Иво Братанов: Григор не се главозамайва

Иво Братанов е български тенисист и бивш капитан на страната ни за "Фед Къп", човек който е наясно с потенциала на Григор Димитров

Обратно в новината

Коментари - Иво Братанов: Григор не се главозамайва | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе ти всяка вечер ли си къркан:)))

Ние, русснаците, не понасяме, когато в слаба държава като България има такива спортни успехи! Затова нека си кажем - Гришо-пишо нищо не струва и просто имаше късмет този път. Живее в Монако, срам го е от България, вместо да си хване за жена българка или компромисно - русскиня, той някаква краварка. Не!

Григор е прекрасен. Талантлив, красив, интелигентен. Не му завиждайте, престанете да го плюете. Много сте завистливи!

Да вземе пример от Плевньо и си хване крехко агънце, а той дърта брантия кат Никол, ама толкова му е акъла, като на спортист.

Кое е "агънце" бе!? Преди две години се оагни.

Руските простаци не се научиха да не се обаждат където не им е работата.

Не се главозамайва! Да бе, да! Гледайте само как лелката Никол Ш. ще го прецака. Може да е талант, но ангела ин ги му е слаб! Как може да търпи да бъде експлоатиран от една дърта секс тигрица! Няма ли расови негри за нея, та се е лепнала за Гришо, а той се спотурва покрай нея! Егати, абдала!

"Слаб му е ангела", не е надуване и то. Виждаш ли, че все на известни налита и то е опит за компенсация на комплекси. Понеже е известна, не може да види, че си е просто дърта циганка.

То голяма експлоатация по телефона :-) Това е жена с опит постигнала известност за толкова много време в среди, в които за да се задържиш трябва да не забравяш как да бъдеш адекватен поне пред зрителите. Та лъжа с години е трудно да се поддържа, така че не бих се учудил ако е просто добър човек.

Абе, надутичък си е... каквото и да си говорим, има си едно така надуто поведение, което няма и как да е иначе, след като има толкова мног о пари...

Не е "надут" - скован е, от притеснение и ниско самочувствие, все още, макар и вече успешен. Много хора на неговото място щяха вече да са се пръснали от надуване.

Е вие някога пред аудитория говорили ли сте? Представям си какво е на пресконференция - още по-зле. Стотици камери и светлини насочени към теб, а журналистите вперили в теб поглед изпълнен с надежда да вземеш да се издъниш, че да им стане по-вървежна статията. Не просто скован трябва да е, а направо да си отговаря по шаблон, а той от време на време дори си позволява да се шегува и импровизира, за което евала.