Шарапова за критиките, допинга и Чернобил

Книгата на Мария Шарапова "Unstoppable: My Life So Far" („Неудържима: Животът ми досега") вече се продава в САЩ и Европа, като обещава да е абсолютен хит.

Обратно в новината

Коментари - Шарапова за критиките, допинга и Чернобил | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да е жива и здрава и да постига още много успехи в тениса. Винаги съм я харесвала. Дано да си намери мъж, който да я заслужава. С гришата бяха хубава двойка, ама той не е дорасъл явно още за мноого неща...Мдам.

Прочети нещо преди да пишеш глупости...Тя самата каза,че с Гришо всичко е било О.К. , че го е обичала и той нея също,че с него и е била най-щастлива ,но си призна,че има лош характер...че е капризна и че много често не знае какво иска.И това според нея е била причината да се разделят.Разбра ли ,,информаторе,, ?

Човече/човечке, на жените им трябват истински мъжа,дето се вика - алфа тип, които да ги доминират и осигурят защита (прехраната вече е приоритет 2,особено в случая). Т.е. констатацията е,че "Гришата" е конвенционален съвременен пухльо. Евалла на Машата!

Шарапова не е допингирана, а си е просто чернобилски мутант?! Така самата тя твърди и обяснява успехите си. Време е вече да докаже,че е жена и може да ражда деца.

Впечатляваща жена/момиче! Начина по който се бори в живота, реално сама постигнала всичко от Чернобил до 1 в света на тениса и много високо в бизнеса на тази възраст. Жалко че политиката се меси в спорта и спортисти трябва да са изкупителните жертви на две маниакални политически системи. Заслужава уважение това момиче. Не знам Григор какво е мислил като е приключил отношения заради деградиралата Шерзингер.

Има и други като нея, като Малеевите.

колко руски е спортист избягал във флорида на 6г.??

Ако това е чернобилка - дай Боже всекиму!