Мъри Стоилов пред Дир.бг: Глупостта уби ”Левски”

Станимир Стоилов е най-успелият български треньор на новия век, като последните четири години го вдигнаха на пиедестал на футболен премиер в Казахстан.

Обратно в новината

Коментари - Мъри Стоилов пред Дир.бг: Глупостта уби ”Левски” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление не винаги и навсякъде ще ти върви по вода. Не се вземай на сериозно за да не станеш смешен в собствените си очи.

Глупак

Ми тя глупостта по говедата ходи бе, Стоилов, не знаеше ли?

Кой си ти и кой е "Левски"? Аман от малоумници в тая държава...

треньор, и като човек, но е абсолютно щастливо овчарче.

щастливо, колко да е щастливо. "Той взе четири поредни титли с тима от Казахстан и го вкара четири пъти в групи на евротурнирите. " Еди път да си овчарче, дваж, ама пък чак 4 пъти. Все ще да има нещо и от него в тия успехи.

Абе друго мяукаше като беше в отбора. Да не забравяме как почна с Беверен и 10те малки негърчета, пък сега не дава и 3 месеца на Делио Роси... И ти ли, Бруте?

Прав си Мъри, но за съжаление и доста фенове са част от въпросната глупост. Агресивното налагане на грозната емблема за пример, която видиш ли ни била старата и затова се налагало да играем с най-грозната емблема на света. Хората са в 21 век,...ние още към 19-ти мечтаем.

Мърша,не споменавай Левски. Стой си при Назърбаев,щото той може да купи всичко. Тука те видяхме какво можеш.

Ако беше оставен да работи мисля, че щеше да постигне доста. Всъщност, той го доказа вече. Ама нееее, балканската злоба и простащина не допуска такова нещо. Жалко, свърши за чужд отбор това, което можеше да свърши за български такъв. Жив и здрав да е.

загуби шампионата с 16/шестнадесет/ точки разлика след цска, та добре че Батков изработи лупи, та Левски го направиха шампион.

Абе ти да не живееш в паралелната държава на Курнелия? Какви 16 точки бе, лумпен? какви глупости и простотии? Да не ти напомням кога ходехте и биехте играчите на цска по ресторантите с юмруци, а? Прости свинчовци...

Щом ще говорим на такъв език много ми е интересно какво ще направи Мъри ако му дадат каквото поиска за да направи Левски шампион и го вкара в Шампионска лига за срок от 2 години... Сигурно би поискал астрономически числа и подмяна на цялото ръководство, всичко което е неизпълнимо.

Е, че цялото ръководство не е ли за смяна!? Даже, ако от мен зависи не само ще ги сменя, но ще им забраня да стъпват на Герена. Всичките са в някакви схеми, всички собственици са перачи на пари и всички правят далавери с купуването на чужди играчи и треньори. Тези неща убиха Левски. Няма го духът на отбора. Всеки мисли за далаверата и парите и никой не го вълнува отбора, историята и следата, която ще остави след себе си. Мърльото каквото и да говорят е същият и участваше активно в схемите. Не му дадоха по-големи парчета от баницата и си би шута. В Казахстан явно му се получават нещата, но там маймуните на клона явно са по-малко...

Глупостта уби Левски, а мишокът Мъри бе активна част от тази глупост.

Бая плъх си е. Мишоците са тук.

дкми

Голям успех постигна с Уефски в ШЛ.... 1:18 голова разлика, просто перфектно.

Такава група свиньо още няма оттогава. Трите шампиона и водещи за момента отбори на Испания, Англия и Германия.