Григор: Мисля, че направих решителната крачка

Григор Димитров заяви, че се чувства уверен за предстоящия Australian Open.

Обратно в новината

Коментари - Григор: Мисля, че направих решителната крачка | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ловя бас , че тази година Гошо няма да е в първата десятка. Иска ми се да е , но ...

глупак

За Ник Кирьос,той разбира се е добър ,но с много лабилна психика.Когато му се играе интелегентно,с точни подавания и разигравания(точно това не се случи след първия сет с Гришо),той не издържа.В тенеса тактиката и самочуствието са от голямо значение.

Стига с този тенЕс, тук се говори за тенИс!!!

Ще е трудно, Гришо! Много трудно! Разбира се, че трябва да си оптимист и да играеш без страх, пък каквото стане! Дори и да не спечелиш титла от голям шлем тази година, идва друга и после още една. Дано го направиш! И да не се случи, ще си най-великия БГ тенисист, раждал се някога (дано някой след теб те измести). Има много хора, които се радват как играеш независимо дали биеш или губиш (не може само да се бие, разбира се). Плювачи винаги ще има, дори да станеш 1 (пак ще си направил нещо, което няма да им хареса и нещо ще си им длъжен.....). Какво да се прави! Народопсихология! Успех следващите 2 седмици (дано да са пълни 2:))))))

БРЦК

Само едно ще ви кажа - 3ти в СВЕТА. Пък вие си плюйте...

Хората помнят след време само ПЪРВИЯ!

Григор е НОМЕР едно българин. Вече изпревари и Малеевите. Та за Света не знам, но българите ще го помнят, поне докато не се появи нов номер 1.

Много е любезен със своите противници, чак до лизане ще стигне! Пък всеки от тях гледа да го бие, той се лези с тях.... Не е все още истински мъж като държане и на корта, където му е работното място. Иначе е още хасковско хлапе по начин на държане....Други като него май няма!!!

Тенисът е джентълменски спорт. Независимо дали падаш или биеш, трябва да си джентълмен. За разлика от бокса например.

Явно се теб Бай Ганьо е образец за истински мъж. Гришо се държи точно както трябва, а и почти всички останали тенисисти се държат по същия начин. Това, че ти не го разбираш, си е твой проблем, а не на всички останали.

голям го вадиш, ама накрая все мек!

да те олупат както си уверен!

Аз пък помислих, че ще се жени.

Ех, Григоре, Григоре!