Григор грабна мечтата - финал в Лондон!

Григор Димитров е на финал на Nitto ATP Finals в Лондон след драматично 4:6, 6:0, 6:3 срещу Джак Сок на полуфинала.

Обратно в новината

Коментари - Григор грабна мечтата - финал в Лондон! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да благодариш на любовница,със съмнителен статус,за успеха си,при наличие на Родина,родители,треньори е това вече е чиста дебилност.

ДОЙДОХ ,ВИДЯХ ,ПОБЕДИХ !!! БРАВО !

....а какво ще каже другаря петър волгин ??????? ......оставка и вън от БНР !!!!!

Good job!

Не съм в час, ако може някой да ме светне какъв е този Волгин и какво общо има с Григор, защото името му е във всеки втори коментар под статия за тенис и предимно лошо се говори по негов адрес, явно е хейтър някакъв.

Водеше дълги години едно противоречиво предаванепо Хоризонт, което си смени няколко пъти имената: Дим над водата, Деконструкция... Наскоро се изказа в смисъл, че било много тъпо да се превъзнасят хората по високите спортни постижения на българските спортисти, когато имало други хора в други сфери, които са направили много по-съществени неща като принос и трябвало да се говори предимно за тях, а не за спортистите.

Благодаря за пояснението, мисля, че четох подобна статия наскоро, но не знаех кой е автора. Постиженията дали са в спорта, науката, изкуството и т.н. са постижения точно, защото само единици хора са способни да ги достигнат. Дали заради талант, труд, интелект, ДНК или комбинация от всичките, няма значение, тези хора са уникални и трябва да се уважават. Човек, който умаловажава постиженията на третия в света в която и да е сфера не знам как като погледне своя си живот каква оценка си дава, защото освен в очите на майка си, едва ли на друго място заема позиция в топ 5 (дори и това не е гарантирано ако майка му има повече от 5 деца).

Народа пусува Волгин рускиот кавал на провала.Щото е руска мастия

Ако сравниш Наим Сюлейманов с Григор Димитров...

И Наим и Григор са прекрасни хора и велики спортисти. Световни!

Поздравления Гришо ! Победа и на финала ! С теб сме всички българи !

Невероятно постижение!!! Желая ти успех и на финала....

В момента дават на живо от Истанбул погребението на Наим Сюлейманов. Погребват го като национален герой с почести от президента на Турция.

Ади, бактън с мазните ти турски простотии. Като си им такъв фен, изнасяй се към турските ислямистки сайтове, а не да офунтяваш българските коментари.

Наим не беше ли един, дето от българин стана турчин за пари?

Браво Гришо!!!При представянето преди всеки мач:Григор Димитров-България и Българското знаме, е това е достатъчно да затвори устата на пияните плювачи.Успех на Финала,ти можеш!!!

Браво Гришо.тудът и постоянството се възнаграждават.На завистниците,злобните и заядливите по добре замълчете.Успех.

Браво Гришо! Продължавай в същия дух!

браво! и финал е успех - незвисимо от ижода предлагам да саберем средства и да му купим една черна волга! на пук на онова журналистче!

Ама, верно сте много прости да продължавате да се занимавате с онова нещо, наравно с Григор.

брау на кауна

Руски духач.

Луд ще е да изпусне титлата!

На последно място в Европа по жизнен стандарт, но с Гришко на първо по тенис. Ура!

"уй-уй" отвърна ехото...

от ,,любители,, политици не очакваи ,,професионално,, отношение към проблемите на народа...!!! политиците ни трябва да ,,работят,, като григор а не да ни ,,работят,,...!!!

Пак сме по-добре от вас руските селяндури. :)

Селяндура няма пол, раса и националност. И никога не си признава, че е такъв. Напротив - нарича другите селяндури и се мисли за нещо повече от обикновен селтак... ;) Понимаеш?

94-та по време на световното по футбол в САЩ "80-те процента" цели няколко месеца не се сещаха колко са прецакани.

Ти и сега не се усещаш, колко си прецакан, че не можеш КАТО човек да се зарадваш на победата на Григор. Понеже си, ама ноу ноу... ама голяяяяяяям "тарикат".

А в същото време, другаря Волгин се пръска от яд. Той толкова ЕнтелЕгентен, а никой не го разбира...

Чудесен успех на нашето момче! Браво, Гришо, гордеем се с теб, защото показа какво може българинът, когато поиска. Дано повече млади българи да се поучат от теб и също да повярват в своите възможности. С нетърпение очаквам момента, когато ще бъдеш ПЪРВИ в света на тениса! Вярвам в това!

