”Левски” нямаше сили - 1:2 и ”чао Европа”

"Левски" бе надигран и загуби с 1:2 от "Хайдук" и в реванша от втора квалификация в Лига Европа, като с общ резултат 1:3 "сините" отпадат.

Обратно в новината

Коментари - ”Левски” нямаше сили - 1:2 и ”чао Европа” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лефски защо не се откажат да играят в Европа, е не са за там, само се излагат всяка поредна година, не им ли писна да са мазохисти, всеки чужд отбор ги бие, а на тях очевидно им харесва и искат още ли още ... Класически легендарни евроидиоти, без аналог в историята ...

Абе я някой знае ли ЦСКА то (което и да е от тях) какво направи вчера на евротурнирите... Хе хе хе Той възкръснал евробоец..... Хе хе хе Убиеца на евро-колоси .... Хе хе хе

От лилипута Митов треньор не става.Държат го защото е станал дупе и гащи с началника си Боримиров ,тъй като редовно пуска сина му в мачовете а момчето едвам се движи по терена.Снощи се разхождаха а не тичаха.Евала на Лудогорец при тях има и дух.Сигурно Домуса ги е заплашил с някакви санкции но се видя , че тичат.В левски няма кои да ги заплаши но заплатите си взимат редовно и какво оттова.Оправдания за загубата винаги се намират отбора не бил обигран , другите били млади ,чужденците не са чували за Левски и т.н.Докато Митов е треньор така ще се движат нещата.

Защо не предаваха мача по някой от трите ефирни канала? Какви са тия турски сериали и глупости? Вместо да се засили интереса на българите към футбола а и това са важни мачове за нас в Европа, те или ги пускат по някой супер платен със сумата и пакети и допълнителни заплащания канал, дето го имат само 1% от населението, или въобще не ги дават. А по белите държави тия мачове се предават по ефирни канали (тия дето се ловят с антена свободно) за да може да се гледат от максимална голяма част от населението. пп. примерно дори Формула 1 се предава по ефирен канал ....в богата Германия. По RTL, а тази програма е ефирна и се хваща свободно с декодер и антена на покрива. А в Бедна българия ще ме карат да плащам сумата и пакети и после допълнително да плащам и канала, вместо да я пуснат свободно по някой от трите ефирни канала които имаме. Нямам думи да изразя възмущението си от случващото се в България.

Прав си но не можеш да направиш нищо,тук е Булгаристан.Аз съм си платил/на кабеларката/,но не съм в къщи...в хотела нямат тази програма:))))))

Ще имаме футбол когато изродите-олигофрени наречени ,,фенове,, заедно с димките,бомбичките,вувузелите,боксовете,дрогата и т.н. бъдат изринати от стадионите,за да дойдат истинските любители на футбола , които обичат и не вредят на отбора си.Така както например е в Англия.И това важи не само за тия от Левски а и за всички други включително и ЦСКА.Тогава ще имаме футбол!

Не само ,,изродите-олигофрени,, а и ръководството на БГ-Футбола...всичко отначало.

Жалко че Верея не успяха на баража по добре щяха да се справят

" Тъпкано " им го върнахме на хърватите. Скрихме им топката направо. Абе Боре-мирчо , много странно разбиране за футбол имаш бе сладурко. Не е ли ние да им "натъпкаме" някой гол? Тя каква стана - нещо не сме те разбрали правилно!! Ти и другия "стратег" много станно тълкувате футбола?? Я обясни и на простолюдието че да сме в час с твойте дълбоки умения??

Преди Лудогорец да направи няколко сносни представяния в Ш.Л. евроидиота Батков ни облъчваше нон стоп с най- големия клубен успех на БГ отбор: 0:6 мачове и 1:17 голове в Ш.Л. Да се смееш ли, да плачеш ли. Тия отбори , които навърфориха 17 гола за 6 мача на говедата, преди години изпадаха в стрес и ужас само при споменаването на ЦСКА- Ливерпул, Интер, Нотингам. За сведение на късно родените по тия времена "Левски" не беше по-малко обгрижван от ЦСКА , но славата му стигна до Калотина

"Това не е Левски, а една сурия от хора", според агент Николай. Самата истина с едно допълнение-привържениците на 'Левски" (прости ми Апостоле , че те споменавам, тия нямат нищо общо с теб) винаги са били сурия - шепа лумпени от Подуене, напоследък и шепа наркотрафиканити от Люлин, към тях прибавете и шепа реститути-наистина тарикати и това са феновете на клуба , който ни го пробутват за най- обичан в България.

