Григор на корта срещу Кирьос в неделя за закуска

Григор Димитров ще излезе на корта за осминафинал на Откритото първенство на Австралия срещу Ник Кирьос в удобен за гледане час в неделя.

Обратно в новината

Коментари - Григор на корта срещу Кирьос в неделя за закуска | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цар Киро е много коварен и непредсказуем келеш, с достатъчно талант и бомбастичен сервиз. Но на по-дълги разигравания (над 5 удара) е дърво, и нашият е с предимство. Успех на българина!

Пожелавам успех на Гришо срещу гръко-маорското мургаво австралийско кенгуру!

Григор, ти си на "крачка от Еверст на Тениса". Там, на тази Височина, на която си ти , всяка "стъпка" изисква Огромна Воля и Психика. ----------- Григор, ти ще стигнеш този Еверест ...

Минаха години. Григор стана Зрял Мъж. Пич от Класа. Винаги съм бил "С него", няма значение къде е бил в "класациите". ------------------ Здраве и ... Успех ... Този Профи Тунес не се поддава на прогнози . ....................... Имам нещо в Сърцето си, но е рано да го кажа.

Извинявам се - В Сърцето МИ ... така беше и в Лондон ... Напред и само Напред ... само ДВЕ МЕСТА и то КАКВИ ... ще се случи, ей Богу, ще се случи.

Успех на Григор! Дано Силата да е с него!

Снощи и Кириос и Цонга показаха, че са топ играчи, следващия мач на Гришката ще е тежък. Дано излезе с добра тактика, стискам му палци !

Кирьос ще го отвее.

И ти ще се радваш? Нещастник!