Голово равенство беляза Вечното дерби

"Левски" и ЦСКА завършиха 2:2 в дербито на 13-ия кръг на Първа лига.

Обратно в новината

Коментари - Голово равенство беляза Вечното дерби | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Асанчо, кого ще биете бе? И кои сте вие? Без нито един българин в основния състав? А и на мача в Разград утре ще има повече фенове на болярите от тези на домакините. Там няма интерес към този спорт.

Ако става дума за брой фенове, но не правещите зулуми по улиците, а реално присъстващи на стадиона, то в България статистически най-напред е Етър. Защото говедата и армейците събират повече зрители само на мача помежду си. И като махнем първите две "домакинства" на болярите в Ловеч, а не на "Ивайло", ще се види, че във В.Търново средният брой фенове на мач е около 5-6 хиляди. На срещите срещу говедата и армейците на "Ивайло" имаше по над 12 хиляди, за което никой друг отбор извън София не може да мечтае. А онези, в Делиормана, напазаруваните от Домуса играчи за 100% чужд отбор, събират средно по стотина зрители... Това са фактите, а пред тях и Господ мълчи!!! В.Търново е най-футболният град у нас!!!

за това утре на Лудогорец Арена ще ядете здрав пердах, който ще помните дълго

Тиквуне, Левски се е обединявал и сменял името си по нареждане от тия които създадоха ЦСКА. Осъм и Етрополе се обединиха и се кръстха цска-София,но ЦСКА няма нищо общо с това и няма как да има. Това ,че ще се купува емблемата и с нея и историята на клуба са приказки за прости хора.

КОЙ ЩЕ Е ШАМПИОНА Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО. ДА СИ НАПРАВЯТ ЕДИН ШАМПИОНАТ И ДА СИ ИГРАЯТ ЗА ВТОРО, ТРЕТО МЯСТО И НАДОЛУ. ВИДЯ СЕ, ЧЕ РАЗЛИКАТА С НОВИЯ СТЪР ШАМПИОН Е ОГРОМНА

Какъв отбор е скъпоплатеният хибрид "ЛСС"-леефски+спартак+спортист от гейрена след като бе нокаутиран само за три минути от ЦСКА-София с два прекрасни гола на безспорния играч на мача Тиаго Родригес - отговорът е един : слаб,много слаб отбор!

Щом ми скри коментара?...?

Половината от пилещите тук сте леви крачоли ...Дерби имаше преди 20-25г. Стадион Васил Левски се пръскаше от народ.Билетите на черно вървяха по 10 лв. при реална цена от 2-3 лв. Айде бегсйте да пудрите носовете.

25 000 публика за двата отбора, или средно по 12500 агитка на единия "столичен" отбор - 0,83 процента от града. А за Лудогорец на 02.11.2017 ще бъдем 10% от населението - минимум 5000 от 50 000 град!

Само едно не знам...след като все още,ГМО-то не са си купили емблемата и историята ...макар,че тъпо звучи да си купиш историята на един отбор и да се наречеш с неговото име...защо господа Дираджии сте я сложили и не говори ли,това че сте пристрастни на урода ???

Писна ми от тая пропаганда нема цска а и 30 хил не имало 6 хил от Литекс и 15 хил от Левски

Жуниор Кютуку

цирка на "милионерите"... и вълка сит и гащите здрави. не ставаме още и едните и другите- чужденците от делиорманско вече мазно се усмихват!

Гувеждо равенство. От видяното по трибуните радващото все още е че парапитеците в тази държава са малцинство и дано още дълго се Адържат само по Факултета, Столипиново и Подуяне.

Ти кой мач си гледал бе оранжева утайко! Левскарите бяха доста повече от микренските селяни!

Ако ние сме от Микре,то вие сте от Гълъбник.Ама сте тъпи и не раззбирате.Това,че сте мангали от Подуене и Сухата река не е оправдание.И колко хора бяха от Гълъбник?Само крадецът Русев.

Кои отбори играят? То само чужденци! Добре, че в последните два реда имаше две-три бг имена! Ами Лудогорец? Бахти българския футбол!

Значи след само 70 минути игра и то след като играят само в първенството отпаднали физически.За какво говори това ? Какви шампиони искат да стават ? Кой ще им играе после в евротурнирите евентуално ? И после пищят кански защо Лудогорец е шампион , а то е очевадно каква е причината.

Стига с това вечно дерби! Продажни журналисти!Кога ви купи и вас ГГанчев джуджи мутрата? Истинският футболен клуб ЦСКА в момента не играе в професионалната лига. Този оранжево-червен отбор играе втори мач с Левски!

Централна Селска Кочина на Армията

...и ВЪТРЕ ЕДНО ТЪПО ГОВЕДО ОТ ЛССлеефски,спартак и спортист и то без емблема!

Централен Склад за Каквото Артисало

Литекс винаги са ни трудни...

Жалко, че говедата се отърваха този път. Две детински грешки в защитата на армейците дадоха шанс на говедата.

Ако така си приказваме след мача, двата Ви гола бяха аматьорски вратарски грешки. Дори и първият удар да беше хубав, беше от далечно разстояние и в близкия обсег на Митрев...! Симпатяга е Митрев, ама нещо се шашка на моменти...

С ТАЗИ ИГРА НА ГОВЕДАТА И СВИНЕТЕ КОЙ ЩЕ Е ШАМПИОНА Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО

Когато селското отборче на мазнокосия бандюга събере 30 000 зрители, тогава пиши!Сега седни и си оближи ..... а бе каквото достигнеш там .....

Какво значение има колко са зрителите по трибуните ? Случайно те ли играят на терена или те вкарват головете ? Като събирате по толкова зрители защо не сте е евротурнирите ? Като беше пълен стадионът за мача с Хайдук защо не направи нищо Левски , а отпадна най-безславно ? И в провинцията се играе футбол , има разумни хора , които обичат мечтаят , радват се и тн. като столичаните.По-спокойно викам аз

Бе те и чорбарите приживе така говореха (2007 г), ама...

Продължаваме напред...! :)