Има и нещо друго, което е комично-тъжно. ЦСКА изградиха за 1 година отбор, който обрули кенефите няколко пъти, при това със солидна разлика. Без помощта на съдиите мястото на WC-то е някъде 9-10-то в нашето първенство.

Да кажем 7-мо - тълно за втората 6-ца. Сега като ги обрулиме 4 пъти и напролет 5-ти и 6-ти мач няма да има просто защото ще се борят в дъното. Но това им е съдбата - Европа без Евроидиоти.

Трбява да се вземе името на този скапан говедарски отбор. Не може най-святото за всеки българин име, това на Апостола на свободата да го носят някакви миризливи милиционерски говеда. За играта им не се карайте много - те толкоз си могат.

лескицецка: чорбарите злобеят, за тях е по-добре Лески да падне от чужд отбор, вместо да подкрепят Български отбор срещу чужд, сякаш не са Българи!!! Лески отдавна е в криза, която явно ръководството няма желание да отстрани, и съвсем закономерно отборът Лесни търпи подигравки в медиите.

Да подкрепя #КОЙ?! Тези дето пребиха детето пред училище, че носило фланелка на Велик ЦСКА ли? Не ставай жалък, Клоуне! Тези доносници трябва да бъдат гаврени от всеки и по всяко време. Това е!

Щом и името на отбора си не знаете, за какво говорите?! Поне да бяхте погледнали в другите постове или в заглавието как се пише...

Абе то ЦСКА по някакви причини го заклаха на веднъж, ами тия Левски защо ги държат на реанимация вече няколко години. И от тях чеп за каца даже не става.

Въпреки отложения мач с Делиорманците и уж страхотната подготовка да връщат тъпкано, говедата пак се осраха. БФС да спира реверансите и да ги маха от Първа лига защото дългът им от над 30 млн виси със страшна сила.

Защо плюете говедата,те толкова си могат.

Както във всеки евромач, нямаше го основния играч на левски от първенството - съдията...

ТЪЖНА РАБОТА - НО НАПЪЛНО ЗАКОНОМЕРНА - ЛЕВСКИ КАТО ОТБОР Е СЛАБ И ТОВА СЕ ВИДЯ НАГЛЕДНО. КОЙ КРИВ, КОЙ ПРАВ - НЕ ЗНАМ, НО НЕЩО НЕ Е НАРЕД В ТОЗИ ОТБОР. САМО С МАШИНАЦИИТЕ НА АГЕНТА НИКОЛАЙ ЯВНО НЕ ВЪРВИ. СПАСЕНИЕТО ДА ПРИВЛЕКАТ ОЩЕ АГЕНТИ, ТА ДАНО ПОТРЪГНЕ.

Нищо не е загубено , левскари.. Имаме хора с връзки. Трябва само да се размърдат. Жорето (Георги Марков-Николай) да не дреме , ами да хваща пислката и да започва доносите до УЕФА.. Той ги може тия работи- донасял е в милицията, донасял е и в Уефа срещу кошмара ЦСКА. Един хубав донос срещу съдията, срещу времето, срещу земетрсението в Гърция , срещу ЦСКА , причинило стрес и уплаха в последните години върху деликатнитте играчи на Левски и току виж- мачът се преиграе..

Отборът няма визия в играта,няма нападение,няма бързина но ИМА АБСОЛЮТНО НЕКАДЪРЕН,НАГЪЛ И ПОТРЕСАВАЩО ПРОСТ ТРЕНЬОР НАРЕЧЕН Митов.Боримиров и Митов трябва да бъдат изгонени с камъни веднага. Стига лакардии от тях и лични далавери с отбора и феновете.

И кой идиот ще поеме отбора преди шампионат със състав изграден по маниера на друг треньор и с условието, че може да кацнат десетина дрогирани лумпена да го блъскат и да му свалят екпчето. Плюс това стига е бил виновен треньора, съдията, терена, публиката или бай Х.. Хайде да си кажем истината Перучко, Домуз паша и агентите доносници на ДС вън от БФС. Не може да толерираш вече 6 години някакви чужденци от Делиормана и всички истински грандове да са в тотален колапс. Нали виждате какво става с националните отбори. Не забелязвате ли, че игрищата по кварталите пустеят децата не играят футбол. В детско юношеските школи цари корупция и връзкарство. Колкото и талантливо да е едно дете, ако семейството му не плаща стой и гледа мача от трибуната играе детето на някой баровец или колега бивш футболист нищо, че е пълно дърво. Президенти на клубове перачи на мръсни пари и изпълнителни директори , на които човек и управлението на ръчна количка го е страх да им повери. Хайде чакайте ново златно поколение и нова 1994 година.

