Маестрото обясни защо не е танцувал с Мугуруса

Роджър Федерер разкри, че е празнувал до пет сутринта триумфа си на Уимбълдън. Той обясни и защо не е танцувал с шампионката при жените Гарбине Мугуруса.

Обратно в новината

Коментари - Маестрото обясни защо не е танцувал с Мугуруса | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от простаци по форумите, които си мислят, че могат да мислят ... Като нямате капацитет да се изкажете компетентно ... си трайте ... жалки сте ... Като Бай Ганьо, ако не си покажете простотията, та всички да ви видят,няма да мирясате ... Едно читаво изказване на "Таратор" само ... С такъв материал затова сме на това дередже ...

Путйо... Вместо да я излашка в някоя тоалетна, той... Стига е мъкнал тая МисИРКА с него...

мисирката е за мисирчета. Да си вземе нещо младо и добро за кеф.

Федерер е легенда на спорта като цяло! Не са много спортистите, които са достигали толкова успехи и са се задържали толкова дълго на върха. Като им четеш биографиите на такива хора и виждаш през какво са преминавали, колко пъти са могли да се откажат, колко пъти са ставали и падали, за да превъзмогнат себе си, разбираш, че разликата между тях и нас обикновените е не в таланта, а във волята. А за да ни е спокойно на нас, обикновените хора, да не се отчайваме, съществуват и такива примати като тея под мене - празноглави, злобни неудачници.

излиза, че критиките към Григор са преувеличени, Тоя прегази всички подред.

Мирка извади бушона.

... тоа взе, че си поверва...

Федерер вярва на себе си, а ти вЕрваш на Путю Сибирянина;) Нали така?

Къде се намирате, да пратим веднага специализиран медицински екип!?