Какво да се учим от него или Стоичков ? Не им се ходи на училище да си "губят времето" и се занимават със спорт, защото виждат, че има една ниша в обществото ни, където може да се печелят много пари, без да се учи и работи. Навремето имаше една баскетболна звезда в САЩ, мисля, че се казваше Лари Бърт, който в едно интервю казва, че е много доволен от живота си. Играел баскетбол за удоволствие и развлечение и за това ми давали пари.

Честно казано да учиш и четеш е по-лесно от колкото да тичаш след топки,и да се потиш всеки ден като хамалин. Тениса е много труден спорт.

Лари БърД- един от малкото белчовци-звезди в НБА.Иначе спортът има важна социална функция и без зрелищата, досега да сме се изтрепали едни -други.

Да, ама някой пита ли враговете на българските успехи и постижения дали е позволено да се радваме? Какво ще каже оня Волгин ли е, Вулвин ли е, какъвто ще да е, и останалите Путьовци (разбирай фенове на Путин) като него?

Волгин има право на своето мнение, а ние - да не се съгласим с него!

има задача от руския посоль да плюе, за което му плащат.

Само болшевиките смятат, че тяхното мнение е единствено меродавно и всеки, който се отклонява от стадото, трябва да бъде разпнат(отстрелян)

Чърчил се обърна в гроба от яд, че българин завладя Лондон!

снощи григор бе ,,фанта,,-стичен,, срешу ,,сок,,...!!! ,,бутилира,, го и го сложи на масичката си с ,,трофеи,,...!!!

Беше фантастичен, най-вече с това как се справи със себе си. Пък дали сок, дали швейцарско сирене... тогава няма значение.

надяваме се след ,,сок-а,, снощи, григор да си ,,хапне,, и едно ,,брюкселско,, зеле довечера...!!! поради ,,липсата,, на ,,швеицарски шоколад,, и това е добре за нашето ,,момче,,...!!! някои ,,туземци,, тук не се радват ...но ...,,комплексът,, си е ,,комплекс,, на ,,роба,,...!!!

...да влиза в багажника на Волгата...

Ето това искаме от теб Гришо, надявам се и целият български народ...!!!!!! Даже нека през 2018 година станеш и номер 1 в световния тенис - ТИ ИМАШ ВЕЧЕ ВСИЧКО ЗА ТОВА...!!!!!! Още, още съвсем малко сериозност и хъс, като на батко ти Стоичков и ще си номер едно в света на тениса...

Очакваме това, от всеки един от нас.

Григор грабна мечтата и зарадва народа и веднага един взвод руски тролчета почнаха да плюят него и българите тука. Типично за тези злобарчета и врагове на България.

Кучетата си лаят,керванът си върви!!!

Гришо се трепе да гушне 8 милиона, а вие за какво? Ще си гушнете миризливите жени и ще броите стотинките за цигари и алкохол.

Григор не е руснак бе тролче малоумно. Объркал си се нещо.

Щом е заслужил, нека ги "гушне"! Съчувствам на тези, които не могат да се зарадват на един толкова голям успех. Все пак, постигна го наш сънародник.

По-добре да гушне 8 милиона изработени с години труд и лишения, отколкото да лапнеш милиони от корупционни и нелегални сделки, като редица български политици и т.нар бизнесмени. А пък ти си лягай с миризливата жена, защото от това да си висиш пред компютъра и да коментираш неадекватно, не може да изкараш и два лева, за да и купиш сапун.

ти българин ли си,как злословиш

григор ,,изцеди,, ...,,сокът,, на ,,сок,,...!!! е...на ..някои,, тук с ,,широките,, идеи не им харесва ...но...!!!

Ето го руският трол любител на пунктуацията. Сок е американец. Ама утре идва ред на някоя клепоуха ушанка, спокойно. И на всички останали. :)

Не се карайте, подкрепяйте се - и двамата сте идЬоти.

ръкопляскаи довечера на гофен...!!! григор да мачка американци,руснаци,сърби,евреи,французи...подред...!!! много си ,,обидчиффф,,...!!! или мноого те заболя от ,,загубата,, на ,,сок,,...!!! направи го на ,,фанта,, ...!!!

Нощес ми се присъни Баба Ванга. Каза, че Григор печели турнира. Амин!

И тук ли цезура бре,бре. Пазете си тов, Вогодонский. Той ще е талисман на Гришо,защото пресказанията му никога не се сбъдват. А като прибавя педерунговския му гласец, цена няма.

Кой би повярвал, че финалът в София ще се повтори десет месеца по-късно в Лондон?! Не Федерер, не Надал, не Джокович, не Мъри, не Вавринка, не Раонич, не Чилич, не Делпотро, не Нишикори, а наш Григор .....и то срешу Гофен. Домакините сигурно са адски разочаровани, че интересът към финала ще е почти нулев. Само разни туземци от никого неинтересуваща България ще врещят като чобани, за да се разбере, че и те са дали нещо на света.

