Ивендър Холифийлд: Джошуа превъзхожда Пулев

Боксовата легенда Ивендър Холифийлд коментира битката между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев на 28 октомври.

Обратно в новината

Коментари - Ивендър Холифийлд: Джошуа превъзхожда Пулев | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А има ли някой сериозен боксьор, който да не го превъзхожда! "Ще ям бой, но ще ме лекуват пачките" - това е скритият девиз на Пулев и неговите промотъри. Не се заблуждавайте, че е нещо друго.

Прекалено еднообразен и предвидим стил има Пулев ! Джошуа е много динамичен и експлозивен и владее голям арсенал от удари ! Има достатъчно натрупан опит за да спечели мача ! Освен да се надяваме на късмет , друга надежда не виждам !

...Kубрат е балгарин !..аз сам такава и ще го пдкрепям изцяло !...самiят факт че Kубрат е достигнал до положение да е офицiaлен претендент за световна титла в бокса би трябвало да ви говори много !!!...мразя балгарски тиквеници ,които се имат за "големи капацитети в бокса " и подкрепят саперника на Kубрат !...балгарите по света трябва да се подкрепяме ..а не да се делим на отворковци и по- малко такива !!!...няма сила на този свят а сам сигурна и на другiя ,която да ме накара да подкрепям саперник на балгарин в спортен двубои !!!...плюя на всички анти балгари (защото те са си точно такива )!!!...какавто и да е Kубрат ,да го подкрепиm сас srdsa и душа и "чудото "...може и да се случи !...на света ням друга нацiя толкова не уваjaваща и толкова работеща срещу себе си колкото балгарската !!!

Пульо ако му нацепи на негрото десетина леви прави ще го бие.

Пулев е по-слаб, но все пак има някакви шансове. Те обаче не са много. Премията му също е много смешна, най-вероятно ще има уговорка да направят 3 рунда за публиката и след това ще забочне млатенето.

Голем!