”Лудогорец” до ”Левски” зад Боби Михайлов

Собственикът на "Лудогорец" и член на Изпълкома на БФС Кирил Домусчиев подкрепи настоящия президент на съюза Борислав Михайлов за нов мандат.

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” до ”Левски” зад Боби Михайлов | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Състоянието на бт футбола е позорно! Вече само пияни и дрогирани младежи ходят на мач за да се бият,ругаят и безчинстват.Отборите са пълни с чужденци,които скоро окончателно ще обезсилват националния отбор и родния футбол!Аз мисля,че всяко ръководство на БФС трябва да внесе депозит равен на заплата и разходи за 4 години.Ако няма класиране на световно губиш депозита и чао!Идва следващия

Да им е честито на влюбените! Горчиво!

Кажете поне една причина за преизбиране на това ръководство но БФС. Един успех, една радост, една гордост, един мъничък напредък ? Пълен провал, пълно съсипване на футбола, отблъскване на децата, младежите и любителите от футбола. Срам за гордата ни нация ! Далавери, нагаждания и материална заинтересованост от едни нечестни хора, според които, по-подготвени от тях няма ! Сигурно, но в далаверите и в безчестието. 546 купени съдии ще свирят свирен мач !

Ако искаме наистина да има футбол в България, трябва да има генерални промени в ръководството. Колко класирания имаме на световно или европейско , от както Михайлов стана шеф?

Хубаво, ама Любо Пенев е по-зле от Боби Михайлов и Любо не е по-добра алтернатива. Бербатов да беше спрял излагациите по Индия и да беше станал един администратор, по-имаше логика, отколкото Любо...