При какви обстоятелства Григор остава №3?

Двама от преследвачите на Григор Димитров в световната ранглиста - Александър Зверев и Доминик Тийм, вече отпаднаха от Australian Open.

Обратно в новината

Коментари - При какви обстоятелства Григор остава №3? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще остане номер 3 при условие че побеждава

Мястото му е номер едно. Но засега му трябва да спечели този гранд шлем за да си утвърди позицията. А после и да се подготви много внимателно за атакуване на 2 позиция и после към средата на годината да атакува и 1 позиция. Тоест сега е фатално да спечели 3 мача. Давай Гришо с тебе сме...смело напред..не е важно как.....важно е да побеждаваш....разбира се не винаги може да има идеални мачове.

Гришо играе за пари, които да харчи по курви, а вие за какво сте му фенове?

За да се пръскаш от злоба....

Kalin

Аз зялагам на Джокович че ще се върне с грйм е трясък в челото

Джокович е контузен и не е играл половин година. Изобщо не е във форма в момента, кореецът днес го отвя безапелационно

Докато е веган няма никакъв шанс. Личи си отвсякъде , че е безсилен заради веганството.

По-важно е кой ще спечели турнира. За момента за съжаление не виждам кой може да победи Федерер... за Надал не знам, той е непредвидим. Дано има интересен финал. По принцип не е изключено и някой от изненадващите участници да стигне до финала - кореецът или американецът

spartacus

Федерер има много трудна задача.Раонич се намира в невероятна форма.Ако Фед го бие,има голям шанс да спечели турнира.Дано Гришо е на финал.

Каква форма? Аз не играя бе кюмбе. С кой ме бъркаш?

Григор ще е на финал. Дано някой от новите успее да бие Федерер преди финала. Тогава ще имаме повторение на финалния мастърс и нашия ще вземе АО.

Дано. Дано утре се справи с Кайл, полуфинал с Надал или Чилич също би била тежка битка... но след като се справи с Ник Киргьос въпреки бруталните му асове, агресивна игра и собствена публика... дано победи и другите по пътя към титлата!

хубава статия. но коментиращите тук не разбират за какво се говори. образоваите се малко на темата.

Другите не разбират. Само ти разбираш. Сигурно и Вселената се върти около тебе.

Много разбирачи и коментатори тук, но ако ги опъна на 40 гр. само да стоят три часа и повече без нищо да правят..... Каква ли песен ще пеят тогава?!

Баре по една мастика няма ли да сипеш на тия 40гр, че ще пресъхнем.

с ледена диня. С две ледени дини!

Само ако млъкнете и оставите човека на мира! Защото от много "грижи" ще вземете да съсипете и него.

Хубавото е, че там никой не ги чете и не се интересува. Комплекси, комплекси..

Трябва да играе на върха на възможностите си, а те са Страхотни. Точките и Местата ще дойдат "сами след това". Мисля, че Григор е достатъчно интелигентен, че да прави "баскалски сметки". Пък и аз, както мнозина тук, не се интерисувам много, много на кое място е. Разбира се ще се радвам много и "Първа ракета" да стане - що да си кривя душата. Ще бъде Прекрасно това време и то не е Далеч Само да е Здрав.

Хич не ме интерисува на кое място е Григор Радвам се да го гледам и ще го гледам независимо от местата. Мястото е важно само за Григор защото силно се отразява на парите които получава

и аз съм на този принцип, но с футбола. дреме ми кой кого бие. аз си гледам родния футбол, защото е български. може всичките ни отбори да падат от чуждоземци, но това не променя факта, че България макар и бедна е най-красивата земя на света, а българите са най-големите тарикати.

Ще пресмятам на кое място ще бъде ,когато мине срещата му с Едмънд.Защото имам лошо предчувствие..Успех,момче!

... и никво пиене преди мача, нострадамусе...

Ако Григор бие Федерер в този турнир, 5 пари няма да дам на кое място е в ранглистата. Честно.

spartacus

Това може да стане само на финала.

Ай ,сти'а, ве ... сериозно ли ? :)

Само " Ако" виждам. Ако баба ми беше мъжка щях да и викам дядо.

Ако баба ми беше мъжка,чеше да си има дръжка и щях да и използвам рокличката за чадър!А ...

Пропуснато е, че Чилич може да стане трети и да прати Гришо на 4-то място, ако Гришо загуби на четвъртфинала, а Чилич стигне до полуфинал като победи Надал, т.е. не само ако стигне до финала.

Григор играе много силно на този турнир. Това е мнение на Федерер - спомена единствено поименно Надал и Григор, че играят силно. Да, не блести, ама срещу тенисист като Кириос, който има свиреп сервиз, подплатен с уникална техника няма как да блеснеш. Просто се опитваш да върнеш топка, която лети с над 200км. в час и то така, че да не ти я забие неспасяемо след това.

Ако не бие утре Едмънд, Григор от тези 463 точки които има в момента, вади 350 и Зверев го минава също. Отделно ,ако Чулич вземе че бие до края;)

нищо верно не каза. Да не си пиян?

Тези сметки са нещо нефелни. Как добавиха толкова точки за Надал и Федерер? Все едно не са участвали миналата година в този турнир. Нататък даже и не смятах.

При какви обстоятелства???? При всички. А с натрупаните 6270 точки след спечелване на титлата на АО ще доближи Федерер на един АТР1000 и нищо чудно след 2 месеца до мине.

ай дано.

На Григор, на този етап, не трябва да му дреме много за класирането. Трябва да се съсредоточи върху играта си. Защото продължава да играе под възможностите си, а неговите възможности са за номер 1 . А, не да гони главно конюктурни цели в рамките на един турнир. Така ще напредва по-бързо, според мене. С такива, по-мащабни цели.

Иначе, казано, въпросът е при какви обстоятелства Григор става номер 1?

бие всички наред. Трябва да спечели два големи турнира плюс поне 4 мастърса и пак не е сигурно. Та затова - най-добре всички наред.

Остава номер 3 само ако стигне полуфинал. Ако отпадне утре ще загуби - няма да защити 700 точки от миналогодишното си класиране и ще осъмне в понеделник шести. Ако стигне полуфинал, само Чилич може да го измести. Все пак тенисът е спорт, в който точките се защитават, а не се добавят само нови.

Няма как да е 6-ти защото гришо няма да загуби 700 точки, а 350. Тоест разликата от това което има до момента и това което би загубил ако не бие Едмънд;) Така, че най много да падне 5-ти.

И ти бъркаш. Само Чилич може да го изпревари, т.е. най-долу може да е 4-ти.

Да, точно, грешката е моя. Просто се отплеснах с правилата в Лондон, където точките са +, тук са с натрупване. Така че ще загуби само 350, ако отпадне на четвъртфинал и ще е пред Тийм. Защитата на точки е тежко нещо. Все пак, има всички шансове да добави, а не да вади :)

Дотук е защитил 360 от 720.

Алооо ..... редактора и списвача на статията .... Надал-Чилич играят на 1/4 финал, а не на 1/2 финал ..... Много сте зле и се излагате за пореден път ........ За ''другото'' няма да ви светвам ..... Опита ви за анализ е трагичен ....

тъпако чети преди да се изказваш На четвъртфинал обаче на пътя му се изправя финалистът от миналата година - Рафаел Надал

Ти си тъпака, простака, олигофрена и идиота ...... Когато съм го писал коментара, пишеше съвсем друго, ама ти да се изкажеш нали цървул жалък ....