Григор очаквано падна с още една позиция

Григор Димитров започва седмицата като номер 5 в световната тенис ранглиста.

Обратно в новината

Коментари - Григор очаквано падна с още една позиция | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво е казала Никол на Григор след бурен секс? -Кажи баба тенкю :)

Накрая на годината дано не изгуби още 1500 точки ,заради тактиката и плановете си,защото не вярвам пак да спечели в Лондон.Миналата година се появи възможност и късмет и успя,тази едвали.

Жалки, смачкани и комплексирани хейтъри си избиват комплексите на тема Григор! Григор е световна звезда, световна звезда! Българинът е рекламно лице срещу солидни суми на Найк, Уилсън, Ролекс и други световни фирми! Няма друг българин, защото българският пазар е малък и беден! Затова е световна звезда и се подчинява на законите на световния бизнес! Не може да играе дори с малка контузия, защото може да си провали сезона! Загуби 400 хил. евро само за участие и 250 точки. Можеше да дойде като Тийм миналата година, да падне в първия мач и да си прибере 200 хиляди за участие. ТИЙМ го направи няколко пъти през 2017 на няколко турнира АТП 250, на които падна в първи кръг, но си вземаше премията за участие! Парите, предвидени за Григор ги получи Вавринка! Ако Григор паднеше, щеше да го обвините, че е дошъл за парите. Сега бъдете спокойни. Григор почтено отказа 400 хил. евро, които получи друга звезда.

Ей, недей обижда хората тук. Жалки, малки, дрън, дрън. Всеки има право на мнение и да го сподели. Това, че много хора не го харесват и го споделят е показателно. А пък, ако знаеш какви глупости си написал, чак свят да ти се завие.

Като не иска да участва,да не играе! Добре.Звезда е факт!! Ако е мъж и Българин можеше да каже истинската причина заради ,която не играе! А не да ни разиграва! Между другото и федерацията мълчи по въпроса!!! Що не излязат с обща пресконференнция!

И как точно теб те е разигравал, бе тъпак!

Гришо сбърка не с неучастието си в София, а с участието си в Ротердам. Ако някой холандец стане в 3 през нощта да го гледа - нека ми се обади. Той е звезда само за България и ако се замисли ще се сети, че трябва да уважава именно българските си фенове. Без да играе, да присъстваше на турнира в София, да дава интервюта, да го виждат хората и да му повярват за контузията. Жалко.

Какво очакваш от неграмотен човек с 5-ти клас?

С 5-ти клас, но СВЕТОВНА ЗВЕЗДА. А ти си грамотен, но си НИКОЙ!

Ами то не може да си бараш макарите и да вървиш нагоре! А старата му лачена чанта, след като мъ изцоца кинтите, ще го пусне по пистата.

Лачената чанта има много повече кинти от него.

Важното е, че качва Никол на Трета секспозиция по три пъти ...

миналата година ходеше нагоре (не много заслужено), сега за равновесие ще е все надолу. бТВ съвсем се изложиха като не споменаха в спортните си новини нищо за турнира в София , след като стая ясно, че нашия гъзар няма да участва.

Пък на мен хич не ми дреме ,че на такива като теб хич не им дремело!!!

Да пада, да става, каквото ще да прави. Не ми дреме.