Национал отказа повиквателна за Европейското

Боян Йорданов няма да играе на Европейското първенство по волейбол за мъже в Полша в края на месец август.

Обратно в новината

Коментари - Национал отказа повиквателна за Европейското | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде, лобито на Лазаромразците пак изпълзя изпод камъните и започна да съска. Инж. Данчо Лазаров е направил много зо волейбола и ще е вечен, дори ще ви надживее и биологически боклуци такива!

Важното е Данчо да е президент докато направи деца на целия женски национален отбор или докато не започне да се изпуска в гащите. Бидона Алексиев също ще е на линия, всички лизачи на данчовите макари са на линия.

Тоя дебелосерко Д.Лазаров трябва да бъде изметен от българския волейбол!!!

Боян е един от големите таланти във волейбола.Играе отлично с левачката и е много неудобен за противниците.Не знам какво чака Пламен и не го взема.Той е треньора и трябва да го налага,като го повика.И аз ще откажа ако ме повикат и търкам само пейката!

Не може все в играчите да е вината! Казийски, това момче, Христо Златанов... Докога инженера и послушника му Ганьо ще съсипват българския волейбол? Докога?

Този, иначе голям талант, откак се помня отказва да играе за България.

Иди го питай що отказва да играе! :) Дали след 2006 година не го изпъдиха и дали го повикаха повече. Питай и Дани Милушев, който само загряваше скамейката при т.нар. треньор Стойчев ;)

Аз не знач от колко години това момче зададе ли се лагер и сбор на националния не е било контузено или пък някаква друга причина си измисля да не играе за България.Така , че да е жив и здрав,да продължава с успехите си в Гърция,но да не се търсят други причини,че тоз или пък оня му били виновни за националния.

Жалко. Отново ще ни бият и на европейското. Пак разочарования ни очакват, и пак място далече от медалите. Може и да не ги гледам мачовете за да не се ядосвам. Пак състава е разпокъсан, няма ги много играчи, без Боян Йорданов, без Матей Казийски.... А както знаем България е силна когато е обединена и съединена. Това важи за всичко, не само в спорта. Не случайно девиза ни е "Съединението прави силата". пп. и за това разединение на състава ни, не е виновен треньора а управниците във федерацийката. Хората заемащи най високо ниво.

Жалко, прецакаха го това момче още преди 10 години за сметка на егото на Владко и до там. А през цялото това време доказва, че е диагонал от световна класа. После защо напуснал Казийски. Какво, да чака да го сменят с някой фаворитизиран от Лазаров посредствен натегач, ли?