И Чилич окапа, отказа следващия си турнир

Ето че и Марин Чилич не се оказа от желязо и също е подвластен на умората.

Обратно в новината

Коментари - И Чилич окапа, отказа следващия си турнир | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сред хърватите Марин Чилич е 9-ти в ранглистата на двойки и с участието си е поперчил някой друг хърватски тенисист, койтйто е по-добър от Чилич на двойки, да участва. Силата на Чилич е сингъла, а там той е отказал да играе за Хърватия.

Казано накратко, Чилич е отказал да играе за родината си.

Чилич бил уморен от АО, но играе за Хърватска, а в аналогичния случай у наше село човекът Григор не играе за България, той е велик като Казийски

Как ще е бил уморен от АО. Направи си разходка там. Надал се отказа в срещаат с Чилич - контузен, а на финала срещу Федерер, Чилич се чудеше за какво е на корта. Чилич нямаше нито един труден мач на АО. Просто не му се играе на купа Дейвис и на турнир от 250, от който полза няма.

Чилич е отказал да играе за Хърватска на сингъл, а това е важното. Двойките са друг вид спорт и там може някой друг хърватин да играе по-добре от Чилич.

И бай Марин даде фира.

И Григор, и Зверев, и Чилич отказват АТП250 турнирите. Взех да си мисля, че е свързано с проекта на Джокович.

Проекта на Джокович визира предимно топ200. Пък от тези турнири каймака ще го оберат топ 100.

Сърби .Хървати играят до смърт за родината си и отказват милиони от АТП-та .Герои .Истински. Не давам пример как се става спортист на родината си като отказваш да играеш за нея.

"До смърт", ама отказъл "сингъла" и то без да има травма, а "само" уморен.

"давам пример как се става спортист на родината си като отказваш да играеш за нея." - Всички мачове, които играе Григор са за родината. Коментаторите, го наричат "българина", знамето се проектира на екрана и без това всички знаят, че Григор е българин. Да давам ли пример как се става плювач на родината. Например, като плюеш известните по света, успели българи, които са повод за радост и гордост на всички нормални българи.

НЕ САМО ГРИГОР СЕ ОТКАЗВА ОТ ТУРНИРИ....ЖАЛКО...ИМА ЕДИН ВИЦ,ЗА РОЗИТЕ В ПУСТИНЯТА.ИЗВОДЪТ ОТ НЕГО Е-ДА ЗНАЕШ КОГА И КОЛКО И КОМУ ДА ДАДЕШ.....

Чилич отказал да играе на сингъл за родината си - позор, позор. Чилич отказал в последния момент да играе в Буенос Айрес на турнир започващ в понеделник - позор, позор, ...

На Чилич психиката му куца, няма характер и затова беше пълен провал срещу Федерер. Трябва да поработи над психиката си, а и хърватския му никакъв го няма. Да му се отнеме хърватското гражданство - плаща данъци в Монако, тъй като живее в Монте Карло.

Според мен акцентът в новината е друг - Чилич е дал последните си сили, за да играе в турнира за купа Дейвис и да представи родината си! След толкова изморителния и успешен за него турнир в Австралия! Явно не е имал други планове като някои хора...

Чилич има с кого да играе за купа Дейвис на най-високо ниво. А България ще играе с Буркина Фасо, защото тук изобилства от топ тенисисти. Далеч по добре е по-млади тенисисти да трупат опит срещу по опитни съперници.