БФС може да ”замрази” съдията-депутат

Съдията Стефан Апостолов може да бъде замразен от пролетния полусезон поне, докато е и действащ депутат в Народното събрание.

Обратно в новината

Коментари - БФС може да ”замрази” съдията-депутат | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грешите това е тото милионерчето на тати кмет

Вярно ама на мача с Черно море при отменения гол на Манолев заради засада страничния рефер не вдигна флага а главния съдия-еблю свири засада по свое усмотрение...Какво ви говори това?

Живея извън България и познавам 4 футболни рефер и, български момчета, които не са по-слаби съдии от тези в родното първенство. Вероятно има и други такива по света...

А за двата гола които лудогорец вкара от засада на цска и би с два на нула миналото първенството ,а беше главен съдия след това пак го назначиха за следващия мач между двата отбора нещо много ви е избирателна паметта

Другия мафиот, на мача Етър-Берое? Та той подари два гола и победата на Берое. Подигра се и унижи и Етър и хилядите негови привърженици! На него не трябва никога повече да му се дава свирка.

Баща Му (Кмета на Симитли, добил известност с откровението: - "Аз еб.х БойкоБорисов"), да използва това време и да обучи сина си на необходимите "мурафети", за израстване в ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))