"Това не е Левски, а една сурия от хора", според агент Николай. Левски е чисто и свято име и има ли място мръсно ченге, като агент Николай в Управителния съвет на този обичан футболен тим в България!?

За Евроидиота е постижение да вкара гол. Все пак имаше 1:17.

Ако говориш за Евроидиота (вече умрелия) ЦСКА - да те бяха на последно място от всички отбори, влезли в групите на Лига Европа (с подобна на споменатата от теб голова разлика), докато тогава Левски жънеше успехи. Комплексари сте били и явно, с умрелия вече отбор, сте обречени да си останете такива и само да хулите чуждите отбори. Явно е, че това още не е още отбор, но ние продължаваме да си го обичаме, а не да мразим други... Жив и здрав...

Пореден евроимпийчмънт, за да докаже, че футбол и българска мафия не сработват.

След поредният син позор в евротурнирите е добре най-после на феновете да им светне, че някъде има огромна грешка. И не пак да им пробурват идеята, как всички и всичко е срещу техния отбор, как те са единствените, които трябва да са шампиони, как трябвала подкрепата им трудните моменти (вече 8 години) .. Пробудете се левскари, пробудете се и прогонете псевдоспециалистите, защото футболът не е за шайка безнаказани престъпници, ползващи фенове за параван.

гледах ги срам за епохата.....а феновете им се дебили като самите тях

Боримиров след първия мач: "Ще им го върнеме тъпкано на Герена!"

Толкова си могат. Те не трябваше изобщо да играят в лига Европа.

Ако у Жадното е останала и частица достойнство - да си бие камшика от "Герена" и да не се връща никога повече... Рядко малoумен треньор

Kakва неземна радост за феновете на ребрандирания Литекс: И другото лято пак сте кибици оранжеви припознавачи.

Май по-добре кибици, отколкото да се мъчиш да гледаш това недоразумение на Гейарена.

Левски пада, а Ботев бие. Добре че са провинциалните отбори Лудогорец Разград и Ботев Пловдив, да ни отсрамят в Европа, че столичните отбори винаги падат. Левски и ЦСКА последните 10 години в Европа винаги отпадат от първия срещнат. Срам и позор. Защо ги допускат до участия в Европа с тия купени мачове в нашето първенство, не знам. В Европа се вижда реалната им "сила". Просто много зле.

Когато Ботев или Лудогорец направят победи над Реал, Барселона, Ливерпул, Байерн, Ювентус, Интер, Аякс, Бенфика и т.н., и стигнат три пъти до полуфинали и десетина пъти до четвъртфинали в някой от евро турнирите ще се прекръстя с левия крак, а сега че са бият някакви футболни джуджета/ за делиорманци още не е ясно/ и треперят за жребея да не им се падне някой фудболен гранд от Казахстан или Кипър егати и силните провинциални тимчета.

Селски не пиши глупости, В евротурнирите в шампионска лига Левски не са стигали до никакви фази, защото имат само едно участие в шампионска лига и записаха 6 загуби. Последно място. Никога не са излизали от групата. Точка нямат от най силния турнир. Лудогорец е първия български отбор взел точки от шампионска лига и остава в историята завинаги с това си постижение, и е и първия български отбор излязъл от групата на шампионска лига и продължил участието си в Европа.

Първа победа в шампионска лига за български отбор отново е постижение на Лудогорец. Първа победа и първи точки в този турнир. И остават завинаги в историята на БГ футбола с тия си постижения.

очаквана комедия, епизод пореден. Хората докато си сложат банските за годишния отпуск, говедата вече опасли европейското пасище. Хахаха дедо Боре тъпкача го върна на Хайдука, оле малей, треперат им гащите... От смях

Само един цитат от преди седмица: "Боримиров се закани на хърватите: Ще им го върнем тъпкано " Ппхахахахаха!!! ХО ХО ХО

Сега Обертан ще се обиграе на спокойствие в първенството за следващите европейски успехи.

ГОВЕДАТА ПО ТЪПИ И ОТ ГОВЕДАРЯ ТИКВОНИЙ :)))

Збогом Зган безмозАчна!!! Евроидиоти ЗАВИНАГИИИИИ!!! ХО ХО ХО

Пасмина. Гола вода и тренери и футболисти и нагоре. Срам.

маи проекта им беше до тук

Сега пак требва да се връщам на гипсокартона.

Ми те футболистите са отражение на неумението на Борето и Митето!! И двамта имат голямо желание ( да взимат редовно заплати!!) ама хич ги няма да спретнат кадърен и можещ отбор. На Спас сигурно му е отслабнало зрението и не види какво правят тия двама "кадърници"!!

