Тенисистка №1: Григор ще вземе титла от Шлема

Световната №1 в женския тенис Симона Халеп предрече на Григор Димитров още по-успешно бъдеще.

Обратно в новината

Коментари - Тенисистка №1: Григор ще вземе титла от Шлема | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Парите народна любов няма да му купят и без това на него не му дреме за болните и бедни хора

Коментарите показват , колко недоволни са хората от тоя и с право нито България зачита нито бедните и болните ми да си ебе мамата но той и тва не може направо да се скрие някъде смешника и да не се връща в България.

Тоя е показател за това какво не трябва да се превръща човек видял пари и жени вместо да даде на хората същата работа като премиера тиква гадове мръсни всички ще си платят ще се задавят с тия пари

Григор е #3 в световната ATP , и го знят по целия свях..а колко злоба и завист има из межу никому неизристите в бугаристан ,направо не е истина..

И 1 да беше пак щеше да е прост завист и злоба има само в твоя болен мозък.Ако беше пич да дари пари на бедните и болни хора и да прави фондация за деца но ти си един от заблудените му фенове.

Петкан ли си Дивак ли си незнам но си тъп и защо мислиш,че целта на вскеи човек е да пише за него във вестника и да е известен колко си глупав.А тоя Дришо е пълен капут

Коментарите под статията са представителна извадка и пример за умствения капацитет на първобитния, средностатистически, панелен неандерталец, населяващ Република Бълхария. Но е разбираемо, 500 години турско робство, следващите сто и кусур турско-комунистически парламент и управляващи... За това утайката ще си остане в България до последно, заедно с турците и циганите, а по-адекватните хора се махат. Средностатистическия българин няма национално самосъзнание, няма никакво самосъзнание, нито мироглед, нито морал, камо ли някакви общочовешки ценности. Като ви чета простотиите, драги съотечественици(за моя жалост и срам), ми става тъжно от това, колко сте жалки и колко психически малтретирани индивиди сте вие. Наслаждавате се на собствената си простотия, в това най-много ви бива.

Не те искат хората не си добър човек

Така е когато не се дава на болните бедните получаваш реалното мнение на хората

Кауня не става

Чао гниди, оставям ви да се изгризете сами. Аз ви изгасям, но не и преди да се пукнете от злоба и да се самоизядете, независимо под какви имена пишете/ най-вече женски/, и да приложим инсектициди в този сайт.

Ти си гнида чао изгридал си се сам идиот такъв

Пукни се от идиотизъм и тъпизъм ти смешна гнидо гадна хлебарка спрей за теб да те спре инсект прост

Нека дари пари ули направи фондация и хората ще го уважават ако не го направи ще търпи обиди както и прави от години.

ми няма пари кауня,има малко и те са за старата черна лачена чанта,за болни и бедни българчета няма,и нека някои ми каже че богатите българи не са благотворителни

Кауня спечели турнирчето ,защото игра с по-слави от него ако беше играл с Надал Фед и тнт нямаше нищо да спечели

Тоя с парите не може да си купи народната любов само вас медиите ви купува както и Бойко Борисов

Пишете си статии за тоя и хората ще си кажат мненито което голямата част е нагативно и са прави.

Чуя ли му името каун всичко е ясно

Ето познах. Просто са предвидими гнидите. Затова на сайта му препоръчвам да се отърве от тях, иначе няма как да се пише позитивна новина в него, защото ще го изгризат.

Ти си гнида трябва да те смачкам малоумнико прост спри да спамиш тъпизмите си баннете го тоя глупак

Ето още една новина за гнидите: link

Ти си гнида мекотело такова

Прекалено много се вживява на секссимвол с тия островни снимки и списания интервюта и парите само за себе си прибира а не ги дава малко на бедните и болните,ако беше по смирен хората щяха да го обичат като Федерер и Надал.

Колко идиоти има в тия сайтове подкреоят онова жиголо все едно им плаща,вместо да видят в някоя галерия колок млади художниви има или в музикалната академия колко музиканти или писатели и тнт но за тях сайтовете не споменават.Това е България едни са с приоритет други са изритани.

