Големите отсъстващи на Мондиал 2018

Българските лъвове отново не успяха да се класират за голям форум. Вече цяло поколение не е виждало нашите в светлините на прожекторите.

Обратно в новината

Коментари - Големите отсъстващи на Мондиал 2018 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нема и да види! КУКЛОВОДИТЕ ОТ ФИФА ПЛАТИХА НА МУТРИТЕ В БЪЛГАРИЯ ДА РАЗСИПАТ ФУТБОЛА. ЗА ДА НЕ ГИ БИЯТ И УНИЖАВАТ........... а футбола у нас умре умрееееееееееее, а футтбола у нас умре, але.

Как смееш да не харесваш Берби? Нима не ти харесва факта, че иска от дъщеря си да не говори Български? Нима отричаш факта, че при най-малката тръдност първи си тръгваше, а за повече пари първи сядаше на масата и то с пура? Той не е прост(о) футболист на годината, той е БОГ!

Берба е перкал някой твой роднина,а може би теб.Толкова злоба????????

Ти си ИДИОТ!

Треньорът на Швеция: "Златан не играе за Швеция от година и половина, а вие продължавате да ме питате за него? Малко повече уважение, по дяволите!". А нашият манекен Барби, който се отказа от националния заради липса на топла вода в съблекалнята и от години нямаше една минута игра в български отбор, не само бе включван в списъка на най-добрите ни спортисти, ами бе избиран х пъти за "Футболист на годината на БЪЛГАРИЯ"?! ПРОСТ НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА!

Играй ти,бе,хейтърче....Два коментара,които не дават решение,а само омраза!Кажи бе тъпане,от кои леваци ще подбереш отбор???От "неземния"Лайновозец,от Литекс.от Леевски???Що се не гръмнеш с очаквания "Берба"/на тези години/ да те класира..Глупак си!

"ПРОСТ НАРОД"-пич,ти си точната извадка!По твоята логика викни Ицо,Пенев,Бала,и т.н. и те подритват топката за удоволствие...