ЦСКА се провали отново, този път у дома

ЦСКА се провали за втори пореден път след серия от 9 успеха без прекъсване и не успя да бие "Пирин" - 0:0 в София.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА се провали отново, този път у дома | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съжалявам за онова ЦСКА който заедно с Левски правеха в миналото истински двобой,отбор дал на Б-я много национали и знаменити спортисти. Ловеч,Литекс,Кърпачев и не знам си как именувал се в миналото отбор да си отива обратно там откъдето е дошъл.Искаме си истинското ЦСКА !

ЦСКА фалира, няма вече ЦСКА. За кой отбор пише в тази новина?

Как за кой?... Ами пишат за "Латекс-Етрополе"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Такъв отбор - ЦСКА няма, редакторе !!! ЦСКА умря. Ганчо го доуби. Сега има "ЦСКА - СОФИЯ"!

Или по-кратичко и ясно - "Свинтекс"2016.

Защо изведнъж ЦСКА спря да играе?Сигурно треньорът знае каква е причината отборът да спре да побеждава.Може би гласят отбора Левски да излезе напред.Всички от съдиите до съперниците им пускат по едно голче за да бият,но защо треньорът на ЦСКА спря да пуска Киро да играе?Той им правеше играта заедно с Манолев и побеждаваха,а сега един бразилец са оставили.

ЗАЩО ТАКА НАРЕЧЕНОТО БЪЛГАРСКО ЦСКА ИГРА ВЧЕРА С 8 ЧУЖДЕНЦИ? ЗАЩО ИСТИНСКИЯТ БЪЛГАРСКИ ОТБОР НА ХРИСТО ЯНЕВ БЕ РАЗБИТ ВМЕСТО ДА БЪДЕ РАЗВИВАН? ОТГОВОРА ГО ЗНАЕМ. ЗАТОВА РАЗГРАД ЩЕ ИГРАЕ В ЕВРОПА А НИЕ ЩЕ ПОМНИМ КАКВО ПРАВЕШЕ ИСТИНСКОТО ЦСКА В ЕВРОПА - МАЧКАШЕ ДЕЙСТВАЩИ ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОНИ. КОГА БГ ОТБОР ЩЕ ЕЛИМИНИРА РЕАЛ МАДРОД?

ДГД ГМО

С тази игра как ще победите Левски?Още след равенството в Търново треньорът трябваше да види,че нещо куца и да не се повтарят грешките,но за това получава пари.

И УЕФА ви го изкреща в свинските уши: Вие сте нов клуб! Истината болиииииии

Е да де припознавачо, ама навсякъде повтаряш "обединява, обединява, обединява...", а вишият нов урод НЕ се обединява. Просто Литекс сменява името си и става ЦСКА ТИРЕ СОФИЯ!!! И за разлика от Левски, който ВАШАТА партия майка БКП се опитва да ликвидира и обединява с разни ведомства, цСКА умре и вие си припознахте друг отбор. Има огромна разлика малоумнико!!!

Дирааа коментирайте грухтящите Може и някой хвалебствена статия да напишете. Съдията съдията съдията в чувала. Как смее поне една дузпа да пусне на свинете. Да се накаже да не свири до края на първенството. Едно е ясно Домусчиев го е купил нали нали

Асане, гелдай си делиормнанските мърнгали и купените съдии от гелосаната мастия! Не се занимавай да коментираш великите отбори като Левски и ЦСКА!

Нито Левски нито ЦСКА ще видят титла и купа и тази година. Нито в говедарника нито кочинката заслужават. И двата отбора са пълни головодници. Чакам в следващия кръг да спретнат един Х та разликата с Лудогорец да станат както винаги става шампиони

Видя им се "класата" на "тирето"... Като им играеш в глуха защита и са пълна нула... А още по лесна за разгадаване им е и играта с подаване към измислената звезда Каранга... Всички ритат към Каранга, а пък той с тези два леви крака нищо разбира се не може да направи... Много лесни са "тирето"...елиминира се Кранга от играта и цървулковците от микре са аут... А, недай се боже "дЗвездата" Каранга се контузи, тогава и в тройката не ги виждам... Пълна тъпотия наистина... да си зависим само от един играч си е чиста глупост и треньорска немощ и неразбиране на играта..

Ще напишите ли поне веднъж пpавилно името на мелеза от Лeвеч-Етpополе?!

Специално за теб ще го напиша правилно името на мелеза: Динамо-Спартак-Спортист София. Същият мелез, който има наглостта да претендира за приемни на отбор закрит от български съд през август 1949 година.

Ние знаем, че сте особено горди от решенията на Народния съд. То не бе Червено знаме, Септемврийско знаме ...

,,...Така за две седмици те не успяха да победят "Етър" (2:2) и "Пирин" - отбори, които би следвало да биеш, ако гониш титла..."-тъй де,тъй де!!!

Нацвъкано-оранжев пейзаж. ЦИРК-ът продължава... Мдааа...