Григор изравнява най-високото си класиране

Григор Димитров е на 5 дни от завръщане на най-високата позиция, която някога е заемал в ранглистата на ATP.

Обратно в новината

Коментари - Григор изравнява най-високото си класиране | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Харесвам Гришо, той прави тенисът красив. Правилникът прави тенисът тъп- биеш сервис като хамалин в аут, и ти дават бонус втори сервис. Игра на сервиси.И още тещо - не играеш и се класираш напред - отнемане на точки -счетоводството е по силно от играта.

Това се знаеше от няколко дни, примерно поне от понеделник. Няма случайни неща в тениса и Гришо си заслужи това изкачване в ранглистата с труда си, особено в последната година. Точките, които има за ранглистата са от последната година и няма случайни неща - днес играл лош, утре добре, както си мислят някои, които гледат само футбол.

Григор има да защитава много точки през следващата половин година. Дано да има здраве и късмет!

Да ти навират непрекъснато в лицето, как един непрекъснато побеждаван от който го хване блъснитопковец се изкачвал към върха. ха ха ха ха ах

Не, гнусното е посредствени коментатори да оплюват труда на Григор Димитров. Напиши си името и кажи къде да видим световната ти кариера. Ако нямаш такава редно е да спреш да бълваш помия.

Щом толкова се е трудил и резултата е НИКАКЪВ излиза, че хептен е за ожалване.

а за какво да пишат? Прочее никой нищо не ти навира в лицето - Дир-а не е вестник дето го хвърлят по тебе 2 пъти дневно. Сам си дошъл, сам си отворил новината, която е очевидно за какво се отнася. Дали си я прочел или не - няма значение.

Kalin

И така до върха;-)За каво да играе като и така може да се катери нагоре;-)

То нашия без игра току виж станал и първи ... ха...ха...ха...

БРЦК

Без игра друг път. Ако не беше победил в предишния турнир нямаше да е в 10ката. "Без игра/работа" може да стане само в празните ви кратуни.

Dobromir Dimitrow

Абе човекът се шегува, чети добре, защо го обиждаш!!! То си е за майтап наистина, но най-добре да играе и да побеждава, не да напредва заради изоставането на другите!!!

Много си ТЪП САШЕ ...