Близък на Шуми: Искам истината за състоянието му

На 29 декември ще се извъртят точно 4 години от инцидента във Френските Алпи, при който Михаел Шумахер падна и получи тежки мозъчни травми.

Обратно в новината

Коментари - Близък на Шуми: Искам истината за състоянието му | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо да му изсмучат парите, пък после всичко друго.

Цялото това дългогодишно мълчание на семейството на Шумахер за състоянието му е неоправдано и направо престъпно! Не мога да разбера нито логиката, нито скръбта в поведението на тези хора... Единствено мога да си обясня мълчанието им с гузна съвест и нечисти помисли... Не може да държиш в тайна живота на седемкратен световен шампион с хиляди и хиляди фенове по света, това е публична личност и хората имат право да знаят! Освен това молитвите и благопожеланията на всички биха били много по-консолидирани и могъщи ако светът знаеше нещо. Но като си вземеш за жена безмозъчна манекенка, при това отвратително безчувствена германка ето това е резултата.

Малкият ми син е кръстен на Шумахер и той е много важен човек за цялото ни семейство. Наиситна е тъжно, че не знаем какво точно се случва с него.

Бах ти търаса си бе пич

Когато се състезаваше никога не съм го харесвал и винаги съм бил на страната на противниците му, но това не означава, че не го уважавам безкрайно и не го смятам за най-великият във Формула 1 до момента. А пред кармата всички сме равни, така че мога само да стискам палци и да се надявам на най-доброто за него и семейството му. Велик шампион!

Фамилията има само един дерт - че ако Шуми не тръгне скоро към вечните ловни полета, цялото му състояние ще се прелее в джбчетата на 15-те лекари дето го "лекуват.

=

Пожелавам същото и на теб !

Не забравяйте,че когато и последната надежда умре,не може ей така да се дръпне шалтера.Пък и много финснсови въпроси има за уреждане.Например за мъжът на Весела Лечева някой да се сеща?Пълна мъгла вече осем май год.

Абсолютно против съм медиите да постоянно да човъркат с микрофони и камери пред дома на който и да било, но и не разбирам това пълно затъмнение относно състоянието на легенда във Формула 1. Какво толкова ще стане като се пуска по едно комюнике през 3 месеца примерно. А обратната страна на медала е още по зловеща - печелят се десетки милиони долари под оправданието, чеима надежда. Ако не беше Шумахер, същъте тези лекари щяха да дадат 100%-ово заключение, че няма смисъл.

Едва ли състоянието му е "добро" каквото и да означава това. По-скоро семейството се притеснява да каже публично истината и това е съвсем нормално.