Хората са прави с негативните коментари той играе за себе си и само взима от държавата а нищо не дава.

Този колкото и пари и жени да има играе за себе си не за народа.Така,че спреда да ни го натрапвате.Живота по-добър на хората няма да стане натова,млади студенти ежедневно издават книги но за тях не се пише

Този дори и да спечели не 1 а2/3 шлема пак ще си остане поредния човек без акъл като беше на 17 18 години се говореше как ще стане слеващия Федерер с 20 и повече шлемове но от малък си повярва и с лелките и се съсипа,пари може да има но уважението на доста българи го няма и за България отказа да играе взе милиони за олимпийските игри да участа и бързо се измете и тнт

Виждате за какво говоря. Просто нямат капацитет. Кажа "завистливи копеленца" и те го повтарят, кажа "гниди" и те го повтарят. Просто са малоумници и папагали. Сега сигурно ще повторят и "малоумници и папагали".

Ти си малоумен папагал глупак,степента ми е Академик от българската академия на науките а ти с изаслепен глупак защитник на богат спортист мислещ само за себе си и родата си жалкар.Просто си пълен идиот.

The first ли си къв си не разбираш колко тъп си.

Ето познах. Просто са предвидими гнидите. Затова на сайта му препоръчвам да се отърве от тях, иначе няма как да се пише позитивна новина в него, защото ще го изгризат.

Идиот такъв познал си баба ти кви лайна сере смешник прост заблуден

Хора като Божи Гол Ники Перуката Пулев който излъга хората с билетите и това тенисистче-жиголо не ги понасям. И не само аз а и милиони други хора.

Като спре с тениса и в Хасково ще го изритат алчен стиснат глупак но феновете му са същите тъпи копелете .

И кво ако кажа ,че не го харесвам разни дебили,ще ме обинят в злоба и завист.Подкрепям хората ,че е по-добре да направи фондация да дарява пари за болни деца и млади спортисти.Ако бях аз на негово място най-малкото нямаше търся толкова медийни изяви.

До link, предлагам, като има някакви световни успехи в спорта и въобще на българи, да не ги отразявате във вашия сайт, защото сте нацвъкани с много гниди. Само си прочетете коментарите в тази статия. Ами те ще се пукнат от завист. Виж за неуспехи може да пишете, там ще умрат от кеф

Ти си гнида идиот завистник.Кое не е вярвно бе идиот такъв да дари 1 лев.Масово българите умират от глад а той печели милиони смешен си и си вярваш на простотията.

Тъпо лакомо алчно жиголо е тоя.федерер е истината а той е боклук.

Всеки ден се пише за това Хасковско жиголска кауново лайно и за разни брадъри и проститутки а не за млади писатели издали книги.

То сега е модерно да пишеш повече отколкото четеш и ако визираш не толкова младия писател - пропадналият алкохолик и пройдоха, който се обади с глупавото си изказване, то да ти кажа ако беше добър щеше да бъде и четен. И нямаше да реве за субсидии от държавата, защото реално за това реве. Държавата да му плаща пиенето, защото докато погледа му е кръстосан, вдъхновението може и да е голямо ама писането го няма. Младите писатели трябва да се докажат. Не съм чувал за спонсорство на млади писатели. Първо вземете да четете книги, а после да искате субсидии. В момента сякаш просто си избирате брега на отрицанието. Не пари за трудещи се и талантливи хора а за интелигентни и бездарни алкохолици.

Аз чета но доста не го правят и са основно и млади и стари смешници

---- Ти си бездарник и алкохолик лепящ етикети тъп глупав прочел я 5 книги през жалкия си живот я не смешен глупак а и аз съм млад а не дърт като тебе идиот

Григор Димиторв е много не уважам човек ,защото е богат и бутан от журналисти но нито един път не излезе и не каза ще дам пари за болни деца и тнт.И само се показва по острови и списания .И после ние сме били злобните,че казваме фактите.Има художници,писатели,пианисти цигулари ,лекари,и доста други хора и спортисти коото не са споменати нито един път.

