Григор: Почти съм напълно здрав

Григор Димитров ще вземе участие в започващият утре турнир в Ротердам от категория ATP 500.

Обратно в новината

Коментари - Григор: Почти съм напълно здрав | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бързо се оправи еснафчето от Монако

Учудващо много бързо се възстанови от "тежката" травма....

Никой не е казал, че е "тежка". Казаха, че ако не си почине, може да се влоши.

виж как оздравияването му съвпадна с края на Cофuя опън!!!

И жената е почти напълно бременна! А Гришо явно го достраша, че ще го бие някой от 180място в ранглистата. Не бой се Гришо, занапред се очаква да се срещаш само с такива от 200+ място. Е сега, ако и те победят, значи е лош късмет, духал е вятър, светело е слънцето, корта се е хлъзгал, те са били във върхова форма, прокоба и още куп извънредни и чрезвичайни препятствия.

Пълни простотии.

Мосю Грегори, така ако правиш и занапред, не може да бъдеш кумир на децата. Ти ги излъга грозно! И никаква контузия не е причината да откажеш София, а ниският рейтинг и малкия хонорар на нашия турнир. Но можеше много по-етично да посгъпиш, вместо да се криеш в твоето Монако. Защо не се яви поне на откриването, да зарадваш дечицата с автограф, дори и да не играеш? Защо, бе мосю Грегори? Защо загърбваш Родината? Жалко да теб, защото след няколко годинки никой няма да се сеща за теб! Знам, че не ти пука, но на нас ни пука, защото пламъкът в очите на децата, които толкова искрено ти се радваха, вече угасна...

Предателчето от Аскювю дето се опитаха да го наложат като национален герой няма не чувства България за своя родина, даже не може да говори правилно български.

Ей дирове, какви обиди съдържа коментара ми. Че е взел 540 000 държавна помощ тва ли е обидата? И че държавата спонсорира турнира в София с 500 000 за всяка година да дойде той да играе и да запали младото поколение. Тва ли е обидата?

Нищо не става от този селски тарикат!

Лъжец от АскОО.

Всъщност Гришо май и в Ротердам не трябва да играе, докато не се възстанови напълно. Сега рискува да отсъства от корта за много по-дълго време.

Да, така е. Травмите трябва да се лекуват и тялото да се щади! Когато има такива!!!

почти напълно да ме излъжеш

Ти си си излъган по рождение.