Сини ултраси стреснаха ”Хайдук” (видео)

Фенове на "Левски" стреснаха футболистите на "Хайдук" Сплит преди днешния реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа.

Обратно в новината

Коментари - Сини ултраси стреснаха ”Хайдук” (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, говедата колко милки дължат? Май над 30 млн? Е, защо БФС не ги изхвърли от футбола?

Малко ви беше в Хърватия, довечера пак ще ви го допрат.

Нека по-добрия спечели бе, брат! И да паднем - на-много такива като тебе да си треснат една злобарка пред плаката на Азис от кеф...

Слаби сте, нормално е да падате, но пък хвърчите в облаците и изглеждате жалки, а на терена мишки, достойни за съжаление.

Е пак добре, нормално, културно. Нито колите им палихме, нито ги бихме да им цепим главите, нито рейса им чупихме... Малко приветствена заря - веселба.

По-големи безродници от наследниците на микренския полуръст, индийския циганин, обирджиите на мандри, боклукчиите и синовете на комунизма - няма! Вчера след победата на Лудогорец имаше масово рязане на оранжеви вени. В Пирогов вече са подготвени да приемат самоубили се оранжеви отpепки, в случай, че Левски елиминира Хайдук

Левскарската наглост и стремеж да вземат нещо така , незаслужено е безгранично известна!От тях пострадаха много отбори , но некадърния "Левски" не е мръднал наникъде!Българските простаци са в "Левски"!Позор!

Хайдук бие поне с три гола разлика! Аман от футболни кретени по тази територия! Малко ги биха и палиха в Хърватска !

А бе прасета, по-големи олигофрени от вас няма.Най-големите отрепки се изредиха да ви крадат докато затънахте до уши в лайната,после ловешкия тарикат си пребоядиса селския отбор и ви набута едно голямо тире отзад в червените ви задници и вие се радвате че все още съществувате.А никой в Европа не ви брои за живи.Е от това по-големи кретени няма никъде!!!

Евроидиоти, време е за нов евро-идиотски подвиг! Щото ПСЖ лани ви отне първото място!

А, не! Палмата на първенството в тази сфера ви беше присъдена в Швейцария. И то посмъртно. Никой никога вече не може ви надмина. Евро-идиотииии!

Доста глупава проява. Левски отпада.

Това не е онова, ... четирибуквено +/- как му беше името... и накрая умножено от УЕФА по нула (0), че да отпада по евро-идиотски начин.

Шайка глупаци решили да привлекат малко внимание ...

Бият по фасадата и прозорците,но не се съобщава за счупени такива и за някакви други щети.

а нещо така, нарушаване на обществения ред, компрометиране на наредбите на столична община, че в тоя квартал и хотел не са само фенове на хайдук. фанфък, прост и неграмотен, цаца дебела и затънала в лайна и корупция, нещо няма ли да изгрухтите. левскар съм, това за протокола. малоумна и скотска територия на издиславци и яки пърдяги, закононарушителите публикуват деянието си и вместо в следствието да чакат бързо производство, приемат аплодисменти.

Говеда, довечера ще идете хайдошки кремвирши!!!!

На чорбарите пак им ритнаха баката и сега от злоба само квичат:)))))))))

Говедарите влезнаха в задния вход за Лигата и ще излезнат тихо отново през задния, Хайдуци бийте рогатите !!!! За Европа!!!!