Бенфика с внушителна оферта към ЦСКА за Каранга

Португалският гранд "Бенфика" е отправил оферта към ЦСКА за нападателя Фернандо Каранга, а тя е внушителна - 7 милиона евро!

Обратно в новината

Коментари - Бенфика с внушителна оферта към ЦСКА за Каранга | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти си просто момче това е повече от ясно- кога този чер маймун е играл с европейски отбори кой го е видял да вкарва на някой значим отбор то на българските опашкари всеки може. Няма лошо са мечите чорбарски

Верно е че малкияпигмей от Микре на полувремето даде седемцифрена сума в зелено на Домусчиев за да може тирето да бие Лудогорец в Разград. Верно е че тирето се напълни с черни маймуни и до година ще играе в първенството на черна Африка ама си мисля не са толкова гламави да дадат толкова пари за ялов голмайстор дето записа най-много попадения в случайно попадналите в първа лига като Септември и Витоша. Ама нема лошо селянинът от Микре да събере пак някоя седемцифрена сума кат реши да бие отново Лудогорец

Това мимче става и е един много добър футболист.Цената му е поне 10 милиона .Би ми се искало да играе в българското първенство,в Левски.

И той да дойде вие сте пробит мехур. Научи азбуката поне пише се момче и Уевски, а не както ти си го написал

Само ЦСКА!

Кое?

Ако го продадът, това ще е много добра новина за Лудогорец и Левски. Така, българските клубни отбори ще "тъпчат" на едно място и ще си остават на едно посредствено ниво .

търга бе спечелен от друго сдружение, а не от цитираното, което ще получи пари от евентуален трансфер... освен това ще има нов търг, пък и спечелил, не означава платил

Защо непрекъснато наричате збирщината на джуджето от Микре "Армейци" и стадиона в парка "Армията"???!!!

Защото са част от най-древната професия!

Лудогорец продаде футболисти , но тях ги видя Европа и то не веднъж . Цесекар съм но това е лъжа .

Сега очаквам до към Нова Година да му надуват цената в медиите до към поне 12 млн.евро, после към 31.01.2018 ще я намалят малко ... пък дано се продаде .

А ники михайлов го търсят от Касъмбаджакчекмедже!

... намериха го, споко... до два баджака...

Не вярвам на тази партенка,импровизация на автора на статията да запълни новините. 7 милиона не се вадят току-така за играч вкарал в нискоразредно първенство като Българското, без нито един гол в ЕКТ По тази логика Мартин Камбуров трябва да има цена 27 милиона.

На Вас пък кой Ви каза, че дори да вземе пари за маймунека, микренското джудже ще ги изсипе за една куха емблема, значка или там какво е.... Дори и децата знаят, че никой няма да види и лев - нито държава, нито кредитори, ното завалиите дето са работили безплатно в онова дружество.