Зверев разясни защо Гришо е избрал Монте Карло

Александър Зверев, световният №4 в тениса, обясни в интервю защо той, Григор Димитров, Новак Джокович и още звезди от елита са избрали Монте Карло за свой дом.

Обратно в новината

Коментари - Зверев разясни защо Гришо е избрал Монте Карло | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като не изкарва парите в България, защо да плаща данъци в същата?

Сигурен съм, че и половината пилоти от Ф! са резиденти на Монако заради отличните условия за трениране.

Тоя Зверев подценява аудиторията с нескопосаното си обяснение, но истината е че и аз бих живял там, ако можех да си го позволя....

Много патрЕотЕ държат Гришо да пълни джобовете на разни "хидромелиоратори", да храни "роми", кучета и да прави кокошките, и политиците в България щастливи.

Голяма смешка. Единствената причина е, че в Монако не се плащат данъци. Ако Григор каже че живее в Хасково ще трябва да обяви всичките си приходи в НАП и да си плати солидна сума.

Глупости пишеш. В страната където се провежда турнира, данъци се плащат задължително. А България има спогодби за избягване на двойно данъчно облагане почти с цял Свят. Т.е. няма да плати нищо в България. А и да плати ще е 10 %.

Да ни обясниш, защо Борис Бекер избягва да живее в Германия! Е, поради тази причина немците не го долюбват.

Не са само турнири. Има реклами, спонсорства...

TIREX

американците плащат данъци независимо къде са само щото са американци, израелците и те англичаните и те никакви спогодби не правят кауна живее в монако заради данъци, Ноле дава всяка година по 20 милона евро На СЪРБИЯ!

... незапознат може да си помисли, че живеят в общежитие на спортен интернат...