Рафа: Обичам срещите с Гришо, беше страхотен мач

Рафаел Надал изказа само позитивни думи за Григор Димитров след четвъртфиналния им сблъсък на Шанхай.

Обратно в новината

Коментари - Рафа: Обичам срещите с Гришо, беше страхотен мач | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още малко хъс,спортна злоба,точност на завършващия удар и ще бъде още по-добър!Браво,Григоре!България може само да се гордее с теб!Харчи си десетте милиона спечелени с пот на челото и хич да не ти пука от некадърните хейтърчета завистливи.

Е как да не го "обичаш" като го биеш като мачка от дирек? Гришо слабака вече 12 ти мач доказва, че не може да намери контраигра срещу жабара! Което значи, че е просто тъпо парче!

Хейтърчетата пак имат пяна по устата:)) Жалки селски пръчки, които най-доброто , което могат да правят е да серат по форуми и да плюят. Сън не ви дава, че сте посредствени, жалки и бедни нали?:) Айде сега плюйте по един от най-успелите и кадърни българи! Щом това ви осмисля жалкия животец...:)))

Единението прави силата!. Колкото повече подкрепяме Гришо, по-силен става. Колкото повече хора са против него, не само пречат на Гришо, но пречат и на себе си.

Защо не можете да се зарадвате на успеха на друг човек.Гришата е велик и вие злобари , само прахта ще му дишате.

То е нормално да те кефи когато те тормози но накрая печелиш Време е Гришо от държанка да се повиши във вдовица И ако не - няма драма. Когато пак имаме някой 8 ми в ATP в антарктика ще отглеждат портокали

Гришо сънува Надал като чудовище,което го бие непрекъснато като шкембе от дувар и има изграден страхови комплекс от него.

В превод, кеф ми е да бия Гришо където го хвана .

трябва да си луд или сляп за да вярваш че гриско ще победи Hадал,все едно боико тиквата да бие бекер на тенис

Пълно е със спецове тук , само да питам супер спецовете някога да сме имали тенисист като Гришо? И като сме нямали тогава какво ревете това момче дойде от нещото и е в десетката никой не си е и представял че България някога ще има тенисист в десетката!

Това, че преди не имало, не значи ,че в бъдеще няма да има по добър от него! Освен това този го определяха като новия Феререр (надявам се поне това име да ти говори нещо), а не като кой да е. И за сега оправдава очакванията точно на 0% а часовника тиктака и не чака.

А ти изобщо не мислиш. Значи да си в челната десятка на света за теб е 0%. Глупак!

и трите сестри Малееви са стигали по напред в топ 10. Като едната е била дори номер 3 в света! Той нека поне най-слабата сестра застигне по ранкинг.

Катерина Малеева - $2,220,371, 10 титли Магдалена Малеева - $4,398,582, 10 титли Мануела Малеева - $3,244,811, 19 титли Мануела в края на годината през кариерата си е била между 6 и 32 място Магдалена в края на годината през кариерата си е била между 6 и 216 място Катерина в края на годината през кариерата си е била между 6 и 93 място Стига сте плюли по Григор. По-добър е и от трите взети заедно. Факт. Мъжкият тенис е на светлинни години от женския. Ако беше толкова лесно да се играе мъжки тенис на корт, нямаше да има такава огромна разлика между Григор Димитров и следващите българи в класацията на ATP. A. Лазов - 361 Д. Кузманов - 446 А. Лазаров - 714 Г. Донев - 966 Стига сте писали глупости за сестри Малееви. Стигнали по случайност. Точка! Били са в женският тенис тогава доста непостоянни като представяне. А сега ако играеха можеше и в топ 100 да не влязат. Григор Димитров си е заслужил мястото в топ 10 на АТР отдавна.

Името на носителя на 14 титли от Големия шлем - Рафаел Надал фигурира в поредната изтекла партида документи на състезатели, които са употребявали забранени вещества по медицински причини. Според информацията бившият световен номер 1 в тениса е употребявал "бетаметазон" (б.р. - използва се за локално лечение на екземи) през 2009 г. и "тетракозактид" (стимулира производството на стероидни хормони) през 2012 г.