Гришко дали се срамува от врякащите на корта български чобани ?

Изчезни бе руско тролче миризливо.

Първият чобанин се позна! Не може да напише едно изречение на родния си език, без да направи поне 3 грешки, обаче е патриот, дума да няма!

,,бушмените,, като теб нямат право на ,,мнение,,...!!! ,,стокхолмският синдром,, на ,,рабът,,...!!!

англо-саксо-викинго-нормандците...и,,те не знаят точно какви са,,...от 15 век досега са взели толкова от ,,света,, че още десет века да ,,връщат,, няма да им стигне...!!! като ,,правите,, салдо на народите ,,какво,, са ,,дали,, има и втора ,,графа,,...какво са ,,взели,,...!! ,,колониалните страни,, не ,,дават,, ...те ,,вземат,,...!!!

Вие си гледайте колониалните евреи в Кремъл, товарищ. А че англичаните не са стока е ясно.

Руските тролове пак ли плюят? Григор ще бъде номер 1, блядове гнусни, а вие винаги ще сте едни нещастни злобари.

Григор е тенисистът,който ми е сдобил най много нерви през последните 2 години,но пък и това се прощава и си заслужава!Важен е финалът!Победителите не ги съдят, пък и нали е наше момче-българче!Желая ти много бъдещи успехи Григоре

Преди години кандидатствах в Англия за работа в една английска инженерна фирма. Приеха ме , но на интервюто ме питаха - Какви езици знам. Отговорих английски, испански и български. Учудено ме погледнаха - български пък кой говори...... Те ви сега кой говори български насред Лондон...

... похвали се, нали... защо те изгониха, кажи...

И тука ли бе, Волгин...

Говори грънци. Заеква. Ма това е друг въпрос. Дано победи. Успех.

в залата бил и "небезизвестния" джурналист Петрушка Волгин,размахвал руското знаме и викаш срещу Гришо и подкрепящ Джак Сок.

браво...григоре...!!! напук на многото ,,дребнави,,!!! доказваи ,,разликата,, между ,,голям,, и ,,вип-брадовете,, които ги ,,пробутват,, на младежта ни...!!!

В неделя мача ще е тежък. Григор има предимство, но Гофен е биткаджия и няма да се предаде лесно, независимо от последната загуба. Успех Гришо!

БРАВО ГРИША! ЧЕСТИТА ПОБЕДА! ОБИЧАМЕ ТЕ! ТИ ДАДЕ ЗНАК НА БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИМА С ТАКИВА КАТО ТЕБ, А ТЕ НЕ СА МАЛКО! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ВИЕ ТАМ ГОРЕ, ВИЖТЕ БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА! ВИЖТЕ СТОЙНОСТНИТЕ БЪЛГАРИ! ВРАЗУМЕТЕ СЕ, СТАНЕТЕ ХОРА И МИСЛЕТЕ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА НИ!

Колкото и руския кавал Волгин да кълне и да прай магии не успя.Браво Гришо Браво Димитров

Този селски каунь защо ми е толкова скучен ?

Зашто си кавал пълен.

Браво на момчето , но какво от това ? Яйцата станаха 40 стотинки. Токът и парното са страшно скъпи, а идва сняг !

защото нямаме ,,яицата,, да ,,счупиме,, яицата на тези дето ни ,,повишават,, яицата...затова...!!!

БРАВО ГРИШО! "БРАВО" И НА БЪЛГАРСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ, КОИТО НЕ ПОЖЕЛАХА ДА ПРЕДАВАТ МАЧОВЕТЕ. БРАВО.

... стига с тоя волгин, бе... " защото е мниго малак и галак"...

Топката на победата да е за Волгин - да си я завре където иска...

Крайно време е да се разместят пластовете сред най-голямите тенисисти !

Я КАЖИ, нещо по стойностно от това да прославиш родината си дори в тениса? Нещо по стойностно от това да се наредиш мжду първите в светът, дори и в даден спорт? Плюете известния с надеждата, покрай него да ви забеляжат, колко сте големи плчвачи!!!Но така е ЕДНИ, печелят купи, други "златни малинки"?

Репликата е до а???

Чудя се-за Григор ли да се радвам или за състоянието на световния тенис да се притеснявам.

Някои печелят, други се радват, а дребните душици на злобарите обикновено го докарват от чудене... смисълът на живота си.

задаваш си грешните въпроси. Трябваше да се попиташ, дали да си замълчиш, или да напишеш някоя простотия. Избрал си второто