Гришо: Невероятно е да се събуждам до купата

Григор Димитров вече си почива от тежкия сезон, но емоциите от спечелената в неделя купа от ATP Finals в Лондон не стихват.

Обратно в новината

Коментари - Гришо: Невероятно е да се събуждам до купата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

TIREX

...и с ракета в задния двор.

Купата прави ли хубави свирки, Григоре?

Е че тоя тая тенекия до главата вечер ли си я държи ве ?

Тъй де - къде си държи дамаджаната, с ракия.

Аз пък си мислех, че се събужда до Шерцингер!

Cбъркал си,събужда се до тенекията( не Деси Тенекеджиева).

Но искам да отбележа, че най-смрадливите тролове изчезнаха след победата на Григор.

останаха да смърдят тук за победа, която не оценяват как точно е постигната!

Извинявай - объркал съм се.

Финалът бе исторически! За пръв път в историята на турнира победителят не само, че не е достигал до финал в някой от турнирите от ГШ, ами и не е победил играч, печелил такъв турнир, за да вдигне купата. Прочухме се!

Еми, много зор видяха победителите през годината, много зобаха, а то се плаща, накрая.

То не става дума само за тая година, а за всичките многобройни издания на турнира досега.

Браво Гришо!

всичко е ПР... с нея. иначе нямаше да се буди до купата.

А сега опитай със жена на твоята възраст. Напълно те разбираме, момче...

E, далеч по-приятно щеше да е да се събуждаш до купата, ако по пътя до нея беше победил поне един тенисист, печелил турнир от Шлема, ама...

И това ще стане...

Може и да стане, обаче сега всички, които следят тая игра от близо гледат на тая титла с едно наум, така че ако Григор не спечели поне един турнир от Шлема догодина, тая титла ще излезе, че е напълно случайна...и цялата шумотевица около нея в България - излишна.

Сигурен съм, че ако Димитров догодина бие Надал, Федерер, Вавринка, Зверев и т.н. даже и да бие Джон Макенроу, Сампрас, Бекер и останалите легенди ако излезнат от гроба ... пак ще се надигат патрЕотите и ще го кълнат дърпат обратно в казана. Ама има една голяма маса българи - садо мазо дето обичат да измъчват. Най-лесно е като видиш нещо хубаво да кажеш - ей супер браво. И да си свиркаш и да си живееш живота. Ама има такива идиоти дето обичат да намерят некой кусур и да задълбаят в него и да го дърпат и сучат докато не се вкисне всичко наоколо ... болни мозъци пълни с прокиш...

Никъде не съм се изказал негативно за Григор, а за несъответствието м/у истерията, която обслужва само печелещите от рекламодатели медии и реалното постижение. По същия начин медиите тръбят пропагандата как сме сред отличниците по фискална дисциплина, сред първите по растеж в Европа, а като поглднем показателите, които имат действително значение - пак последни.

Ех тази пуста българска проклетия.Ако не беше спечелил купата щеше да се мрънка защо не я спечели и , че за нищо не става.Сега като я спечели ама не били съперниците му най-силните.Ако беше спечелил мач с Надал пробема щеше да бъде защо не е Федерер.Ако беше спечелил пък и с двамата мачове сис сигурност мърморенето щеше да бъде , че той не е спечелил нещо от Големия шлем ами в някакъв си незначителен турнир.Хайде да ги бие и двамата в мачове за Големия шлем де.Не дай си боже да ги беше победил там щяхте да опявате защо е бил с бяла тениска , а не със тъмносиня и защо във втория гейм май нещо се поразклатил.Значи пак е било мъка и на късмет и не си заслужава.

Недей така сега и ти пък - момчето, очевидно, не е добре.

Реалното положение е, че и той и Гофен бяха в супер форма. Гофен би Надал вярно контузен, а после и Федерер с променената си игра, която бе неудобна и за Григор, но за разлика от Фед, Григор не загуби. А Сок бе класически неудобен противник за Григор и той преодоля и това.