Японец разчисти пътя на Григор

Юичи Сугита (Япония) победи поставения под номер 8 в основна схема - Джак Сок (САЩ) с 3:1 (6:1,7:6,5:7,6:3), в двубой от първия кръг на Australian Open.

Обратно в новината

Коментари - Японец разчисти пътя на Григор | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най голямото изпитание на Григор до полуфинала ще е с Рубльов.Младокът няма комплекси от звезди,играе изклщчително агресивно и с минимални грешки.Не ,че австралиецът с гръцки корени Кириос е за подценяване,но Рубльов го превъзхожда с движението си по корта.Григор ще отпадне след третия кръг.

Единственият, който ме притеснява е... Григор.

това си е истинско разчистване щото Сок е непреодолим за григораки.

Определено са простотии, това, което казваш, щото в края на годината го би на турнира в Лондон, на полуфинал.

''Слабаците'' Кайл Едмънд и Джон Милман, продължават след победи над Кевин Андерсън и Борна Чирич;) Явно победите на Григор в Бризбейн, не са срещу случайни тенисисти;)

В топ 200 случайни няма - там са все потенциални носители на "шлем".

Главното препятствие за Гошо е в третия кръг: Рубльов. След това и Цонга. Не може да ги преодолее.

И двамата са по силите на Григор, но Цонга няма да стигне до там. Григор играе все по-добре от началото на годината. Има по пътя си сериозни противници, но има шанс и за финал. Стискам му палци.

Ти гледа ли мачовете в Бризбейн!?!?

Нещо бъркаш?! Няма как Григор да не може да преодолее и Рубльов и Цонга, най-малкото,защото ако играе с Цонга, значи вече е преодолял Рубльов :)

Ами да, всички трябва да отпаднат, разболеят и потрошат, та да може Гришо да се изправи на финала срещу най-големия слабак и да победи!

АБЕ ТО И БРИЗБЕЙН МУ БЕШЕ РАЗЧИСТЕН ПЪТЯ ЗАЩОТО НИКОЙ ОТ ГОЛЕМИТЕ НЕ ИГРА АМА ПАК ДО НИКЪДЕ НЕ СТИГНА.НЕ ПИШЕТЕ ТАКИВА ГЛУПОСТИ ЗАЩОТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ ВСЕКИ

Хаха, този Кирьос не беше ли с кошмарната игра, дето отстрани нашето момче съвсем скоро?

Не си разбрал, братчет, - "кошмарната игра" беше на Григор, пък Кириос си играеше криво ляво, както се очакваше да е, след дългото лечение на травма получена миналата година.

Е трябваше да му се пусне едно малко турнирче на австралийчето за да има и малко радост за местните. Но 250 точки му стигат.

Ей го на, вчера японския премиер беше в БГ, срещаха се с бокича, подписваха там някви работи и още от днес взехме да берем плолдовете на Японско-българското сътрудничество. Сериозни хора са тва японците. Кажат ли - държат си на думата.

Цонга и Кириос да не са слаби, или да не са от световния елит?! Григор да си игре играта. Ще му трябва и много късмет, защото видно е по-слаб от миналата година по това време. Бекхенда му е много зле .

Бекхендът му е добре, ама Григор самият е, ама ноу зле.

А ти па си ногу убав... :D