Че тия хървати да не са плеймейтки с големи цици,че да не могат да играят! Българските футболисти само могат да покажат колко бързо могат да събличат шафрантиите по курортите.Футбол? Забрави,това е за юношите.

Я активирайте Агент Николай да спретне едно доносче до УЕФА срещу тези Хайдуци. Как си позволяват така да ръбят отбора на народа.

Абе боримиров ,абе митов не ставате за нищо,как ви плащат заплати,ама по добре така да затънете до края...пълни смешници!!!!

Материал няма, няма и желание за израстване. Ако ще Жозе Моуриньо да дойде, пак ще е така.

в предната статия за зарята ,една дузина кретени,плюеха по адрес на цска-хич не ми беше ясно ,защо.къде беше цска,в цялата говежда помия!!!???а един отявлен идиот ,с право назоваващ себе си ,,граф дзурла",направо прехвърли нарицателното ,,евроидиоти",което е измислено и употребявано само и единствено за синичките ,та този негодник нарече ни в клин,ни в ръкав цска ,евроидиоти-луда работа.а тва момченце ,със синята ризка ,което вкара за говедата ,направо втрещи цяла българия ,като изръси върховната глупост-уефски,най-големия отбор в българия.

Колко тъжно е да си едно просто и разпърцано говедо!

Как не ги е срам тия ритнитопковци? Толкова много пари получават наготово. Преди време беше пълен позор да отпаднеш юли месец от ЕКТ. И получаваха по 200 лева на месец... СРАМ СТЕ!

точно там е проблема - вземат пари на готово, а не си ги заработват.

Айде сега Жадното да подкара цялото стадо на водопой- да пият по една студена вода

Слабо, много слабо! Очаквах говедата да поведат с 2 на 0 и като останат 3-4 минути да им набутат 4-5 парцала. Само така можеха да си върнат званието ЕВРО-ИДИОТИ от ПСЖ.

Поредната ялова селекция на Боримиров. А бе тоя некадърник и продажник...що го търпим?!!! Защото има подкрепата на т.нар."агитка"...която няма нищо общо с истинския ЛЕВСКАР. Тия са само мутри, наркомани и квартални бандюги, които чакат някой да им подхвърли някой кокал...и те да се вживяват като Левскари. Абсолютни примати...с които аз като ЛЕВСКАР..НЕ ИСКАМ ДА ИМАМ НИЩО ОБЩО. ЖАЛКО ЗА ЛЕВСКИ..ЗА ЦСКА...ОБСЕБИХА ГИ МУТРАФОНИ И ЛИЦЕТО НА БГ ФУТБОЛА СЕ МАРГИНАЛИЗИРА. ЖАЛКО..ЖАЛКО ЗА ХОРАТА..МАФИЯТА ЗАВЗЕ И СПОРТА.

къв левскар си ти бе ,цървул.аз съм най-големия левскар!!!

Така наречената Мафия са Крадци, крадящи от нас в България.. На тях не им пука дали ще я има БЪлгария и ""живеят ден за ден"". Ако откраднат нещо, с парите ще си купят стоки от магазините... СЪщо като някакъв, кой платил 65 милиона евро за една лека кола- Ферари... Идиота, може да нахрани бедните хора в страната си с тия пари, вместо да ги хвърля на вятъра за една кола, щото имал много пари... В момента Мафия са Съдии, данъчни и митничари.. Тия са най- големите бандити, щото дори и да ги хванат че крадат, плащат подкупи един на друг и ги пускат и продължават да крадат... Всички СЪдии трябва да ги махнат и да ги избираме на избори... В Фуутбола поне, Съдиите се определят само от Футболния Съюз и ги наказват постоянно, за разлика от съдиите в съда... Мафията са като някакви- Вируси, Бацили... За да я има България, всякакви такива вируси да ги чистят.. Иначе идват арабите и негрите, избиват Мафията и правят собствена държава с закони, както Ислямска държава. Но там, българите бяхме в робство.

Абе кво искаш от най-измекярския отбор в историята наша?

Голям подарък направиха говедата за годишнината от раждането на Апостола.... А "Ботев" в същото време направо преби евреите...Ех, съдба говежда

Ха дано само загуби отсега нататък за всички български отбори, само това е начинът Боби Баба и 40-те разбойници да се махнат.

Леле, как ме е яд! Беше на косъм!! Само още три гола и Левски щеше да се класира!!! Когато копаеш гроб другиму сам попадаш в него!!!! СМЕШНИЦИ!!!!!

Левски ги смаза и само съдията е виновен ,че при 1-0 не даде явна дузпа.По класния отбор беше Левски оле оле оле

Ти кой мач си гледал, друже?

Grigor i mechoka