Светът: Повратен момент в пътя на Димитров

Световните медии заляха със суперлативи Григор Димитров след победата му над Давид Гофен с 2:1 (7:5;4:6;6:3) и титлата му от финалите на ATP в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Светът: Повратен момент в пътя на Димитров | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брад Гилбърт е прав!Разликата между 3-тия и 25-тия е само 2-3 загубени турнира.

браво....толкова много се гордеем, браво ....да ни е жив и здрав, чакаме още победи.....

един по голям успех . За това спомогна и благоприятната ситуация в мъжкия тенис в момента. Но за повратен момент е малко рано да се говори. Федерер казва следното: " Очаквам от играчи, които са били много високо в ранглистата, печелили са Шлемове, като Стан, Анди и Новак, големи неща. Може би не от самото начало, но няма да се изненадам, ако се получи и при тях. Също и Рафа, така че..." Очаква ни интересна година и да видим как ще успее да се закрепи Григор, когато всички тръгнат за "големите неща". Ако успее тогава вече ще докаже, че е направил прелом в кариерата си. Нека сега си почине добре и се подготви за Австралия,пък ще видим.

Повратен момент е, когато направиш нещо, което не ти се отдавало до момента - да победиш Федерер, да спечелиш Шлем, да се класираш за финал на следващия и т.н. Да победиш средняк като Гофен, не е нещо, което не му се беше случвало и преди, така че идващата година ще покаже дали действително е на висотата на класирането си или всичко е просто въпрос на случайност.

Так точно товарищ!

Че аз го бих Фед бе, црвул!

Той и Надал победи, ама след като още в Париж стана ясно, че коленцата на Рафа са доста зле. Ако Фед или Рафа набарат гофретата, когато са във форма, ще го разнасят из корта, като пръскачка из лозе.

Каво става?Пускам телевизора-глигор,включвам радиото-глигор,отварям хладилника-глигор,но накрая ядем каквото има....

Ами пускай си Путин и Волгин щом те влече. Пък дано ти осигурят кво да ядеш. Факт - тенисът не е за дърти, мизерни текезесари като тебе. Ама не всички са като тебе.

Не бой се. Нито се надявай. Григор на мъжко не налита.

В петък "НЕДЕБИЛЧЕТО" Пьотр Волгин се произнесе и по византийски се обърна,че не бил говорил лошо за Гришо,а ни е гледал сеира на феновете и почитателите му,демек дебилите от 80%.Абе направо си го каза,че ни е нервил.Да живее българската джурналистика от БЪЛГАРСКОТО НАЦИОНАЛНО РАДИО.Хвала на такива джурналя във националната медия.Значи джурналиста Волгин/в пълна сила Вагината/ дразни слушателите си и българите.Един набеден професор ни изкара дебили,тоз джурналист ни дразни.Бе със какво ги е облъчила онази северозападнала биволица Сланинова,че изляха цялата си злоба и омраза във всичко българско и положително.Да не би това вече да е агония на дъртата стогодишна вещица,а?

Страхотен Григор! Честита победа на всички. Само тези фенове дето освирваха опрнента му дето го изложиха. Хайде, това не е ориента...белгеца, пьк и никой друг спортсмен не заслужават това просташко отношение. Такива фенове ни излагат!

Тази година, Гофен си е направо от отбора на Григор - падна прилично, когато трябваше /АО, София, Лондон/, отказа Надал и отстрани Федерер.

Поздавления. По патриотичному, малко прекаляваме с ласкателствата. Все пак не е спечелил турнир от големия шлем. Оставете малко за по нататък. Гришо има още да се развива.

Волгин, не можем те объркаме с руските окончания, къде са руските молодци да ги поздравим?

А, аз играя за Германия...

късмет искара гришко,че ги нямаше големите пушки,и публиката му помогна с две провиквания когато сервира белгиеца,ако запалеха лампите все едно си в Aрена армеец 9 месеца по-късно.

Очевидно си специалист! Разбираш ги нещата! Както се казва и ти да беше, и ти щеше да биеш. По пантофки!

Големите пушки бяха там,ма ти не си разбрал.

Големите пушки бяха там - Надал и Федерер, Гофен се разправи и с двамата, Гришо пък 2 пъти се разправи с Гофен, първият път особено брутално. Но белгиецът си заслужава аплодисментите за всичко, което направи в Лондон и през годината. Нито той, нито Григор са виновни, че Джокович и Мъри са извън корта уж заради контузии, като миналата година Федерер и Надал. Просто ВАДА им каза, че така не може повече и да си взимат почивки на смени да поизчистят зоба.

През малкото време което гледах от мача, на два пъти съдята прекъсна мача да подвикне на един да си спре мобифона и веднага след него Григор бъркаше сервиз.

Ади бе Волгин ли Жигулин ли беше, кажи нещо?

Моят съгражданин нали бил каун, а! сега мълчат като шарани - а кажете нещо, де! Кажете - Григор Димитров е ШАМПИОН!

Поздравления за Григор Димитров!!! Заслужи си всички похвали!!! НО да не се отпуска, игра прекрасно - май както никога не е играл!!! Дано и следващата година така да играе!!! Защото само с такава игра може да победи големите имена - Надал, Федерер, Джокович, Мъри и др., и новите млади имена в тениса!!!