7 г. затвор грозят Шарапова за измама с имоти

Мария Шарапова се замеси в голям скандал с имотни измами в Индия и може дори да стигне до затвор.

Обратно в новината

Коментари - 7 г. затвор грозят Шарапова за измама с имоти | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако си рекламно лице на фолксваген и ги хванат в издънка в САЩ ти ли си виновен и плащаш 20 млр. долара.

Не и върви на Маша и това е!

Коблите (който не знае, има Гугъл) ще й се израдват.

Ала-бала :)

дали па можеше по-"фейк" да го докарате тоа "нюз"? да не са ви купили от блиц бе, дир-е?

Боже, колко нескопосано списната "новина"! Най-напред, най-вероятно, името на Шарапова е използвано с маркетинг цели. Има такъв маркетинг прийом - маркетиране чрез известни личности. НЯМА КАК Шарапова да носи отговорност за нещо, в което няма никакво финансово участие. После, затова са фирмите. Фирмата служи ДА ОГРАНИЧИ ОТГОВОРНОСТТА, в случай на неблагоприятно събитие, като фалит. Т.е. ако има някакви обвинения, те трябва да са ДИРЕКТНО към фирмата. Най-много да бъде съден изпълнителния директор и то при условие, че се докаже, че е участвал в незаконни операции. Иначе, фирмата носи отговорност ДО РАЗМЕРА НА КАПИТАЛА СИ.

да, освен ако не се докаже състава на "измама". тогава персонална отговорност носят измамниците, защото ще бъде престъпление, а не дружеството.

Въпроса е участва ли в проекта или просто е била рекламно лице, на когото е платено за рекламата. Много спортисти се ползват за реклами, но те нямат никакво друго отношение, към предлаганият продукт или стока. Реално и Бербатов го взеха да играе в Индия, заради рекламният ефект, че взимат бивш играч на Манчестър Юнайтед. Дори трансферите не са само заради качества. Ще съдят ли например Роналдо, защото рекламира спортна марка за обувки, защото те се шиели от деца в Индия? Че какво общо има Роналдо с марката обувки и другите неща които рекламира? Реално нищо. Може и реклама за лак за нокти да прави ;) , но едва ли очаквате, че той го забърква лака и организира продажби. Отговорността е индивидуална в правосъдието! Всеки е отговорен само за собствените си действия ... и бездействия в редки случаи.

До къде стигнаха шабес гоите в България, скупчени около Шорош. Да поддържат цигански лъжи. Едно и също сте с циганите, чифути.

Шарапова може да носи каквато и да е отговорност само ако е участвала в схемата, а не е била само нейно рекламно лице. Затова и плащат - да рекламира. Другото са жълтини..

Грозят е руска дума, която означава заплашват. Интересно кой е писал статията или поне заглавието?

Глупости!Голям смях породен от лаиците.

ДЕТРОЙТА, червенбрягски селянино, ако знаеше поне малко английски щеше да знаеш, какво означава думата homestead! А ако беше отворил сайта и да схванеш, че тази фирма в Канада е друга!

ПИШЕТЕ Homestead CANADA ИМА ТАКАВА КОМПАНИЯ :))

Шопарова беше лицето и на позора в Сочи! Псевдо"олимпиадата" на руската крадлогархия!

А ти си псевсоназванието на " нормален човек".Г.....ц на САЩ.

Ми питай БРИКС

Руските к-ви веднага се довлякоха под новината да вият в подкрепа за фригидния и крадлив руски тит! КВО ОПРОВЕРЖЕНИЕ БЕ, тролове! От адвокатите на руския тит беше декларацията! То ясно, че ще пуснат веднага такава ПР декларация ама пред съда не минават тия глупости!

И ви е стара "новината" и фалшива! Преди две седмици се завъртя това и само ден по-късно и обяснението на индийски юристи, че участието и като рекламно лице на компания, за която има съмнения, че е извършила имотни измами не е престъпление. То е ясно, че страдате от липса на истински новини, но да претопляте стари манджи и да си правите ПР на гърба на известните.... Не че е нещо ново като похват, но дори и това се прави в определени граници!

Абе, карай бе - важното е да върви антируската истерия. Зер, зомбита се търсят, за война срещу Русия, че да могат американските евреи, да й вземат ресурсите.

Все едно да съдят актьорите от рекламните клипове на КТБ.

Поредният опит да се компрометира Шарапова. Дори от дописката става ясно, че абсолютно за нищо незаконно не могат да я обвинят. Много ми напомня историята с "Мелдония', който няма нищо общо с допинг.

Чудят се как да изхвърлят Шарапова от тениса.

Как ще я хванат мангустите?

... със "како, даи некои долар, ма, како.. "