" група? Защото същата тази група си има правила - 1-вия в ШЛ, 2-ри в ЛЕ, 3-ти и 1-ви от втората осмица - бараж за ЛЕ! При положение ,че са допуснали ЦСКА до "А" група би трябвало да са дали от БФС-то съгласие, че след като се класира на призово място, отбора следва да представя България в турнирите на УЕФА! Това е! Другото са алабалистики и административни хватки, нямащи нищо общо с показаното на терена в спортно-техническо отношение!

Тоя Милко е поредният интелектуалец в тирето, тип ''Пената''...Само доста простоват тип, не може да влезе в нета, пък да прочете, че Лудогорец си тръгна от В група...Което нямаше да проблем и за Чорба 2, ама Ганч, няма търпение да играе в Европа, че прави трансферчета....Ама УЕФА не е БФС..Селски номера не минават

не коментирам темата ЦСКА и т.н а лицето от снимкатабоже какъв красавец беше а сега?! ужасТ

Минималното условие за три последоателни години май за първи път фигурира в правилника на УЕФА от 2015г. Гледам , че в предходния правилник за лицензиране чл.12 , раздел 2 е с дрего съдържание и явно до тогава не е съществувало нещо такова. А за Милко и Морко да подчертая , че дори и промяната на клубните цветове според УЕФА е пречка за лиценз, пък било то от оранжево към червено.

Глупости пишеш и не знам какво и къде четеш?!?!!?

Лудогорец е Антибиотик, с неговия лиценз. Ако следваме вашата логика, щом ги няма ЦСКА, то ги няма и доста други отбори в А група.

Това не е нечия логика бе мушмул...........това са факти............естествено , че ги няма цска , нали фалираха миналата година................кви логики те гонят............

значи ви няма и вас.

"Дрегер" е марка, а не - уред. Както и "Ксерокс".

Боби стана много противно лице . Повече не ми се коментира , алкохола не прощава .

И с кои клубове се е обединил Лудогорец? Разкажи ни, моля те се ! Стана ми интересно.

но пък на всички фенки на цска им трябва спешно психиатър

Този пич беше отличен вратар навремето, но защо Батето го сложи начело на БФС ми е все още непонятно, както и защо се задържа толкова години

Защото ръси тъпотии и защото никога не е трезвен? Хората, които си приличат се привличат!

Боби: ЦСКА е правоприемник на Литекс, но със сменено име и за БФС не е Литекс, а ЦСКА, защото си е сменил името " Ко каза, ко ? Шъ съ напрая, че не съм тъ чул. История оранжевочорбарска: Кърпачев - Осъм - ЛЕКС - Литекс - ЦСКА минус София. Боби има проблеми с алкохола ,но Скъпа Милко пий си редовно оранжевите хапчета!!!!!!!

Гледам снимката - 2 фара на дълги, изскочили еърбегове отвсякъде, а най-отдолу - Борислав Михайлов - Президент на БФС. Нормално - какъвто президентът, такъв и футболът. Да ходи този президент в някой сервиз за пълна диагностика и основен ремонт, че работата е сериозна.

Този човек има нездрав вид, изглежда много зле.

Трябва му и некой чалга хит да се разкърши...

То че на перуката му трябва дрегер, или спиртомер, както забеляза Гацо е ясно от много отдавна, а най-добре един як шут далече от България!!! Но че микренското цска-софия е нов отбор и трябва да си извърви законния път, колкото и да не им се иска също е предно ясно!!!

А делиормана защо не си извървя "законния път"?

Какво имаш предвид? Лудогорец започнаха от В група, минаха в Б група, станаха шампиони на Б група, дойдоха в А група и чак тогава почнаха да играят в международните турнири на УЕФА. Въобще не съм фен на зелените, че да ги браня, ама оранжевоармейският гьонсуратлък трябва да бъде ошамарван навсякъде. Ще чакате още две години и тогава ходете да играете в Европа. Ама преди това си платете за емблемата поне!!

С дрегер няма да стане. Просто ще превърти и ще покаже 0.00. Трябва си му спиртомер.

айде марш на село!

Пияната мотика ли бе ?