TIREX

че кауна съди българин че сложил снимка в сайт без да му плати... кауна лапна 1,5 милиона пари които на никой друг не са давани уж за Олимпиада на която отби номера падайки за 1 час.

Ти сериозен ли си? Даването на пари на бедните е най-голямата глупост. Така стават още по-глезени и още по-бедни. Пари не се дават. Това е добре дошло само за мошениците, които отклоняват повече държавни пари за себе си.

По-добре да ги даде на бедни и болни о тколкото на курвите си и по острови и на продажни журналисти да го хвалат.Аз това бих направил.Поне ще се чувствам добре тогава .За мен не е глупост

TIREX

до година хасковското лАйно е у киреча.

Тук има много завистливи копеленца, като оня безродник Иво Атанасов и онова мекотело Волгин. Но Гришо им затваря устите с успехите си. Не знам как заспиват.

Като те гледам ти си завистливото тъпо копеленце.Което е влюбено в тоя Гришо жиголото.А Волгин е прав но ти си дебил и не разбираш какво ти говори.

КАТО СЕ ВЪРНАТ ГОЛЕМИТЕ И СЕ РАЗИГРАЯТ,КАУНА ПАК ЩЕ ИЗПАДНЕ ОТ 10-КАТА.

Ще се върнат, ако допингът и стероидите не са им изпържили мозъците вече... То само със зобане не става, трябва и акъл малко...

Те и да не се върнат Гришо акъл няма и шлем няма да спечели а дори и да спечели по-умен няма да стане.

Тя тази е номер 1 но като се върне Уилямса ще изпадне и тя.

Братята вилямс трябва да играят при мъжете :):):)

Винаги ще е така Всеки е прав за себе си.Винаги ще се намери някой да го харесва и да го мрази или да няма мнение за него.И всеки е прав за себе си.

Не го харесвам тенисиста ,защото много се фука с разни снимки по разни острови с разни лелки в разни социални мрежи и за разни списания манекенски.По-добре да излезе и да каже давам 1 милион за еди коя си организация на болни от рак. И разни сайтове написали заглави"Завиждайте" Че бил на еди кой си остров.Дразнят само бедните хора.Той не е ни то по-умен нито по успял от доста хора.Просто е известен и му върви с лелки.Ако не се фукаше толкова и сайтове и журналисти не го спомнаваха всеки ден по 5 10 пъти щях да го харесвам.А оня който вика,че ако не го харесвам злобея да си гледа работата смешник.

Ей посерко , ти Григо не го мисли , той си е супер и сам решава какво да прави с Неговите пари. А ти си жалък нещастник, и ще се пръснеш от злоба , но никой няма да разбере...

Ти си посерко тъпанар, аз съм двукратен олимпийски шампион и когато имах пари давах на бедните смешнико искаш ли да ти кажа името си да видиш успехите ми смешнико.Ти се пръскаш от злоба и тъпотия.Щом си фен на това глупаво и алчно момче.

Незнайко ти си тъп злобен жалък нещастник пръсни се от злоба и тъпотия.Тоя ще отчита парите си на бедните.

Сега Григор е Номер ТРИ - Поне на мен, в началото на 2017-та даже НЕ МИ МИНАВАШЕ през акъла такова нещо. Пък то взе, че стана. Сега е Ред на Номер Едно - трудна работа, но и Възможна. Но нека да си отпочине Григор, заслужил си е и Почивката и Парите. Пък "шлем" ли ... и това ще го дочакаме, само да е здрав. Пък и имало е Рицари, дето и "Без Шлем" са Печелили Битки и Турнири... ----------- А че Румънката е Секси ... ами такава е. Хубави думи от Секси Тенис звезда ...

дърпай румънката , стига се излага с оная лелка !

Най-сексапилната тенисистка!!!

па после да говори щото и тя кат нашия е много добра ама без титла!

Догодина шлем и номер 1!

Нещо си се възвишил гледам.

А, така - злобейте си кротко, културно, дискретно, по европейски, цивилизовано... Покрай успехите на Григор и вие се "възвишавате". И не губете кураж - той няма само да побеждава я.