Прави впечатление, че Григор гледа все да се върти около най-известните и успели тенисисти. Контактите му с неговите набори са доста студени, а към младите звезди като Зверев е зле настроен, да не му изтеглят килимчето. Щом Григор на тези години не може да бие Надал, какво можем да очакваме в бъдеще? Снимки с Шерци-мерци и постове в Туитър.

В момента има 2ма или 3ма тенесиста, които играят малко по-добър тенис от Гришо. Единият е Надал. Още малко и нашото момче ще е в топ 5.

Е как няма да ги обича тези мачове като знае изхода от тях.

Страхотен мач и достойна битка от Гришо! Надал е във върховата си форма.

и днес се потвърди за пореден път: Григор е абонат на Надал . На Надал нищо не му струва да каже 2 добри приказки за григораки след всеки мач и на следващия да го отупа пак. Съжалявам ги тези с очакванията...те никога няма да разбират от тенис, а вечно ще се надяват. Тези ,които разбират вече са отписали нашия . Дори великия Макенроу неотдавна си го каза.

Лелееее, при толкова голям капацитет в тениса, се чудя как Гришо е тръгнал да тренира с чужди треньори.... Направо не мога да повярвам... че той си идва скоро човека в България, защо не го посъветва? Престанете да се правите на капацитети, каквито не сте (не че аз съм капацитет в тениса, ама поне не се изказвам... експертно). Между другото, Макенроу не го отписа, а просто беше разочарован от колебливата му игра, и каза че с такава игра няма да стигне до номер 1, но това не значи, че той (Гришо) не може да я подобри, а и да не успее да я подобри, чудо голямо, пак ще бъде по-добър от повечето му критици (и всичките му Български критици)

Ако искаш да бъдеш ментор, подбираш на кого да бъдеш, а аз не си падам по кифли. На григор времето му мина , вече има поне 5-6 от поколението след него, които са способни да го победят във важен мач или турнир А на някои вече е абонат...е не колкото на Надал, но има издадена членска карта.

ЯКО Е НАЗОБЕН!! ВИЖ, КАТО СИ ТАКЪВ РАЗБИРАЧ СНИМКИ НА НАДАЛ И БРАТЯТА ОТ САЩ ПРЕДИ 10ГОД. НЯМА ДА ГИ ПОЗНАЕШ. ИМАТ ПОНЕ 10кг. МУСКУЛНА МАСА ОТГОРЕ, ОТ БАНАНИ И МАНГО.

Нашето Момче е вече Мъж и му личи. Браво Григор, че ти този Тенис ще го направиш още по голяма ШОУ. Приятно съм изненадан от твоя Хъс в "Играта" в такива моменти. Казвам, че съм "Приятно Изненадан" - Да така е, но вече в началото написах - ти вече Не си Момче, а Един Български МЪЖ. --------------- Напред към 5-тата, това е вече Целта. Григор - да си ЗДРАВ.

Е как няма да обичаш, в края все ти печелиш.

Нашто момче може да "играе", но не може да "бие". Много му е слаб е слаб "ангела". Докато не започне да се озлобява (спортна злоба) на корта, лесно се ядосва и предава, ще го бият "батковците" и някои нахъсани младоци.

Ето тези думи на Рафаел казват достатъчно на всички поплювковци: "Григор е много по-силен от преди и мисля, че направихме един от най-добрите мачове този сезон," каза Рафа. Няма нужда да казва, че е най-добрият мач на сезона, ако не го мисли (можеше да е само на първенството...).

не е достатъчно някой ти казва сладки лъжи в ушенцето,колко си силен и колко си напреднал в тениса и колко добър мач си направил,важното е да победиш но на гриско времето безвъзвратно е отлетяло и сега следва е неговото дълго търкаляне по склона на тениса надолу и по надолу,каквото направил направил

Изпитвам съжаление към теб. От теб смърди на много много тежки комплекси, злоба и простотия. Тази комбинация е смъртоносна:) п.с. а от тенис разбираш колкото свиня от живопис:)

че гришо може да му окаже сериозна съпротива? Как да не обича срещите с нашия андрешко, като винаги печели?

