Димитров: Победи ме един голям джентълмен

Григор Димитров засипа с комплименти своя добър приятел Хуан Мартин дел Потро, след като загуби от аржентинеца финала в Стокхолм по-рано днес.

Обратно в новината

Коментари - Димитров: Победи ме един голям джентълмен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мислене на пораженец и лузър ... Има постулат "БИЙ ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ !!!" А не, падай за да те хвалят и сам да се хвалиш !!!

Това PR-те са голяма работа! Как тънко го подучиха да почне да хвали и да точи лиги, точно в момента в който страхно замириса и истината излезе на яве. А истината е, че дойде ли смислен съперник независимо в кой кръг и е ЧАО почти 100% ! Но го превъзнасят до небесата въпреки че е нищо и половина. Попаднал е в десятката защото не останаха неконтузени играчи, но никой нищо не коментира по въпроса, само топ та топ. Ами топ пенЕсистче си е, гордейте се и завиждайте!

Сори, че нямаш пенис, ама явно много те боде това. Как един път не написа какви са твоите постижения. Да разберем основанията ти. Как не написа два реда за друг български ТОП тенисист, след като не ти харесва играта на Григор. Толкова сте посредствени в постовете си. Плюете без да мислите (не че можете, ама това е друга тема). Завистта ви е изяла. Жалки смешници.

Как не те срам боклук да плюеш така момчето!става въпрос за плювалника на уникат.

Как не те срам боклук да плюеш така момчето!става въпрос за плювалника на уникат.

Спортът се управлява от Заложните и букмейкърски къщи. Много отбори и състезатели се спонсорират от тях. Така че не се чудете...

Гришо, не лъжи. Теб няма кой друг да те победи, освен тебе.

"освен ти самия".

Точно така,жив и здрав да си Гришо,да нямаш контузии и да можеш да мачкаш подред.С пълни шепи вземай от живота,можеш да си го позволиш.Ти си голям БЪЛГАРИН!!!Гордея се с теб!!!

ОГРОМЕН БЪЛГАРИН е. На Олимпиадата миналата година го показа. А и не само там.

да си кротувате в опиканата панелка из Младост-10 и да не се занимавате с мен. Ако искате да си поговорим очи в очи, запишете си час и ден някъде лятото на 2018. Но трябва да дойдете до Монте Карло. Аз живея там, ако си спомняте. Айде, чао. Григор

тва Монте Карло и после обиколи и други места и ще разбереш че не си избрал най доброто! Ама от къде да знаеш ,като си гледал само по телевизията Монте Карло и света!

на григораки се с джентълмени му се пада да играе... и те си го тупат и си го хвалят....и пак ще го хвалят и пак ще го тупат ... нищо не им струва една блага приказка след като са взели титлата.

А не е ли първо ти на мене, после аз на тебе? По джентълменски? Отдавна си мисля подобни неща с игрите при него!

Човек, като няма възможност да познава другия, е принуден да съди по себе си.

Бие разни бабереци, а като дойде време за Голяма битка е като наакан! Толкова може момчето - ние българите се радваме и на малко!

Абе, не е точно така. Един път е "като наакан", друг път играе по шампионски. Когато нарастнат очакванията към него, играе "като наакан". Като го позабравят, вземе та "изригне", та Мастърс 1000, полуфинал на АО, на който едва не отнесе Надал... В Бризбейн отнесе половината топ 10. Не може да се справи психически с появата на собствените си големи очаквания и тези на публиката, ЗАСЕГА. НАДЯВАМЕ СЕ.

Не знам дали АТР им се разследва симулативна игра. Гришо изобщо не игра, както може. Той си осигури участие в Лондон, а неговия добър приятел имаше да защитава 250 точки от миналата година ... Приятелска услуга?

Всички дрънкате глупости, все едно вие му плащате заплатата. А за контузии да сте чували? Не е ли по-добре да играе както прецени Григор, а не както на вас ви се иска. През цялата година се старае момчето. Три титли взе, последната на АТР1000. Кой от вас има подобно постижение, че така го критикувате?

Абе, бий, да те уважават. Другото е вятър и мъгла.

Нищо, Гришо, от тук нататък ти пожелавам само полуфинали и финали и топ 5цата ти е в кърпа вързана, пък от там насетне - каквото сабя покаже! Жив и здрав да си, България такава звезда и такъв талант, в мъжкия тенис, не е имала и едва ли ще има скоро!