Всичко преди големия финал

Тази вечер от 20 ч, всички погледи ще са насочени към Лондон, където Григор Димитров се изправя срещу Давид Гофен в решителния двубой от финалите на ATP.

Обратно в новината

Коментари - Всичко преди големия финал | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Довечера Майка България ще даде сили на любимото си чедо да победи! За славата на Родината!

ДАААА!!! ДАНО СЕ СЛУЧИ!!#ТОЕСТ ГРИШО ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА!!# ДАВАЙ ГРИШО!!!

Мтел са предоставили безвъзмездно правата на БНТ и ще го дават по Канал 1. Наистина похвално от страна на Мтел.

Само дето МТЕЛ тв умира, изобщо не може да се гледа докато текат мачовете на Гришо...

НЕРДЕ КЪРДЖАЛИ, НЕРДЕ ПЕРНИК, НЕРДЕ. ЛОНДОН. ДАВАЙ МОМЧЕ МИЛО! НАПРАВИ ГОНАЙ-ВЕЧЕ ЗА СЕБЕ СИ! ЗА МАЙКА И ТАТКО! НАПРАВИ ГО И ЗА НАС, КОИТО ТЕ ОБИЧАМЕ, ПОДКРЕПЯМЕ И СЕ ГОРДЕЕЕМ С ТЕБ!!!! РАЗБИЙ ГОФЕН НА НУЛАА!!!

гофен е 5 класи над нашия клоун .никога няма да вземе сериозен турнир щото съдбата не разрешава на такива мижитурки да бъдат велики като федерер , надал ,джоко

Сори, ама Григор вече има спечелен сериозен турнир АТП1000 в Синсинати, както и един-два от АТП500.

Довечера ще се разбере дали си прав. Само да те информирам, че това е най-сериозния турнир, защото няма друг турнир където 8те най-добри през цялата година да се срещат един срещу друг. На големите шлемове последните 8 почти никога не са първите 8 в ранглистата. Не случайно дава толкова точки, не случайно Надал досега не го е печелил, не случайно се счита за огромен успех ако преминеш през този турнир с 5 победи.

От толко злоба ще се задавиш...и като го избълва тва сега олекна ли ти? Успех на Григор, извади късмет, но също е ясно че е работил много за да стигне до тук. Винаги е удоволствие да се гледа когато успява да преодолее себе си и играе със самочувствие. Играе класен и красив тенис, да е жив и здрав да ни радва.

Клоун си ти , защото си роден от муле и катър.Съдбата така е отредила! F...You

УРОДЧЕ! НЯма по-точно определение! Що те пръкнаха тия нещастни родители? СРАМ ЗА СЕБЕ СИ И ЗА НАЦИЯТА......

ТИ ДОРИ НЕ СИ И КЛОУН!!!! АМА ТИ СИ. Ж А Л Ъ К!!!! ПРОВЕРИ В РЕЧНИКА КАКВО ОЗНАЧАВА. ЖАЛКО. НЕЩАСТНО СЪЩЕСТВО!!! ТРИУМФ НАД БЕДНИТЕ ДУШИЦИ!!!#

Според мен трябва да се направи закон, който да задължава телевизионните права за събития с българско участие да се предлагат първо на национални телевизионни канали предлагани от всички доставчици и чак при техен отказ да могат да ги купуват някакви измислени кабеларки с ниско процентно покритие сред населението. Не може някакви си Мтел да ни изнудват като държат монопол над дадени турнири от любим спорт.

Подкрепям идеята, но в други държави по-отдавна е така. За големи спортни събития се плаща гледането. Естествено в български стил един смс не съм пуснал досега и намирам стриймове по нета. Мтел за Джошуа-Кличко пуснаха платен стрийм за абонати на други оператори и хора бяха бесни, че засичал.

Срещу левче ще можеш да го гледаш PPV в сайта на Мтел. И се радвай, че не живееш в САЩ, дето искат по 99 долара на боксов двубой.

много по-здрави на дрогаря жигулин

Имаме си държавна телевизия, която лапа данъци и пари от реклами, а реално нищо не създава. Не може руски, румънски телевизии да излъчват, а нас да ни изнудват постоянни някакви новосъздадени смешни телевизии еднодневки. Скоро ще трябва за всеки един канал отделно да плащаме допълнително. Едно време пускаш кабеларката, цената е една и получаваш всичко. Сега се чудят как да извият ръцете на хората с всевъзможни такси.

Просто ще им откаже. Неофициално да го ду...т

ДА ЖИВЕЕ МТЕЛ СПОРТ. ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДА ГО ДУХАТ. КЪДЕ СА ЕФИРНИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ?

На обирджийте от Мтел пари не давам!

Смел си, ама ако ти поискат 1 /един/ лев за спонсорство от някоя телевизия ще се скриеш.....Явно си от 80-те %...

Май не разбират от сарказъм горе- коментиралите.