Не разбрахме нищо за мача, бе!

"Рафа: Обичам срещите с Гришо" ... Хм ... Чакам търпеливо да видя някой ден кисела усмивка на лицето на испанеца след мач с Григор ... Дано е по-скоро!

Колко много фанатизъм в действие! Че е направил пари е така, ама за когото това е най-важно ОК. Че е в десетката е случайно съвпадение на МНОГО обстоятелства и не е ОК! И дотук! Всичко друго е смях и съжаление!

точно многото пари му прецакаха играта както се казва

хахахахаха...да си в десетката е 'случайно съвпадение"...хахахаха майка ти изпускала ли те е като бебе на глава?:))))

Григор както и всичките в класирането около него са завършени спортисти.Разликата в класата и класирането е много малка и се определя от интелекта,нагласата и желанието за победа-всичко заедно.И кой колко се е назобъл с стимуланти...(после ги чакаме по една година да се върнат на корта)

Точно си го рекъл Тренер. Я виж Мърито, дето от 60 стана 90 кила и почна да бие все наред - сега е на "прочистване. Къде е Джокера, "вегана" и той сега е на друга диета! Вавринка му прилошава - боли го крачето! Нишикори се "чупи" лесно!

Гришо започва следващата седмица като номер 8 в СВЕТА . Тези които пишат глупости за него на кое място са в световни ранг листи в професии те са ?????? Браво Гриша ! Продължавай все така . Трупай имидж и пари - заслужаваш го

... гриша като име ми звучи комбаинерско... григор - като гринго... но на никол, не на софи...

Жалки дребни душици сте всички, които плюете срещу Григор. Не си давате сметка, че и сто пъти да загуби, той все пак сто пъти ще се е докоснал до един от най-великите в този спорт, ще се е борил да го пречупи, макар и неуспешно. Идея си нямате какво е да се изправиш срещу играч (отбор) от топ ниво в съответния спорт и да знаете, че дребни детайли и моменти от двубоя ще го решат. Вместо да се радвате на успехите на момчето, вие го обиждате. А всъщност ранглистата твърди, че само шепа играчи в света са по-добри от него... А на Григор мога да пожелая само едно - УСПЕХ момче!

Доста точен и верен коментар. Адмирации.

... изправиш... докоснал... що не почнеш да пишеш сценарии на медицинска тематика...

Последните коментатори, гледахте ли мача?

Кво му беше на мача? Тенисът, както футбола, НБА и.т.н. се опитва да стъпи здраво на все по-големия китайски пазар. За тая цел е нужно да се предлагат атрактивни мачове, а Рафата не е глупак, за да не е наясно откъде идват милионите, които заработва. Та след като нещата отиваха към победа в два сета, Надал направи нещо, което се случва много рядко при него: "изпусна" тайбрек. После нещата бързо си дойдоха на местата, ма 'зрелището" беше подсигурено:телевизиите ще довършат работата по рекламирането и ето ти нови 100 000 китаеца "закачени" за тениса. Същото се стремят да го правят и УЕФА с хилядите контроли и дори някои финали за национални купи, които почнаха да се играят на китайска земя. Както и НБА с предсезонните мачове пак там.

да, само дето преди седмица финала в Пекин свърши 61, 62 за Надал с/у Кириос и някак си никой нищо не направи че да стане по-оспорван и интересен мач, защо ли стана така, като световната конспирация работи а не спи..

Кретене, другите мачове Надал спечели с лекота и през ум не му мина да пуска на някой, а тук вероятността да загуби е доста по голяма

Кой не ги обича? Човека след няколко пируета се бие сам защото няма грам стабилност и в главата му е пълен хаос, което се проявява във всичко което прави, поведение приказки снимки, интервюта, камиларщини и т.н.

Много хубаво го каза.Григор се интересува само от папараци, известност и външния си вид.А като почне да прави тези заучени шпагати на корта, направо е смешен.Позьорче.

Е как да не ги обича, като всеки път бие ?:) Така де... Гришо, я се стегни малко.... за да станеш номер 1 (както искаш) трябва да почнеш да го биеш тоя... да видим дали пак ще му харесват тези мачове..... ама ха...